Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve gelen misafirin oğlunun Knight Online dramı

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Çocuk daha 5. sınıfta. Söylediğine göre 4 yıldır bu oyunu gece gündüz oynuyormuş ama hala son seviyede bir karakteri yokmuş. Hayattan bıkmış: "Ne kadar uğraşsan boş, hiçbir şey olmuyor." diyor. Karakterin hangi seviyede diye sorduğumda asıl dumur geldi ama. 10 kadar karakter saydı, hepsi 60. ya da 70. seviyelerde. Şimdi ben bu oyunda kaç seviye var bilmiyorum ama "E be oğlum, tek karakterle oynasaydın son seviyeye iki yıl önce gelirdin." diyince yüzüme öyle bir garip, aydınlanmış bakışla baktı ki, Buddha sandım kendimi bir an. Bu karakter son seviyeye çıkmayacak diyip yeni karakter açıyormuş.

Bu da böyle bir dram.

edit: tüm bu editler typo. typo editlerken typo yapıyorum.
Mesaj tarihi:
Oha lan ben eve gelen veletlere pcdeki oyunları gösterip oynatmıyorum kendim oynayıp kıvrandırıyorum daha eğlenceli oluyor. Hele birde "abi beni oynatmadı" diye şikayet edişleri var ki sorma gitsin eheheheheh
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Ardeth said:

abi kesinlikle evime internet almayacağım ilerde kabus gibi

ben de ama çocuklar yüzünden değil kendim için dsf

o da var tabi. evde internet olunca çalışmaya ara verince gidip internete giriyorum, internet olmayınca portakal yiyorum falan hayat kalitem artıyor resmen sdf
Mesaj tarihi:
aquila said:

ilkokulda benim bilgisayarim yoktu lan.

aynen

geçen bayram için eve döndüm, bir de ne göreyim

* dramatic pause *

4 yaşındaki kardeşim geçmiş bilgisayarın başına, internetten karı giydirmeli saçını kesmeli oyunlar oynuyor

ben 4 yaşında tom ve jerry izliyodum lan
Mesaj tarihi:
vay anasını be

benim 5.sınıfta bilgisayarla yaptığım şey sevdiğim kızlara word'den efektli seni seviyorum yazısı printlemekti valla

amma sağlıklı bi çocukluk geçirmişim
sonradan bozduk.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Keşke 4 yaşında kardeşim olsa benim de. Kız 4 yaşındayken ben 9 yaşındaydım, sevimliliğinin değerini bilemedim.
  • Yeni Oluştur...