synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 of bi dagılın fakirler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 mustang al sonra satıp bmw alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 synthesizer said: of bi dagılın fakirler ya asdfasdfa konuya donersek , 45k da hakkaten zor aralik ya, biraz altinda birsuru secenek, biraz ustunde birsuru secenek. bu tam ortasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 45 vermeye degecek markaları secmek lazım once. ogrenci arabasi dedigimize gore hatchback veya giris seviyesi sedanlar dusunulebilir. opel, vw, honda, mazda, seat, toyota olabilir astra gayet guzel donanım motor gorunus olarak golf 45 liraya fazla bos oluyo, degmez gibi honda civic guncel kasasi uzun suredir piyasada, guzel ama alisildik mazda 3 tip olarak guzel ama benzinli motoru feci, torku cok dusuk, dizeli guzel ama o da duzgun bi paket alinca biraz 47lere cikiyor leon makyaj gecirdi ama cok benzer hala eski suratiyla, ve o da uzun suredir piyasada. ben icini hic begenmem ama alman olarak paranin karsiligi sayilabilir. toyota zaten ruhsuzun onde gideni. bunlarin arasindan samimi tavsiyem opel test surusu yapman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dizel mazda 3 guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bence bi 50 milyar daha bul m3 al kızlar hasta o arabalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 opel , vw disinda hepsi yakinda kasa degistiricek, veya piyasada bol olan modeller. vw bombos geliyor o fiyata 1.6tdi ve 1.4tsi alinca doldurmaya kalkinca butceyi 3-4k asiyorsun. opel ayni paraya daha cok performans + donanim veriyor. ama ben de bir sevemedim hele ki su gm davalarindan sonra iyice soguk bakiyorum. Fiat bravo/lancia delta desek onlarinda almanlarin yaninda esamesi okunmaz ama bu fiyata neredeyse full+full geliyor. aklima otomatik vites, ufak, kullanimi kolay vs olarak donanimi ve kaliteyi artirip sinifi dusurursek mito ve a1 geliyor. tam bu fiyata guzel donanimla bulunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mazda 3 veya Seat Leon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Özel üniversite öğrencisi arabası olmuş bu.YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 fiesta sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 said: honda civic guncel kasasi uzun suredir piyasada, guzel ama alisildik civic hb ftw öğrenci paran yeterse ne fakirler var ya 45k para mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Selam, Bu bölümde bütçeyle ilgili amacını ve haddini aşan yorumlar fazlalaşmaya başladı. Bu tarz yorumlar itici ve yıkıcı oluyor. Arkadaş babasından 45bin bütçe koparmış olabilir, benzini de harçlığından vereceği için az yakmasını isteyebilir. Veya öğrenci olduğu için ağzından öyle çıkıvermiştir. Gerçekten 45bin onun için düşük bir tutar da olabilir. Bu mesajın geri planı bizi ilgilendirmez, bize düşen soran arkadaşın çizdiği çerçevede tercihler sunmaktır ki kendisi de bunu talep etmiş. Maddiyat konusunda bundan sonra çıkacak yorumlarda keyfime, içinde bulunduğum psikolojiye göre random yaptırımlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek olacaktır :) Lütfen incitici, kırıcı, tahrik edici, sınıflandırıcı yorumlarımız yerine bölümümüze uygun yazalım. Şakalaşmalar ve bildik müdavimlerin kaşarlaşmış diyalogları bunun haricinde elbette ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/54-13k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 sonra disari cikip lordum 1k pls diye gezseymis epik olacakmis asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ogrencinin arabasi mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ne çok elalemin pipisiyle gerdeğe girme meraklısı varmış forumda yahu anlamadım gitti size ne arkadaşım adamın istediği fiyat aralığında varsa öneriniz yorum yapın sonra da gidin paşa paşa. ötesi boş konuşmaktan ibaret oluyor çünkü. neyse sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 lordum 1k pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 toyota auris al 1.4 mmt en yuksek paketi 42 milyarmi ne hem yakmiyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 PARA CIK ARADAN!!! Lan olm hasta misiniz ? Kimsenin adama bir sey dedigi yok. Varsa yesin tabiki. Biz sadece fakirler olarak kaderimize isyan ediyoruz. lulz. Yalniz su cekemedigimiz zengin kesimden birileri yine "param var ama yine de adam olamadim" olgusunu hatirlatti bize sagolsun yorumuyla. Oh yes. Hepinizden zenginim, ayak yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ohaa benim çalıştığım yer 45 kllık arabaları müdürlere tahsis ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Tamam sizde haklisiniz ogrencinin ilk arabasi o kadar parayami olur diye. Zaten babamda al olum 45bin git al demiyor. Sonucta benimde surekli 3.0 ortalama tutturmam lazim. Evet ozel okulda okuyorum ferrariylede gelen var mustang gt500 lede zaten bmw ve mercedesleri saymiyorum artik. Durum boyle olunca sonuk biseyde istemiyor insan haliyle. Astra cok hosuma gitti pedere oneririm haftasonuda belki deneme surusune giderim. Yorumlariniz icin tesekkurler ama baska seceneklerim varsada duymak isterim :) Edit: T harfini yazmiyinca tamam pek hos durmuyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ikinci ellere gireriz diyosan çok genişler liste. sen biraz kıstas versen daha kolay olur. otomatik? dizel? ikinci elde km/fiyat/sene limitleri? @di abisi çoğu yorum ve yorumu yazan kişi patinaj takipcisi bile degilken, saçma yorumlarını tolere etmek de gereksiz, gelip burda sermaye dusmanligi yapan adamlara empatiyle yaklasmak da. arada 1-2 kişi çıksa neyse de topice msg atanların %80i fakir trolluyse agiz payi required Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 alfa romeo giulietta, honda civic, mitsubishi lancer, mazda3, seat leon, subaru impreza bunlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ne alırsan al HB al derim.. tabii bir de şirket malıolarak gözükmesi şansın var vergi vs indirimi geldiğinde aslında o araba bi 5-6 k indirimli hale geliyor :P bu arada daha büyük segment istersen 1.5 dizel juka ya da qhasqai de bakabilirsin hani benim elimde 45k olsa şu anda onları da incelerdim, kalıplarına göre hem yakıt sarfiyatı hem carbon salımı düşük araçlar zaten şehir içi kullanım için tasarlandılar geniş geniş gidersin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ar giuletta alma bu arada, şeklen iyi ama teknik olarak kötü güvenlik olarak da yetersiz bir araba olduğu söyleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar