Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 %99 addonlardan 1i yüzünden oldu,77 lvl pala var,eleman dün girmiş 1 lvl hunter acmıs ismi ooxxpp ismi(cinli farmer ismi direk),2k gold, karakter ve cantadaki mavi itemlerımı almıs,yakmıs. Giden parada degilim de Pc m de virus yok eminim,düzenli olarak 2 ayrı virüs programıyla tarattırıyorum,son taramadada birşey cıkmadı.Addonlardan şüpheleniyorum(hepsinide curse in programıyla kurdum gerçi) kurulu add-onlarım: Bagnon Handynotes Mapster Omnicc Skada titan panel tomtom WoW-Pro Guides(bundan şüpheleniyorum) Sonuncu add-ondan şüpheleniyorum. Blizzard mobile Authenticator yükledim şimdi. Ip-region kısıtlama diye bi olay varmı? Birde ticket atsam accountu soyan kişinin ip sini yada ülkesini soylüyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 içinde pro olan şeyden korkmak lazım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Sana o konuda bilgi veremezler ama saçma sapan duyulmamış addonları kullanmak pek iyi olmuyor. Öte yandan addonları manual olarak güncelleştirmekten yanayım yıllardır bu şekilde yapıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Oyundan ticket attım yaklasık 15 dakka sonra giden tüm param + itemlerim geldi(frost clothlar hariç). Yalnız bilgisyarda hiçbirşey cıkmadı,güvenli kipte bile full tarama yaptım,kullandıgım addonların yorumlarına baktım curseden,benden başka acc. si soyulan da olmamıs,anlamadım valla ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 polise haber verdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Dua et accountun soyulmuş. Ya giydirilmiş olsaydı nolcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 o zaman sizin için gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 curse.com ile curse client kullan. Başın ağrımasın. Diğer yerlerdende addon indirme. Curse client ide, kendi ayarlarından açılışta açılmasını kapat. Ara sıra aç güncelle. Temiz temiz oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Densiz said: curse.com ile curse client kullan. Başın ağrımasın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Dark_Soul said: Blizzard mobile Authenticator Yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar