Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba ben geldim

Nessaftw

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar. Benim daha önce hesabım vardı ama bi aksaklık oldu sanırım scooby (hani tatlı bir köpecik varya o işte) eksenli olaylar falan yaşandı.

Biraz uzak kaldım o dönem sonrası ama sorun değil. Yetersiz wowcuların ve fakirlerin düşmanı olarak aranıza katıldım, nasıl gidiyor bakalım keyifler yerinde mi ?

Forumda zenginler ve pro wowcular için bölüm açılacak diye duydum ama baktım baktım bulamadım, aslı yok sanırım.

Neyse işte durumlar böyle herkese kucak dolusu sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaş 24 daha da fazla bilgi vereyim istersen sıcaklık olur. Çok kaliteli bir üniversiteden mezun oldum (genelde kıytırık ünilerden mezun olanların postlarını falan okumam mesela böyle de huyum vardır) yurt dışında kaliteli bir üniye ma için kabul edildim (bunun bile iyi bir rankı var çok feci rank takıntım var nedense) gelecek yıl oraya gideceğim. Çok pro wow oynar top killer alır top rankler yaparım. Çok ılımlı bir insanımdır ama arkamdan hep çok elitist bu derler öyle karışık olaylar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...