HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Christan Bale ve Mark Wahlberg var. Eski boksörlerden Mickey Ward ve kardeşinin filmiymiş. 10 Aralık' da çıkıyormuş. Hayırlısı. Yönetmeninin gerçi pek elle tutulur birşeyi yok sanırsam da Mark Wahlberg bastırır parayı yapar filmi herhalde hehe. http://www.imdb.com/title/tt0964517/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 mark wahlberg nası zengin oldu bu kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bayadır bekliyorum filmi. @fede: adam önce bildiğin drug dealer lisede. sonra kardeşleriyle rap grubu kuruyolar. 'Marky mark' olarak az birşey ünleniyor. artık o ara kimle takıldıysa dkfh holivud'a atlıyor. birkaç film yapıyo klasik işte böle aktör hikayesi. parayı kırdığı nokta in treatment ve entourage dizileri yaptığında. producer olarak bir giriyo zaten vaka vaka eh eh sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 oha entorajında producerımıymış. helal o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hatta lisede cs nicki 'ThorB@cHı MaYk_!1907!_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 benim de fatalatordü. memnun oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 tie fighter diye okudum ama filmmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 göbeğim çatlayacak. bugün gidip izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 yeni geldim, harika olmuş. Christian Bale'de sanırım kariyerindeki en parlak rollerden birini oynamış. İstersem ben buyum, bu kadar yetenekli bir adamım! demiş resmen... Her yönüyle çok dengeli ve güzel bir filmdi. Mutlak izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Film efsane.Tüylerim diken diken oldu izlerken.Oyunculuklar süper konu süper kesin izlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bundan daha true story bi film yoktur heralde. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ilk yari sikildim da ikinci yarisi cok guzeldi. Hele simdi su vidyolari gordukten sonra iyice saygi duydum. Spikerlerin konusmalari bile ayni eha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Bu film o kadar kötü ki Mark Wahlberg'in kariyerine cuk oturmuş. Bale muhteşem, anneyi oynayan kadın da başarılı ama onlar bile kurtaramamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 marki marka laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Masquerade said: tie fighter diye okudum ama filmmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ayrıca dövüş sahnelerini o dönemler gerçekten bu maçları da çekmiş olan ve halen bu işte çalışan elemanlar çekmiş, yani gerçek TV ekibi Bunun dışında polis-antrenörü kendisi oynamış, yani bizzat Mickey O'Keefe'nin kendisi :) İlk başta David o'russell falan gittiğinde reddetmiş, sonra mark walhberg gidip konuşmuş falan ikna etmiş. O bile harikaydı oyunculuk geçmişi olmamasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi film olarak inanılmaz süper über film değil. ama izlenmelik bir film. 8.2 imdb puanı cuk oturmuş bence. tek şey söyleyeyim. micky sanchezi yıktığında kız arkadaşım yanımda çığlık attı o kadar iyi oyunculuk vardı... boksör olmalıymışım sdf=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 izlediğim en etkileyici sportif başarı hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Cok begendim guzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi bi benmi başarısız buldum bunun box sahnelerini? ne biliyim rocky yi izlerken falan tükürükler saça saça "VUĞR ABİ VUĞR" tarzında rage oluyodumda bunda hiç yani boş gibi geldi bana. ama konu über. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 buna varana kadar 10 tane spor filmi var. ama kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi sene 2011, bence 10dan daha fazla spor filmi vardir buna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 en az demeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Fransuxa said: abi bi benmi başarısız buldum bunun box sahnelerini? ne biliyim rocky yi izlerken falan tükürükler saça saça "VUĞR ABİ VUĞR" tarzında rage oluyodumda bunda hiç yani boş gibi geldi bana. ama konu über. rocky izlediğinde 10 yaşında falan olduğundan olabilir mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sırf bu attıgın mesaj üzerine oturdum ve ivan drago macını train bölümünden tut what I'm trying to say is, that if I can change, and you can change, everybody can change. lafına kadar izledim aynı rage i tekrar yaşadım. demekki neymiş 10 yaş 0-6 yaş yada 65 yaş tribiyle alakası yokmuş. fighter filminin dövüş sahneleri başarısızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar