Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Kova KFC

Boci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KFC hasta ediyor bizi resmen. Yedikten sonra rahatsizlaniyoruz. Ayni seyden sikayetci olan, hatta hastanelik olmus olan kisileri bile biliyoruz hani.

Yedikten sonra bir test edip soyleyin bakayim.
Mesaj tarihi:
di said:

KFC hasta ediyor bizi resmen. Yedikten sonra rahatsizlaniyoruz. Ayni seyden sikayetci olan, hatta hastanelik olmus olan kisileri bile biliyoruz hani.

Yedikten sonra bir test edip soyleyin bakayim.

Söylemem için şimdi yememe gerek yok çünkü hep ishal ediyor beni :F. Hayır tuvalete çıkınca rahatlıyorum dicem yalan olacak. Alev alev yandığım doğru şarkısını söylüyorum.
Mesaj tarihi:
çok yaygın bişi kfc yedikten sonra acılı ishal olmak. ben ve arkadaş grubum sürekli oluruz mesela. gülü seviyorum dikenine katlanıyorum ama şu ekstırem menü de çok pahalı oldu yahu 14 milyon ne arkadaşım :(
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

gidin sirf bir gün kfcde calisin, bi daha yiyemezsiniz. tabi ignorance is bliss modunda degilseniz.
hele o coleslaw'i nasi yaptiklarini bi görün, fastfooddan sogursunuz.

kfcde calısınca neyi görcezki trdemi kesilio sanki...

+ tadı güzelse fazla irdelemeyin yoksa herseyin yapılısı kotu birkere canlıyı kesioruz ordan -1
Mesaj tarihi:
o kadar bok bogazli olmak iyi degil iste.
tavuklarin kesilisinden bahsetmedim yanniz, mutfak kismi baya leşti. gerci cogu yerin öyle oldugunu duyuyoruz, biliyoruz ama kendi gözlerinle görünce bambaska oluyor.
Mesaj tarihi:
1 subede olsan mutfak pisliğini hepsine yıkamassın

cou yerin pis olduguna katılıyorum denetlemer yetersiz

zaten hijyene önem veren insanlar için yemegin pişirilişi izletlir yada mutfağımızı gezebilirsiniz die belirtir bazı restaurantlar
Mesaj tarihi:
ispatipapaz said:

vaniLLe said:

gidin sirf bir gün kfcde calisin, bi daha yiyemezsiniz. tabi ignorance is bliss modunda degilseniz.
hele o coleslaw'i nasi yaptiklarini bi görün, fastfooddan sogursunuz.

kfcde calısınca neyi görcezki trdemi kesilio sanki...

+ tadı güzelse fazla irdelemeyin yoksa herseyin yapılısı kotu birkere canlıyı kesioruz ordan -1

kfc tavuklarının gerçekten ithal edildiğini falanmı zannediyorsun ben yannışmı anadıfgmngfnmfm
  • Yeni Oluştur...