Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA Puskás Award 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla bi forumda gördüm
aman dedim gene internet oylaması gene türkler :D
ama hamit'in golünü izleyince pişman oldum
adam hakkaten asmış
oy verilir yani
Mesaj tarihi:
Nasri'nin golünü yiyen kaleciyi ertesi gün klübün kapısından sokmam.

edit : çok ağır demişim ya, yine de yememesi lazım o kadar yakın mesafeden o golü, kolları iyi açamamış.
Mesaj tarihi:
Bu arada bence en iyisi Tsha-BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Mesaj tarihi:
Kumi Yokoyama FTW....Kadınlar diye biraz hafife alınmış sanırım ama Zlatan'ın golünden bile iyi,hemde milli maç...
Ama bence adaylarda Katar'lı boş kaleye kaçıran adam eksik,ya da onun adına yeni bir ödül vermeliler:)...
Mesaj tarihi:
abi kaleci hatası demişsiniz de çalımı yiyende de defans hatası o zaman.adamın beklenmedık zamanda o kadar iyi vurması zaten olay uzaktan gollerde ozellikle.hamitle burrows arası kaldım,burrows a bastım.sahalarda daha nadir görülüyo gibime geldi.
Mesaj tarihi:
burrows'un golüde efsaneymiş.

Yokoyama kazansın isterim her türlü. O turnuvayı kim kazandı bilmiyorum ama en son korelerden biri finale çıkmış, diğer yarı final maçı japonya - korelerden biri ile idi.

3 aysa takımı domine etmişti turnuvayı
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/31551/yilin-en-guzel-golu-hamit-altintoptan
FIFA'nın Zürih'te düzenlendiği FIFA Altıntop ödülünde yılın en güzel golüne verilen Frencs Puskas Ödülünü Kazakistan’a attığı golle milli futbolcu Hamit Altıntop kazandı.
Mesaj tarihi:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=172490259452568&oid=257187511824&comments

ömer üründül ün dediği doğru çıktı lan, yılın golü seçildi hakkaten ::o
  • Yeni Oluştur...