reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://www.izlesene.com/video/hacker-canli-yayina-mudahale-ediyor/2841951 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 gülmekten gaytanlarım gevşedi çok eğlenceli :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 welcome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 to the internet =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/a306c39e-3efe-49b4-93cf-9d49857a9d23_800d9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 oyes herkes editlesin yazdıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 fede said: liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ben bunu çinli çizgifilminde izlemiştim ilk ordan çalmış eleman fikri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bi oyun vardı neydi lan hax yapıyorduk hmm, uplink miydi neydi bulayım oynayayım dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 fede said: liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 :) bayagi eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 çok-güzel-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 paticigi editlemes insallah omg:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Norak said: bi oyun vardı neydi lan hax yapıyorduk hmm, uplink miydi neydi bulayım oynayayım dur. Yep uplink.Multi yapılıyosa birlikte yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 her gence hacker olma yolunda gaz veren oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 video gerçek mi değil mi belli değil biri gelmiş welcome to the internet demiş yıllardır internetteyim ilk kez izliyorum falan garip değişik bir akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kendini videoya çeken hacker, paha biçilmez salaklık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 harbi.. hic bu acidan bakmadim olaya. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Adam adını söyletti adamlara siz hala videoya çektiğine takılıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 eee tamam o da mallık ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ne mallığı yahu mis gibi eğlenmiş işte ne garipsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi videoya çekip BEN YAPTIM demeyince eğlenemiyor musun? ayrıca bir hackerın bir hackleme işleminden sonra kendi ile bilgileri youtubea koyması olayına bu olaydan anlayan herkes bir tarafı ile güler. ben hatta site hackleyip bilmemne team diye isim bırakanlara bile gülüyorum. neresi anlamadım ama sanırım kuzey avrupa ülkesi gevşekliğinden ötürü çok takmamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 çocuk gayet sempatik geldi bana ceza alıp hapse girdiğini falan da sanmıyorum zaten yaptığı şey yüz kızartıcı bişey değil, kanala hakaret de yok. Saf eğlence var. Bilakis çocuk ben bu işi böyle yaptım diye uyararak kanalın dijital duvarlarının sağlamlaşmasını sağlamış olabilir. Bir yandan da ego kârı var. Profit bölü profit elde var profit olmuş. Kameraya çekmese dünyanın haberi olmayacaktı evde 5dk kıs kıs güldüğüyle mi kalsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar