Deacon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 CARROTEMRE... FOTO VE CV... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hayir arkada kalamaz. aktiftablet said: "roket adam" said: Bu arada şöyle de bişi var ahahahahaah http://twitter.com/#!/havucemre Arkadaşlar bu hafta single party yapıyorum, katılmak isteyen +18 arkadaşlar (Bay-Bayan) [email protected] 'a foto ve cv'lerini göndersin. Bu ne abi?? Ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 çünkü yıllardır çocuğun bir tarafını o kadar kaldırdıki türkiye, kendini havalı, "ortamın kendisi" falan birşey sanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 aktiftablet said: Abi bu böyle ev partisi gibi bişeyse neden CVmi gönderiyorum? bu arkada kalmasın esas? Zaten her halükarda en çirkin adam bu olmıycak mı partide niye fotoraf gödneriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 aktiftablet said: aktiftablet said: Abi bu böyle ev partisi gibi bişeyse neden CVmi gönderiyorum? bu arkada kalmasın esas? Zaten her halükarda en çirkin adam bu olmıycak mı partide niye fotoraf gödneriyoruz? hatunlar için: çirkinse -> biz sizi ararız güzelse -> mrb ben emre, bi gün abinin biri dolmuşta metal falna takıl dedi o gün bugündür elimden bırakmıyorum bu gitarı, du bi çalim bak faksjdlghfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://a0.twimg.com/profile_images/1205665067/DSC_0268.jpg şundan çirkin olmak mümkün mü yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://www.aolcdn.com/vegaspop/carrot-top-vegas-birthday.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 partiden gizli çekim caps yakaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Havucu trollesek ya cv filan yolluyalım büssürü. Yada inciyi kandıralım onlar yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 aktiftablet said: http://a0.twimg.com/profile_images/1205665067/DSC_0268.jpg şundan çirkin olmak mümkün mü yaa?ergenlikte sen nasıldın lan sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 havuç teyzemin oğlu olur o yüzden sinirlendim birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bu adam Bergen de olsa degismez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mortis said: Bugün Okulumdan çıktım arkadaşımla dolmuşa bindik kadıköye gidecez dolmuşun dolmasını beklerken ana bi baktık Bizim havuç la annesi bindi. Ama çocuk çok küçük ne biliim bana küçük geldi, çocuğa şarkı sölettim dedim biraz damardan söle falna dedim söledi. Sonra bence al eline gitarı biraz metal falna takıl dedim. Annesi güldü falan :) Bu arada dolmuşcu hemen aman paranın lafı mı olur falna dedi ahaha[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Mortis said: çok falan yazmışım ne bu kızlardan kaptım galiba "falan oldum" :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! agbiiiiiii yas 15 filan anlamam, bu adamla ayni raidde bulunmam artik... havucuda o yasta emo metale bulastiricakmis bide, rezil yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abi 2002'de havuç mu vardı ya amma yaşlanmışız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mortis said: ahahahah :) Dela bu hafta sonu uludağda olacaım için dershanede yanında ne yazıkki bir Gay bulunmıcak :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! asıl ben burdaki kafayı anlayamadım das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 forum acildiginda lise 1dik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Oha adam geleceği görmüş be. Mortis 1-49 arası 6 rakam rica edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Esh said: forum acildiginda lise 1dik lan. ben 12.5 falandım, harbiden dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 aptal gökhan ya hahahahaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 olitere said: aktiftablet said: http://a0.twimg.com/profile_images/1205665067/DSC_0268.jpg şundan çirkin olmak mümkün mü yaa?ergenlikte sen nasıldın lan sincap herif ergen değil bildiin 30 yaşında görünüyo yuh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bu mu ergen? Fotoğraf istemiş bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bi keresinde nevizadede görmüştüm bunu.Bi masaya geldi ''selaağm genjler'' havasında. Yüz vermediler buna, sinirlendi gitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Nerden nereye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 çirkin bi adam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sanki herkes bired pit lan hepiniz evinizde wow oynayan asosyal çirkinlersiniz yeaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar