Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Fighter (2010)

HolyRaider

Öne çıkan mesajlar

bayadır bekliyorum filmi.

@fede: adam önce bildiğin drug dealer lisede. sonra kardeşleriyle rap grubu kuruyolar. 'Marky mark' olarak az birşey ünleniyor.

artık o ara kimle takıldıysa dkfh holivud'a atlıyor. birkaç film yapıyo klasik işte böle aktör hikayesi.

parayı kırdığı nokta in treatment ve entourage dizileri yaptığında. producer olarak bir giriyo zaten vaka vaka eh eh sonrası.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Ayrıca dövüş sahnelerini o dönemler gerçekten bu maçları da çekmiş olan ve halen bu işte çalışan elemanlar çekmiş, yani gerçek TV ekibi

Bunun dışında polis-antrenörü kendisi oynamış, yani bizzat Mickey O'Keefe'nin kendisi :)

İlk başta David o'russell falan gittiğinde reddetmiş, sonra mark walhberg gidip konuşmuş falan ikna etmiş. O bile harikaydı oyunculuk geçmişi olmamasına rağmen
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Fransuxa said:

abi bi benmi başarısız buldum bunun box sahnelerini? ne biliyim rocky yi izlerken falan tükürükler saça saça "VUĞR ABİ VUĞR" tarzında rage oluyodumda bunda hiç yani boş gibi geldi bana. ama konu über.

rocky izlediğinde 10 yaşında falan olduğundan olabilir mi o?
Sosyal ağlarda paylaş

sırf bu attıgın mesaj üzerine oturdum ve ivan drago macını train bölümünden tut what I'm trying to say is, that if I can change, and you can change, everybody can change. lafına kadar izledim aynı rage i tekrar yaşadım. demekki neymiş 10 yaş 0-6 yaş yada 65 yaş tribiyle alakası yokmuş. fighter filminin dövüş sahneleri başarısızmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...