yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html Hamit'in golü hakkaten iyimiş::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Hamit'in golü iyi, diğer gollerde çok fazla kaleci hatası var ya. Normalde yenmeyecek golleri yemişler adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 valla bi forumda gördüm aman dedim gene internet oylaması gene türkler :D ama hamit'in golünü izleyince pişman oldum adam hakkaten asmış oy verilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nasri,hallenius,hamit,bronckhorst ve bağyan yokoyama iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nasri'nin golünü yiyen kaleciyi ertesi gün klübün kapısından sokmam. edit : çok ağır demişim ya, yine de yememesi lazım o kadar yakın mesafeden o golü, kolları iyi açamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bu arada bence en iyisi Tsha-BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Kumi Yokoyama FTW....Kadınlar diye biraz hafife alınmış sanırım ama Zlatan'ın golünden bile iyi,hemde milli maç... Ama bence adaylarda Katar'lı boş kaleye kaçıran adam eksik,ya da onun adına yeni bir ödül vermeliler:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Tshabalala'nın golünü haftanın gölü yapmam ya, baya sıradan bi gol. Hamit, hallenius, yokoyama ve nasri'yi beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Hallenius iyi gerçekten ama kaleci hatası çok fazla.. Hamit'in golü herkesin pes'te fifa da atmak istediği ve kalecinin aciz kaldığı bir gol.. Hamit reiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 oyumu Hamite verdim ama Gio'nun golü çok güzeldi yazın canlı izlerken ağzım açık kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 o japon kadın heralde halısaha maçında atmış o golü, nasıl bir defans abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 kadın alır ödülü garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hay be karıya oy verecegıme nasri ye verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 karının gol ezer bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi kaleci hatası demişsiniz de çalımı yiyende de defans hatası o zaman.adamın beklenmedık zamanda o kadar iyi vurması zaten olay uzaktan gollerde ozellikle.hamitle burrows arası kaldım,burrows a bastım.sahalarda daha nadir görülüyo gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 burrows'un golüde efsaneymiş. Yokoyama kazansın isterim her türlü. O turnuvayı kim kazandı bilmiyorum ama en son korelerden biri finale çıkmış, diğer yarı final maçı japonya - korelerden biri ile idi. 3 aysa takımı domine etmişti turnuvayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/31551/yilin-en-guzel-golu-hamit-altintoptan FIFA'nın Zürih'te düzenlendiği FIFA Altıntop ödülünde yılın en güzel golüne verilen Frencs Puskas Ödülünü Kazakistan’a attığı golle milli futbolcu Hamit Altıntop kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=172490259452568&oid=257187511824&comments ömer üründül ün dediği doğru çıktı lan, yılın golü seçildi hakkaten ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 doğru karar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 demek ki; futbol çok enteresan bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bloklar arası mesafeden dolayı güzel bir gol olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 gol oldu da diyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ömer üründülün türkiyede futbolu en iyi bilen insan olduğu bir kez daha kanıtlandı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://spor.milliyet.com.tr/hamit-ten-tokat-gibi-cevap/spor/spordetay/15.01.2011/1339715/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 iyi laf koymuş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar