PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Evet sonunda gidiyorum kesin karar verdim ve imzayı bastım Astsubay oluyorum... Cumartesi gidip teslim oluyorum.... yani bir gün daha geçirecem burada zaten o bir gün içinde internete bile girebileceğimi sanmıyorum.... Son zamanlarda çok stresliydim ve halen stresliyim acaba doğru karar mı verdim diye çok düşünüyorum... İçinizden birinizin kalbini kırmış olabilirim son zamanlarda.. Eğer kırılan varsa özür dilerim... Hayırlısı diyorum...[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Aha askerimiz var doktorumuz var. Avukatta çıkarsa public işlerde sırtımız yere gelmez :). Umarım mutlu ve başarılı olursun. Tek diyebileeğm güle güle git. Askerlik zordur ama güzeldir. Yani sanırım. Yoksa değilmiydi. Bi dakka yaf... :)[signature][hline][email protected] [Bu mesaj kiddo tarafından 26 Ağustos 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 güle güle[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hadi bakalım . ülke sana emanet iyi koru bizi :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 güle güle[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 saolasınız.. Buraya kadarmış.. 2 yıl belki de 3 yıl düzenli oalrak burada bulunamayacağıma hala inanamıyorum... buraya kadarmış yani.. offff offff hayat zormuş... ayrılık daha da zormuş.. sadece paticikten de kopmuyorum.. bilgisayarımdan, düzensizliğimden... herşeyden..[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bişi olmas askeriyenin internet kafesinden gelirsin patiye . kopmazsın :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 askeriyede varmıki cafe?[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sakın nöbette uyuma haa :) iyi şanslar (oha nedense sanki adam savaşa gidio)[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: glamdring_S, 26 Ağustos 2004 21:41 tarihinde demiş ki: sakın nöbette uyuma haa :) iyi şanslar (oha nedense sanki adam savaşa gidio) :) walkman dinlerim paso.. linkin park falan :) yeni nesil asker olcez ne de olsa :)[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 valla ne diyelim.. en büyük asker bizim asker![signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 nobette discman hehe zorlanacaksin gibi gozukuyo alis teknolojiden uzata yasamaya[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sen yine de nöbette diskmeni unut şimdiden =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] métboy | suitfly (9:00 PM) : garbage'a neden açtın öküz Ispensalar (9:00 PM) : nereye açaydım métboy | suitfly (9:00 PM) : konu dışına Ispensalar (9:00 PM) : ne fark eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sen burdan biri kahramanmaraş sütçü imama gidiyor diye gülmekten kırılan arkadaştın değilmi? neyse....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yada boşver sen bi dinle yakalandıktan sonra seninle tattlı tattlı konuştuklarında zati bidaha canın istemez :P[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 güle güle.$imdiden hayırlı teskereler :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. [Bu mesaj Pyr0 tarafından 26 Ağustos 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ya evet ben birizyle dalga geçmiştim sütçü imama gidiyo diye özür diliyorum... İnşllh discman dinlerim.. çaktırmadan dinlerim ben kimse çakmaz tabii paticiktekiler ispiyonlamazsa :)))[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 koro halinde *güle güle git güle güle gel* :)[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yalnız dönüşüm olmayacak gibi okul sonrada tayinim falan çıkacak yani ömrüm boyunca asker olacam... okul 2 yıl sürecek.... Gideceğim karanın okulu en zor olanıymış hadi hayırlısı.. Denize gitseydim daha iyiymiş ama orası da sayısal yaptı son anda off beee[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ee o zaman hayatın boyu mutluluklar patileri unutma :)[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bu arada Beni yarı yolda bırakıp giden kız arkadaşım üniversiteyei kazanamamış.. sanırım seneye evlenecek YENİ ÇIKTIĞIYLA ama artık babane diyorum.. ona karşı hala bir kırgınlığım var... beni en zor günümde boynuzladı... Öss den çıkıp okul bahçesinden çıkacağım an onu birisiyle kol kola görmüştüm... yani her yandan zormuş hayat....[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: glamdring_S, 26 Ağustos 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ee o zaman hayatın boyu mutluluklar patileri unutma :) saolasın... mümkün oldğunca bağlanacam buraya... kendinize iyi bakın yavaş yavaş çıkıyorum netten.... Kendinize ii bakın kalın sağlıcakla....[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sadece *selamlar*[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar