Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 üniversite içinde alkol çok da alışılmadık bişi diilki ya. bütün bahar şenliklerinde geç saatlerden sonra sağa sola yığılmış tonla öğrenci olur. şenlik sabahında da bi kamyon bira kutusu ve şişe toplarlar mekandan. bunun kontrollü şekilde yapılmasında sorun göremiyorum. hayır partiyi orda yapmasalar gidip kampüs dışında bi barda yapcaklar gene yapcaklar gene içcekler bişi değişmicek. normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 türkiye içki tüketilen bir yer değil diye gezen kafalardan beklenen şık hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ben kantinde cep mataramdaki viskiyi kahveyle karıştırıp içiyordum alkolik dönemimde üç yıl önce. Karşılaştığım en büyük tepki masamda oturanların bana garip bakışlar atıp başka masaya geçmeleri oldu. Paylaşmak isteyenler de oldu. İçkiyi içmek değil, paylaşmamak günah olduğundan paylaştım ben de tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Biz de keyifli sohbetler düzenleyip pilav yiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 lan biz de bi gazeteye imalı haberler yapalım "aşırı miktarda maklube'nin tükeldiği bu partilerde zaman zaman keyifli sohbetlerin yapılması da dikkat çekti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bilgi'nin santral kampüsünün içinde bar olduğunu öğrenseler neler olur düşünmek istemiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 You do not talk about Fight Club! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 mallar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ardeth said: OMEGE OMEGE İÇKİ salaklar. abi rica ederim, o O ME A olmayacak mı? oh my Allah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Gizliden gizliye icmek icin oluo bunlar, icemedikleri icin de bole cirkeflesiyolar. yoksa kime ne, biz elalemin namazina biseyine karisiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bir de bu abdullah gül'ün seçtiği rektörümüz, geldiği ilk ayında kampüs içinde migrosta içki satışını yasakladı. nassı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 çok yerinde bir karar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 süper tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 MAKLUBE ZİHİN AÇIYOR! isviçreli bilimadamları, son yaptıkları araştırmada günde bir öğün maklube tüketmenin beyindeki demokrasi merkezini harekete geçirdiğini ortaya çıkardı. çalışmada ayrıca maklubenin hoşsohbetle tüketilmesinin en uygun tüketim şekli olduğu, böylece kuzu etinin içerisindeki nurin maddesinin emiliminin gerçekleştiği belirtildi. EL EZHER ÜNİVERSİTESİ: NAMAZ EN İYİ SPOR 1450 müslüman üzerinde yürütülen çalışma, günde beş kere namaz kılmanın; eiğilip doğrulma, boyun ve bel bölgesi hareketleri yapma, kasları esnetme ve kan dolaşımını hızlandırma açısından altın madeni olduğunu, hiç bir kültür fizik hareketinin bu denli zindelik getirmediğini ortaya çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 adamların partiden anladıgı aczimendilerin kafa sallayıp heyya heyya diye haykırması oldugu icin ickili parti diyince beyinleri oksijensiz kalmıstır 3-5 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yürüyün beyler patiler olarak üniversitedekileri dövelim. yaşasın allah no içki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar