Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 İlk kez bir hocam sunum metni istedi. Sunumu yarın yapacağım, metin olarak vereceğimi şimdi öğrendim. Bir sorum var: Metni söyleyeceğim şeyleri yazarak mı hazırlayacağım (sözü sözüne) yoksa düzgün, referanslı filan bir essaye çevirip mi? O dersi alan kimsenin telefonunu hatta adını bile doğru dürüst bilmeyince son anda Pati'ye sarılıyorum ben de böyle. Bir standartı var mı bunun? Yoksa hiç uğraşmadan konuşmamı kaydedip yazacağım öyle şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Hayır abi yapma öyle şeyler. Sadece çok önemli noktaların keywordlerini yaz. Ayrıca sana hatırlatacak şeyler olsun ana metni. Mesela; Osmanlı imp. 1299 yılında söğüt'te kurulmuştur. Kuruluş, 1299 Söğüt. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Hoca sunum yaptıktan sonra metin olarak üzerine numaramı filan yazıp vermemi istiyor abi. Yoksa hatırlamakta bir sorunum yok benim, o dediğine bile pek gerek duymam ki sunum postmodern edebiyat üzerine, hiç çalışmasam bir saat çıkar sunarım lecture modda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Abi pardon sunum metni demişsin ya, ben powerpointe nasıl yazayım diye soruyorsun sanmıştım. Valla elinde makale tarzında bir şey yoksa o tarz bir şey hazırlayıp ver. bizimkiler genelde paperın kendisini ve sunumda kullandığın pp slide larını isterlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 normalde referanslı falan bildiğin essaye çevrilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Evet rapor olarak vermek gerekiyor. Biz mesela sunum raporlarını chicago formatında hazırlayıp veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar