Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG Eclipse'te oynayan ama WoW çıkınca WoW a geçicek insanlar kim?


revhas

Öne çıkan mesajlar

inşallah bi terslik olur da wow beklendiğinden geç çıkar. mesela ne biliim developerlarının başına bişe gelir fln.

yoksa wow bütün mmo lardaki oyuncuları toplicak. ama ben middle earth online çıkınca nolcak onu merak ediyorum esas. o da wow oyuncularını mı toplicak?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bencede beklemek mantıklı. özellikla blizzardın oyunlarını çıktıktan sonra yaptıgı patchlerle mükemmelleştirdigi düşünülürse (diablo2:lod;sc:bw)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 21 Ağustos 2004 20:42 tarihinde demiş ki:
inşallah bi terslik olur da wow beklendiğinden geç çıkar. mesela ne biliim developerlarının başına bişe gelir fln.
eheh hiç kasma zaten wow ile ilgili herşey beklendiği tarihten çok daha geç meydana geliyor blizzard saolsun :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de wow u acaip takip ediyordum hatta beta başvurusu flm yaptım çıkmadı heralde bakmıyorum maila... neyse bence wow un skill geliştirme sistemi çok kötü olmuş ben level atlanan sistem sevmem daocda ki gibi sistemleri yani o yuzden şu daocu daha toplasanız alalı bir buçuk yıl oldur nerdeyse 2-3 ay oynamamışımdır ve bence en kotu mmorpg şu ana kadar yapılan( tamam abarttım ) ama işte sevmiyorm level atlama olayını... swg deki profession geliştirme daha mantıklı ve zevkli en azından onunde kasılcak ne kaldığını goruyorsun ve istedin zaman karakter savaşçıyken bi anda tuccar ya da dansçı yapabiliyorsun daocda yok boyle şey başka karakter açmak gerekiyor ve bu da çok saçma... warcraft da boyle olacak sanırsam yani daoc gibi yani crafter skiller de alınabiliyormuş savaşçı skillerin yanına ama neye fayda... sonuçta warcraftı da alıp deneyecez hepimiz ama swgnin ilk başlarda verdiği zevki veremez bana boyle düşünüyorum... middle earth online çıkıcak mı ya ondan hiç haberim yok... ben o proje iptal oldu heralde flm diyordum bayadır ses seda yok heralde 2008 2009 gibi flm çıkıcak bu gidişle...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca jump to lightspeed her ne kadar herkes kotu oldu desede butun oyun yorumcuları bence baya sarcak milleti çunku apayrı bi oyun yani uzay simulasyonu onlien gibi bişi ve swgye bağlı zevkli olcak gibi geliyor filo savaşları flm olursa... onu da beklemek gerek...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 oyunda bence çok farklı. İkisininde belli bir oyuncu kitlesi olacaktır mutlaka. eq2'de daha çok eski eq oyuncularını çekecektir. Hangisi daha başarılı olur bilinmez ama swgde yeni expension ile çok sıkı ve diğerlerine göre daha komplex ve daha oturmuş bir rakip olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunu sorma amacım zaten swg nin en başında aldığımız zevki alabilicekmiyim diye anlamaktı. herkes newbie olunca yeni şeyler keşfetmek birlikte hareket etme zorunluluğu filan hoşuma gidiyo swg de bu kalmadı artık herkes tek başına oyunda ne varsa yaptı zaten. ayrıca JTL gelince filo savaşı filan olur diyosunuz ama swg de kaç kere rebel ve imperial ordularının pvp yaptığını gördünüz? ve kaçına katıldınız?[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P)
Master Rifleman - Master Swordsman - Fencer
Imperial Colonel

Satto of Eclipse (R.I.P)
Master Doctor - Master Politician - Artisan
Mayor of Hi'lal City
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 21 Ağustos 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
matrix online
wow

kesin fiyasko olacak benden söylemesi...


+1 City of Villains e kadar CoH'a devam. Ondan sonra villain olacaz kısmetse.

[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...