Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 selam, 2 adet hardcover olmak üzre toplam 55 kitabı toptan satıyorum, harcoverlardan biri 4 kitap içeriyor. bir kitaptanda 2 tane var onu bedava veriyorum zaten. mng kargoyla herbiyere yollarım. hepsi 1 kere okunmuş, yeni gibidir. toplam 225 TL amazondan alsanız 350$ artı bi o kadar da kargo edecek olan bu fırsatı kaçırmayın! resimler: http://img404.imageshack.us/img404/9104/fot0030.jpg - http://img143.imageshack.us/img143/8418/fot0031.jpg - http://img16.imageshack.us/img16/3365/fot0033.jpg - http://img528.imageshack.us/img528/82/fot0034.jpg - http://img255.imageshack.us/img255/6548/fot0035.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 antolojilere talibim, kaç kayme bikaç tane daha olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 toptan satıyorum toplam 225 TL dım dı dımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Antolojilere fiyat eet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Kitapları almayı düşünenlerde zaten koleksyonun yarısı vardır :P Parça parça düşün bence. (En azından bende var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ben hepsini istiyorum ama kitaba ayiracak butcem yok bu aralar. Dinleme sen bu arkadaslari, elbet bi gun satilir onlar bana =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hmm reserved mi diyim o zaman? bidaki ay ? yılbaşı? sevgililer günü? ortalama bi tarih var mı misal 76 güne kesin alıcam ama 75. gün de olabilir mi diyorsun? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 antolojiler :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Taksitle ver alayım dasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 merhaba, fiyatlar yüksek geldi benim bütçeme. Acaba herbirini 2.ye okuyup daha uygun fiyata satarmısın bana canım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Wizardwar ve Floodgate'i alabilirim tek satıyorsan. İlk cildi var serinin bende, diğerleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 GERGE said: Wizardwar ve Floodgate'i alabilirim tek satıyorsan. İlk cildi var serinin bende, diğerleri yok.güzeldir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ebook okudum zaten ama kütüphane eksik kalınca gıcık oluyorum. güzeller epey, evet. nadir WotC serilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 soyle bi baktim, fiyat bedava gibi bisey. daha yeni 3 sandik kitap tasidim 3 evden ordan oraya, kitapliga geri bi tek counselors and kings birde phoenix kitabevinin bastirdigi elminsterlari koymaya deger gordum. gerisinin hepsi turkce sandikda duruyor yine de bu fiyata satmayi dusunemedim. alacak arkadasa hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 gerge yok tek tek düşünmüyorum, o kadar lojistik, sabır ve boş kutum yok zaten :) di, öm attım bekliorum cevabını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hala "reserved" değil şimdilik, şans devam ediyor! içinizdeki dwarf u mutlu edin! http://drunkenroundtable.squarespace.com/storage/Dwarf%20Jason.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 up! 200tl yaptım fiyatı! alınız! yoksam 2. el kitap satan bir yere gidici tüm kitaplar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 200 tl yapma, parça parça sat, 2. partinden sonra 200 lira kaldırırsın zaten, sonra sattığın herşey kar olur üstüne yazık günah yurtdışına gitmese haftaya hepsini alırdım bir kaç seri olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 end of topik hepiside satılmıştır 200tlye, hayırlı uğurlu vb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 buyucu kitabi mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yarısı falan büyücü kitabı evt. özellikle Gromph Baenre'nin parşömenlerinden çok faydalandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar