Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Accountum soyuldu :S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
%99 addonlardan 1i yüzünden oldu,77 lvl pala var,eleman dün girmiş 1 lvl hunter acmıs ismi ooxxpp ismi(cinli farmer ismi direk),2k gold, karakter ve cantadaki mavi itemlerımı almıs,yakmıs.
Giden parada degilim de

Pc m de virus yok eminim,düzenli olarak 2 ayrı virüs programıyla tarattırıyorum,son taramadada birşey cıkmadı.Addonlardan şüpheleniyorum(hepsinide curse in programıyla kurdum gerçi)

kurulu add-onlarım:

Bagnon
Handynotes
Mapster
Omnicc
Skada
titan panel
tomtom
WoW-Pro Guides(bundan şüpheleniyorum)

Sonuncu add-ondan şüpheleniyorum.

Blizzard mobile Authenticator yükledim şimdi.
Ip-region kısıtlama diye bi olay varmı?
Birde ticket atsam accountu soyan kişinin ip sini yada ülkesini soylüyorlar mı?
Mesaj tarihi:
Sana o konuda bilgi veremezler ama saçma sapan duyulmamış addonları kullanmak pek iyi olmuyor. Öte yandan addonları manual olarak güncelleştirmekten yanayım yıllardır bu şekilde yapıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.
Mesaj tarihi:
Oyundan ticket attım yaklasık 15 dakka sonra giden tüm param + itemlerim geldi(frost clothlar hariç).

Yalnız bilgisyarda hiçbirşey cıkmadı,güvenli kipte bile full tarama yaptım,kullandıgım addonların yorumlarına baktım curseden,benden başka acc. si soyulan da olmamıs,anlamadım valla ne iş
Mesaj tarihi:
curse.com ile curse client kullan. Başın ağrımasın.
Diğer yerlerdende addon indirme. Curse client ide, kendi ayarlarından açılışta açılmasını kapat. Ara sıra aç güncelle. Temiz temiz oyna.
  • Yeni Oluştur...