Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiyoruuuummm

PXJTERM

Öne çıkan mesajlar

Evet sonunda gidiyorum kesin karar verdim ve imzayı bastım Astsubay oluyorum... Cumartesi gidip teslim oluyorum.... yani bir gün daha geçirecem burada zaten o bir gün içinde internete bile girebileceğimi sanmıyorum.... Son zamanlarda çok stresliydim ve halen stresliyim acaba doğru karar mı verdim diye çok düşünüyorum... İçinizden birinizin kalbini kırmış olabilirim son zamanlarda.. Eğer kırılan varsa özür dilerim... Hayırlısı diyorum...[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

Aha askerimiz var doktorumuz var. Avukatta çıkarsa public işlerde sırtımız yere gelmez :). Umarım mutlu ve başarılı olursun. Tek diyebileeğm güle güle git. Askerlik zordur ama güzeldir. Yani sanırım. Yoksa değilmiydi. Bi dakka yaf... :)[signature][hline][email protected]

[Bu mesaj kiddo tarafından 26 Ağustos 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saolasınız.. Buraya kadarmış.. 2 yıl belki de 3 yıl düzenli oalrak burada bulunamayacağıma hala inanamıyorum... buraya kadarmış yani.. offff offff hayat zormuş... ayrılık daha da zormuş.. sadece paticikten de kopmuyorum.. bilgisayarımdan, düzensizliğimden... herşeyden..[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

güle güle.$imdiden hayırlı teskereler :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 26 Ağustos 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız dönüşüm olmayacak gibi okul sonrada tayinim falan çıkacak yani ömrüm boyunca asker olacam... okul 2 yıl sürecek.... Gideceğim karanın okulu en zor olanıymış hadi hayırlısı.. Denize gitseydim daha iyiymiş ama orası da sayısal yaptı son anda off beee[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Beni yarı yolda bırakıp giden kız arkadaşım üniversiteyei kazanamamış.. sanırım seneye evlenecek YENİ ÇIKTIĞIYLA ama artık babane diyorum.. ona karşı hala bir kırgınlığım var... beni en zor günümde boynuzladı... Öss den çıkıp okul bahçesinden çıkacağım an onu birisiyle kol kola görmüştüm... yani her yandan zormuş hayat....[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
glamdring_S, 26 Ağustos 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ee o zaman hayatın boyu mutluluklar patileri unutma :)

saolasın... mümkün oldğunca bağlanacam buraya... kendinize iyi bakın yavaş yavaş çıkıyorum netten.... Kendinize ii bakın kalın sağlıcakla....[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...