Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 oha havuç patiye üyeymiş UYIAGSDUSYAGDASUYGDASUYDGAS
Somon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 geçen ay yeşilköy sahiline gittik arkadaşla içmeye baktık bu amcam almış 2 tane kızı biri 16 yaşında digeri 19 iki kardeş yiyişiyolar bizde çektik yanlarına arabayı çıkardık malları içmeye başladık rahatsız oldu 16 yaşındaki gittiler sonra
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mortis said: Mortis said: ahahahah :) Dela bu hafta sonu uludağda olacaım için dershanede yanında ne yazıkki bir Gay bulunmıcak :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! asıl ben burdaki kafayı anlayamadım das fasdasdas
throine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ben en çok eski postlardaki imzaları okumayı seviyorum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mortis said: Sonra bence al eline gitarı biraz metal falna takıl dedim. resmen çocuğun hayatıı karartmnışsın.. çok fail bir şarkıcı oldu kendisi
khalad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mortis said: Sonra bence al eline gitarı biraz metal falna takıl dedim. napmış adam ya
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 şu başlığı aplamayın abi, nefret ediyorum zaten şu havuçtan. sürekli güncelde asdkf
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Agbi bu nasıl hazine. [quote=" Mortis said: çok falan yazmışım ne bu kızlardan kaptım galiba falan oldum :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!"] FEAR KİM SEN KİM LAN LAZUT, AHAHAHAHAHAHAH FUCKING GOKHAN-CHAN YA.
throine Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben boşuna demedim eski postlardaki imzaları okumayı seviyorum diye. ahaha
Öne çıkan mesajlar
throine