Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bu maçlara yürek dayanmaz. IMNesTea[Z] vs MakaPrime.WE[T] ST_GgoBooGie[P] vs TSL_Rain[T] BitByBitPrime.WE[T] vs TSL_FruitDealer[Z] TheBestfOu[T] vs HongUnPrime.WE[P]
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ahmedinejad said: bu da mı bugün C.E.T @ 11:00 Dec 02,
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 maka ağzını yüzünü kırar inşallah nestea'nin.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 off ya dersim var, su ogrencileri yolliyim biran once de son maclara yetiseyim bari
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Başladı. http://www.ustream.tv/channel/huko1 http://www.teamliquid.net/video/streams/Poosy Xunn hwaiting.
samaella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 streammi takılıyo benim netmi cacık ?
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Senin net ca-OHA EMPEROR BAKSIR SEYIRCILERIN ARASINDA OH MY GOSHHHHH
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 terranlar gene azdınız ..
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Oha çok iyi aldı nestea'yi. Dat pressure, dat timing push, dat counter baneling spread.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Madtea abi, bildiği halde 2rax'ı exp atması hep risk. Foxer'ı nasıl aldı hala muamma benim için.
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 gsl yayınlarında bir eksiklik var diyordum ne zamandır, şimdi malum oldu bir anda. hiç oyuncuların ekranından göstermiyorlar maçları. eskiden görürdük 300 apm bir oyuncunun ekranı neye benziyor.
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ya gene ibnelik yapıyor bu maka mıdır ne boktur. Gıcık oldum bak. Hadi Nestea paketle lan şunu.
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 huun said: gsl yayınlarında bir eksiklik var diyordum ne zamandır, şimdi malum oldu bir anda. hiç oyuncuların ekranından göstermiyorlar maçları. eskiden görürdük 300 apm bir oyuncunun ekranı neye benziyor. onu bırakta huun usta idra gibi ağlaya ağlaya terranları gene başa bela ettiniz. ilk4e 4 terran kalırsa bol bol tvt izlersiniz artık toss ve zerglerinde turşusunu kurarız.
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Oymanq said: onu bırakta huun usta idra gibi ağlaya ağlaya terranları gene başa bela ettiniz. ilk4e 4 terran kalırsa bol bol tvt izlersiniz artık toss ve zerglerinde turşusunu kurarız. 14 hatch açan zergler hariç bir sıkıntı görünmüyor ama dikkat edersen. zaten july kesinlikle final oynayacak, yaz bi kenara.
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nasıl çaktı lan Nestea. Go go Nestea.
Öne çıkan mesajlar