scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Nuzu said: 2-3 Insan o ismi arastirir da bir kac sey ogrenirler diye bu konuyu actim. Anketin nedesi ise; Kula medya disinda kac kisi diger medyalari takip ediyor diye bi arastirma yapmak istedim. Bi arada cikma teklif ederim artik. facebook twitter gibi ortamlarda düzenli olarak ayda 1 videoları döndüğü müddetçe herkesin haberi olur kendisinden için rahat olsun. spam mail gibi sonu bitmio yeni dünya düzeninin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Banu avar yazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Tanıyorum, sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 kimki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 orhan emin türköne'nin selamını alan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 salagin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi resmen tanıyorum dedim :) faka bastık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Kendiler cok muhterem bir insandie ailecek izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Fistan said: salagin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bu kadının bişeylere hizmet ettiğini düşünüyorum birşeyleri açığa çıkarırken birşeylerin üstünü örtüyormuş hissi yaratıyor ayırıca birçok üst düzey yetkili bu kadına kolayca bildiklerini anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ya zaten senelerdir gazete okumuyoruz, köşe yazarlarını okuyoruz sadece. bi de kalkıp cins cins ben kukla değilim konuları açıyosunuz. özet: antipatiksin nuzu tr'deki tek okunası insan bu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 gaza getiriyor beni cogu zaman ama ingilizcesi baya kotu dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuzu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 knoxville said: ya zaten senelerdir gazete okumuyoruz, köşe yazarlarını okuyoruz sadece. bi de kalkıp cins cins ben kukla değilim konuları açıyosunuz. özet: antipatiksin nuzu tr'deki tek okunası insan bu sanki Sabah - Hurriyet - Milliyet - Posta Bu gazetelerden istedigini oku arkadasim. Bu 4 gazete farkli yollardan cemaate satilmis gazetelerdir. Sen burada istedigin yazari istedigin kadar oku. Emin ol ki bu gazetelerden 1 tanesinde bile erdogan a sayip soven bi yazar bulamazsin. Zaten yapanalrda islerinden atilmislardir.. Antipatik Nuzu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 cevresi kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 banu avar sonunda paticige uye oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bak bak kotu espriyi dinle banu avar, ayok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Nuzu said: knoxville said: ya zaten senelerdir gazete okumuyoruz, köşe yazarlarını okuyoruz sadece. bi de kalkıp cins cins ben kukla değilim konuları açıyosunuz. özet: antipatiksin nuzu tr'deki tek okunası insan bu sanki Sabah - Hurriyet - Milliyet - Posta Bu gazetelerden istedigini oku arkadasim. Bu 4 gazete farkli yollardan cemaate satilmis gazetelerdir. Sen burada istedigin yazari istedigin kadar oku. Emin ol ki bu gazetelerden 1 tanesinde bile erdogan a sayip soven bi yazar bulamazsin. Zaten yapanalrda islerinden atilmislardir.. Antipatik Nuzu.. banu hanım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 boşuna demiyoruz git konuş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 banu apla barcelano 3ler mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 elinizdeki doğan hisselerini satın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar