di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 AlemFM'de Nihat Sirdar giydiriyo yine epeyce. Peh. Dinleyin dinletin efenim. Link : http://www.alemfm.com/canli_radyo.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nihat ismini görünce nihat doğan sandım asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 aynen hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Abi biri bana Nihat Dogan giydiriyo dese garipserim bi "oyle bir yetenegi var mi ki ?" diye. Siz nasil Nihat Dogan sandiginizi soyleyince de once bi garipsedim o yuzden. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 valla ben de nihat doğan sandım direk. çünkü adamın normal konuşması giydirmeli sürekli. yetenekli olduğundan değil tabi, tarzı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi buadamı paketlicekler gibi bi his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Valla aylardir vekilime kaymak lazim caliyo, daha bisey olmadi. =P http://www.youtube.com/watch?v=kBf0bDy_3fE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Adam Türkiye'de tek gibi birşey yalnız. Bu kadar ağır eleştirebilen pek kalmadı, hele bu kadar çok takipçisi olan kimse yok. Biliyorsunuz Murat Kazanasmaz'la hava durumu diyalogları yüzünden bir süre Murat Kazanasmaz'ı tatile yollamışlardı, ama nasıl oluyorsa bu adama dokunamıyorlar. Ya da hiding skilli yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mr_Hand said: abi buadamı paketlicekler gibi bi his var içimde. Nihat 98-99 dan beri böyle, Best fm deydi, kanalda yeterli cesaret olmadığı için tutamadılar, Alem şimdilik iyi gidiyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 uyuz oluyorum şu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nihat sadece akp karşıtı falan da değil. Ecevit zamanınd da böyleydi. Yanlış ne görse çatır çatır söylüyo adam. Respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 valla hastasyım kendısının sabahları guzel gıdıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Çok iyiymiş ya bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 arada bi tatile cikariyolar zaten 15 gun kafa dinleyip geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Aksam programi basladi bir kac dakika once. Meraklilari dinleyebilir ilk mesajdaki link ustunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 alem fm mi kaç kaç kaç ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hoccemama said: Nihat ismini görünce nihat doğan sandım asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar