_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mech gidince oyunun başında çok defansif olmak gerekiyor. Zerg de bu arada 50-60 drone yapıp 3 base'den kaynak toplamaya başlayabilir. Daha sonra da pure roach'a geçerek o ekonomiyle Terran'ı ezebilir. Bu yüzden genelde Tank-Marine terich ediliyor. Mech ancak bazı haritalarda ve bazı pozisyonlarda geçerli olabilecek bir oyun tarzı Zerg'e karşı. said: hala o maçı diyorsun, o maç mallıktı onu geç, söylediğimize karşı bir tek boxer'ı koyuyorsun başka 2. bir adam yok ama onun yaptığını yapan. mutalisk/bling combosu terran için çok rahatsız edici bir şey, çevirmesi de çok zor. eğer ben yapıyorum çeviriyorum diyorsan bir şey diyemem.Foxer'dan başka MVP, Jinro, Maka vs. tüm üst seviye Terranlar zaten çok iyi mikro yapabiliyor baneling, ling mutaya karşı. Yenildiklerinde mikro yapamadıklarından değil, farklı nedenlerle, ekonomik olarak geri düştüklerinden kaybediyorlar.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 @voodo oyun başında agresif olmayınca da zerg tüm mapi alıyor nerdeyse, 10 tane ultraliskle geliyor adam
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 1 tossmu kaldı şimdi? ha 1-1 di dimi pardon
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Cuce said: 1 tossmu kaldı şimdi? ha 1-1 di dimi pardon 2 tane daha var oGsMC choyafOu
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 oyyy mc zaten girer diye 2 dedim ama,julyla kapısıcakmıs.. neyse jinro imparatorun intikamı alıcak.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Jinro tam bir goril ya. Katil goril ne keyifliydi adamın oyunları.
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 offf nestea'nin 2-1 kazandığını gördüm en son, sonra da derse gittim. vod falan var mı sonraki maçların?
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://kowiz.cowxp.net/SC2/?season=3&round=16
Öne çıkan mesajlar