Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 isimleri bekliyenler yazio d&r yazmadii icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 said: Position: 325830 Estimated Time: 4 hours 18 minutes And all I wanted to do was go to the WoW account management page... dijital rulüz tıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kapida apaciler isim yaziyomus, saat 10 da halden 5 ameleyle gidicem isim yazdirmadan giricem. saka bi yana, aksam aksam nerd patakliyacagima dijital aldim en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 İçeri gidin bi çalışana 50 kagıt verin size bi tane el altından versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Şimdi inanılmaz üşendim ya gitmeye, şimdiden sıra varsa pff. Viktor orda mısın sen? Gece 00:30'da falan mı gitsem ne yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genji Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sıra çok vardır : S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bu arada dip not duseyim, sc2 gece eventinde saat 1 de gidip sira filan beklemeden CE almistim etilerden. gece saat 12.40 ta bir arayin var mi diye ellerinde, varsa gidip alin. yoksa dijital alirsiniz 20 dk da indirir expensioni 850 mb birsey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bu gece patch indirmek işkence olur bence indirecekseniz şimdiden kasın temizleyin patchi. Veya bi tanıdıktan alın folderı patchle ugrasmayın gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sc2 gecen direk netten aldim CE, bu defa aral dijital geldi diye kendi poposunun derdine dusup CE siparisini aksatmis onlarin aptalligini cekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 İnşallah Aral aptallık edip az sayıda CE getirtmemiştir. WotLK'ta peynir ekmek gibi satılmıştı, yine satılacaktır varsa eğer. Bu arada ben de Bostancı Elektroworld'de olacağım muhtemelen, önce giden sıra ayırıyor muydu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bostanci elektro worlddeyim, kimse yok CE varmis saat 10 da sira numaralari dagitilicakmis gelecek varsa acele gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Viktor said: bostanci elektro worlddeyim, kimse yok CE varmis saat 10 da sira numaralari dagitilicakmis gelecek varsa acele gelsin Çok sağolasın Viktor, ben de birazdan çıkacağım evden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 erenkoy dnra geldim simdi de sira yapmicaklarmis... Fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kapinin onundeyim cok rahat bulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 beyler karaborsası 600 fln diyolar ne derece doğru var mı karaborsası oyunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Somon said: beyler karaborsası 600 fln diyolar ne derece doğru var mı karaborsası oyunun ?ce nin mi kara borsası yoksa zaten nette digital alıcaksın normal oyuna neden 600 tl versin ki insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 simdi girdim battle net accounta söyle bi sey gördüm umarım tr saatine göredir saat ayarı varmı yokmu yaptım mı bilmiyorum Play At 01:01 on 07/12 your account will be automatically upgraded so you can begin playing Cataclysm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 CE fiyati ne bu arada ? Gecmis sayfalarda da sormus olabilirim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 150 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bu arada Standart wow kutusunu gören var mı TR'de ki? Seride ki gibi karton güzel kutu mu? Yoksa plastik iğrenç kutu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Normal bliz kutusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Cik veremicem o kadar. Hani bahane olur gelirim diye soruyordum cok oynayacagimdan degil esasen. Gelip elim bos donmeyeyim bari, evde oturayim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 LathspeLL said: Bu arada Standart wow kutusunu gören var mı TR'de ki? Seride ki gibi karton güzel kutu mu? Yoksa plastik iğrenç kutu mu? Kötü değildi ya kutusu. Sen gelicek misin Lath? Victor'la oturuyoruz Electro World'ün önünde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 erken degil mi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Monthius said: LathspeLL said: Bu arada Standart wow kutusunu gören var mı TR'de ki? Seride ki gibi karton güzel kutu mu? Yoksa plastik iğrenç kutu mu? Kötü değildi ya kutusu. Sen gelicek misin Lath? Victor'la oturuyoruz Electro World'ün önünde :) capacity? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar