Boci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 2 kişi yiyoruz 15 er parçadan. Normaliz di mi?
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bitiremezsiniz zaten normalsiniz evet.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben kardeşimle yiyorum bi kova. normal gayet.
Boci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 2 kişi bitiriyoruz abi. Sonra çıkışta ufak tefek sorunlar yaşamıyo diilim ama...
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben kedilere alıyorum bunu bi sürü var anca yetiyo 1 kova, ben 3-4 parça yiyorum bana yetiyor.
Somon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bu kfcyi yedikten sonra wcde tövbe eden tek ben mi varım, ? ALLAHIM ACIMI DİNDİR YEMİN EDİYORUM 1 AY YEMİCEM LÜTFEN gibilerinden
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 KFC hasta ediyor bizi resmen. Yedikten sonra rahatsizlaniyoruz. Ayni seyden sikayetci olan, hatta hastanelik olmus olan kisileri bile biliyoruz hani. Yedikten sonra bir test edip soyleyin bakayim.
Boci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ben yedikten sonra doyuyorum abi. Tek rahatsızlık çıkış esnasında oluyo işte
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 1 kovayı ben tek yiyebiliyorm peh obez değilim
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 di said: KFC hasta ediyor bizi resmen. Yedikten sonra rahatsizlaniyoruz. Ayni seyden sikayetci olan, hatta hastanelik olmus olan kisileri bile biliyoruz hani. Yedikten sonra bir test edip soyleyin bakayim. Söylemem için şimdi yememe gerek yok çünkü hep ishal ediyor beni :F. Hayır tuvalete çıkınca rahatlıyorum dicem yalan olacak. Alev alev yandığım doğru şarkısını söylüyorum.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 çok yaygın bişi kfc yedikten sonra acılı ishal olmak. ben ve arkadaş grubum sürekli oluruz mesela. gülü seviyorum dikenine katlanıyorum ama şu ekstırem menü de çok pahalı oldu yahu 14 milyon ne arkadaşım :(
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kfc çok kötü ya nasıl yiyonuz direk yağ.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 şu hongkong restaurant sodexo kabul etse negzel alıcam ordan sürekli ama cık
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 tavuğa o kadar para verilir mi ya
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gidin sirf bir gün kfcde calisin, bi daha yiyemezsiniz. tabi ignorance is bliss modunda degilseniz. hele o coleslaw'i nasi yaptiklarini bi görün, fastfooddan sogursunuz.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Diğerlerininde kfc den farkı yok aslında paramızla çöp yiyoruz
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Longshanks said: tavuğa o kadar para verilir mi ya tavuk bedava kfc'de. dış kaplaması para edeni.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 vaniLLe said: gidin sirf bir gün kfcde calisin, bi daha yiyemezsiniz. tabi ignorance is bliss modunda degilseniz. hele o coleslaw'i nasi yaptiklarini bi görün, fastfooddan sogursunuz. kfcde calısınca neyi görcezki trdemi kesilio sanki... + tadı güzelse fazla irdelemeyin yoksa herseyin yapılısı kotu birkere canlıyı kesioruz ordan -1
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 o kadar bok bogazli olmak iyi degil iste. tavuklarin kesilisinden bahsetmedim yanniz, mutfak kismi baya leşti. gerci cogu yerin öyle oldugunu duyuyoruz, biliyoruz ama kendi gözlerinle görünce bambaska oluyor.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 1 subede olsan mutfak pisliğini hepsine yıkamassın cou yerin pis olduguna katılıyorum denetlemer yetersiz zaten hijyene önem veren insanlar için yemegin pişirilişi izletlir yada mutfağımızı gezebilirsiniz die belirtir bazı restaurantlar
Boci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Şimdi ben bunları tutsam biraz içimde. Çıkışı kolaylaştırır mı?
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ispatipapaz said: vaniLLe said: gidin sirf bir gün kfcde calisin, bi daha yiyemezsiniz. tabi ignorance is bliss modunda degilseniz. hele o coleslaw'i nasi yaptiklarini bi görün, fastfooddan sogursunuz. kfcde calısınca neyi görcezki trdemi kesilio sanki... + tadı güzelse fazla irdelemeyin yoksa herseyin yapılısı kotu birkere canlıyı kesioruz ordan -1 kfc tavuklarının gerçekten ithal edildiğini falanmı zannediyorsun ben yannışmı anadıfgmngfnmfm
Öne çıkan mesajlar