jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bence ölmediler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 film güzeldi de, merak gizem hissi yok olmuş bu filmde, bir şeyleri çözmeye çalışmıyorsun her şey anlatılıyor zaten ard arda gelişiyor olaylar sende izliyorsun, tek kötü yanı o bence. ama gideri var her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 guy ritchie + robery downey en kötü 8/10 olurdu benden de bir 8/10 alırı var ekstrası yoktu bir tek bu filmde doktoru daha bir sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Şu satranç sahnesi dediğiniz en sondaki mi? Pek bir numarası yoktu bence o sahnenin ya. Hatta ilk filme göre daha sönüktü bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Aket-Atum said: Şu satranç sahnesi dediğiniz en sondaki mi? Pek bir numarası yoktu bence o sahnenin ya. Hatta ilk filme göre daha sönüktü bence bu. bence etkiliydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 çok beğendim ben eğlenceli film gidin görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ilk filmde boksordu tamam ama daha jujitsu ogrenmıs olması ıcın cok erken yahu. üstüne bide kungfu yapıyo resmen acılısta alakası yok sherlock holmesla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 this is the new sherlock, deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 upgraded Sherlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 güzeldi ama moriarty'den biraz daha fazlasını bekledim. hoş gerçi doyle da aynı yanlışı yapıyor, moriarty'den sonra ne gelse hafif kalır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bugunmu izlesem napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar