scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Nuzu said: 2-3 Insan o ismi arastirir da bir kac sey ogrenirler diye bu konuyu actim. Anketin nedesi ise; Kula medya disinda kac kisi diger medyalari takip ediyor diye bi arastirma yapmak istedim. Bi arada cikma teklif ederim artik. facebook twitter gibi ortamlarda düzenli olarak ayda 1 videoları döndüğü müddetçe herkesin haberi olur kendisinden için rahat olsun. spam mail gibi sonu bitmio yeni dünya düzeninin.
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 orhan emin türköne'nin selamını alan biri.
lowers Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi resmen tanıyorum dedim :) faka bastık haha
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Kendiler cok muhterem bir insandie ailecek izliyoruz
vadaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bu kadının bişeylere hizmet ettiğini düşünüyorum birşeyleri açığa çıkarırken birşeylerin üstünü örtüyormuş hissi yaratıyor ayırıca birçok üst düzey yetkili bu kadına kolayca bildiklerini anlatıyor
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ya zaten senelerdir gazete okumuyoruz, köşe yazarlarını okuyoruz sadece. bi de kalkıp cins cins ben kukla değilim konuları açıyosunuz. özet: antipatiksin nuzu tr'deki tek okunası insan bu sanki
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 gaza getiriyor beni cogu zaman ama ingilizcesi baya kotu dsfs
Nuzu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 knoxville said: ya zaten senelerdir gazete okumuyoruz, köşe yazarlarını okuyoruz sadece. bi de kalkıp cins cins ben kukla değilim konuları açıyosunuz. özet: antipatiksin nuzu tr'deki tek okunası insan bu sanki Sabah - Hurriyet - Milliyet - Posta Bu gazetelerden istedigini oku arkadasim. Bu 4 gazete farkli yollardan cemaate satilmis gazetelerdir. Sen burada istedigin yazari istedigin kadar oku. Emin ol ki bu gazetelerden 1 tanesinde bile erdogan a sayip soven bi yazar bulamazsin. Zaten yapanalrda islerinden atilmislardir.. Antipatik Nuzu..
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 banu avar sonunda paticige uye oldu galiba
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bak bak kotu espriyi dinle banu avar, ayok.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Nuzu said: knoxville said: ya zaten senelerdir gazete okumuyoruz, köşe yazarlarını okuyoruz sadece. bi de kalkıp cins cins ben kukla değilim konuları açıyosunuz. özet: antipatiksin nuzu tr'deki tek okunası insan bu sanki Sabah - Hurriyet - Milliyet - Posta Bu gazetelerden istedigini oku arkadasim. Bu 4 gazete farkli yollardan cemaate satilmis gazetelerdir. Sen burada istedigin yazari istedigin kadar oku. Emin ol ki bu gazetelerden 1 tanesinde bile erdogan a sayip soven bi yazar bulamazsin. Zaten yapanalrda islerinden atilmislardir.. Antipatik Nuzu.. banu hanım?
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 banu apla barcelano 3ler mi acep?
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 elinizdeki doğan hisselerini satın arkadaşlar
Öne çıkan mesajlar