Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banu Avar .. ??

Nuzu

Öne çıkan mesajlar

Nuzu said:

2-3 Insan o ismi arastirir da bir kac sey ogrenirler diye bu konuyu actim.

Anketin nedesi ise; Kula medya disinda kac kisi diger medyalari takip ediyor diye bi arastirma yapmak istedim.

Bi arada cikma teklif ederim artik.

facebook twitter gibi ortamlarda düzenli olarak ayda 1 videoları döndüğü müddetçe herkesin haberi olur kendisinden için rahat olsun. spam mail gibi sonu bitmio yeni dünya düzeninin.
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

ya zaten senelerdir gazete okumuyoruz, köşe yazarlarını okuyoruz sadece. bi de kalkıp cins cins ben kukla değilim konuları açıyosunuz. özet: antipatiksin nuzu
tr'deki tek okunası insan bu sanki

Sabah - Hurriyet - Milliyet - Posta

Bu gazetelerden istedigini oku arkadasim. Bu 4 gazete farkli yollardan cemaate satilmis gazetelerdir. Sen burada istedigin yazari istedigin kadar oku. Emin ol ki bu gazetelerden 1 tanesinde bile erdogan a sayip soven bi yazar bulamazsin. Zaten yapanalrda islerinden atilmislardir..

Antipatik Nuzu..
Sosyal ağlarda paylaş

Nuzu said:

knoxville said:

ya zaten senelerdir gazete okumuyoruz, köşe yazarlarını okuyoruz sadece. bi de kalkıp cins cins ben kukla değilim konuları açıyosunuz. özet: antipatiksin nuzu
tr'deki tek okunası insan bu sanki

Sabah - Hurriyet - Milliyet - Posta

Bu gazetelerden istedigini oku arkadasim. Bu 4 gazete farkli yollardan cemaate satilmis gazetelerdir. Sen burada istedigin yazari istedigin kadar oku. Emin ol ki bu gazetelerden 1 tanesinde bile erdogan a sayip soven bi yazar bulamazsin. Zaten yapanalrda islerinden atilmislardir..

Antipatik Nuzu..

banu hanım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...