Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite kantininde içkili parti!!!!!

Dynun

Öne çıkan mesajlar

üniversite içinde alkol çok da alışılmadık bişi diilki ya. bütün bahar şenliklerinde geç saatlerden sonra sağa sola yığılmış tonla öğrenci olur. şenlik sabahında da bi kamyon bira kutusu ve şişe toplarlar mekandan. bunun kontrollü şekilde yapılmasında sorun göremiyorum. hayır partiyi orda yapmasalar gidip kampüs dışında bi barda yapcaklar gene yapcaklar gene içcekler bişi değişmicek. normal bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben kantinde cep mataramdaki viskiyi kahveyle karıştırıp içiyordum alkolik dönemimde üç yıl önce. Karşılaştığım en büyük tepki masamda oturanların bana garip bakışlar atıp başka masaya geçmeleri oldu. Paylaşmak isteyenler de oldu. İçkiyi içmek değil, paylaşmamak günah olduğundan paylaştım ben de tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

MAKLUBE ZİHİN AÇIYOR!

isviçreli bilimadamları, son yaptıkları araştırmada günde bir öğün maklube tüketmenin beyindeki demokrasi merkezini harekete geçirdiğini ortaya çıkardı. çalışmada ayrıca maklubenin hoşsohbetle tüketilmesinin en uygun tüketim şekli olduğu, böylece kuzu etinin içerisindeki nurin maddesinin emiliminin gerçekleştiği belirtildi.

EL EZHER ÜNİVERSİTESİ: NAMAZ EN İYİ SPOR

1450 müslüman üzerinde yürütülen çalışma, günde beş kere namaz kılmanın; eiğilip doğrulma, boyun ve bel bölgesi hareketleri yapma, kasları esnetme ve kan dolaşımını hızlandırma açısından altın madeni olduğunu, hiç bir kültür fizik hareketinin bu denli zindelik getirmediğini ortaya çıkardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...