Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek bir soru.

SpawNJawS

Öne çıkan mesajlar

Sizlere tek bir soru soracağım vede bileni sadece kutlamakla yetineceğim :p

Elinizde bir torba var ve torbaların içinde yakla$ık 10 bilye var.
5 bilyenin mavi renkte olduğunu biliyoruz, 2 bilye ise sarı renktedir , geriye kalan 2 tane bilye vardır 1 tanesi kırmızı diğeri ise turuncudur.

Sizce sarı bilyenin torba içinden çıkma $ansı % (yüzde) kaçtır ?[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

son bilye sarı değilse 2/10
son bilye sarıysa 3/10

son bilye yoksa 2/9
[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

[Bu mesaj Prawler tarafından 26 Ağustos 2004 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken ne güzel problemsiz sorunsuz bilye oynardık ne torba vardı ne bişi.

mahallede en çok alman bendeydi kemikleri de hep hüplettiridim başkalrından hayatta para vermesdim 2 tanede balyozum vardı üüüf.kim tutar.

herksi üperdim kimse benle oyanamzdı varmı şimdi oynaycak?[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 26 Ağustos 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dogmeat ööle bi yazmışın ki yazdıından bişi anlaşılmıyor[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

farkındayım ardeth ilk fark ettimde içine biraz muzur ediyim topicin diye
10. bilyeden ne haber dedim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

spawn öle bi yazmışsınki o anlatımdan torbada 9 bilye olduğu çıkıyor
ve direk
2/9 dur şansı[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru cevap ;
Sarı bilyenin torbadan çıkma $ansı %50'dir bilye torbadan ya çıkacaktır yada çıkmayacaktır. Yani mantıklı dü$ünürsek buradaki herkez bundan sonra hayata böyle baksın hep bu gelsin aklınıza o zaman hata yapma olasılığı azalır hiç yoktan :p
* yeep *[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

Çekişine bağlı diyorum! Organizasyona sponsor olan firma, kefil olan noter ve renge dağıtılacak olan hediyeye göre sonuçlar 1 ile 0 arasında herhangi bir değer alabilir. Ayrıca Mehmet Ali'nin çekilişi yönetmesi durumunda bilyalar sarı ve bir başka renge kadar indirileceği için doğru cevap 1/2 olacaktır.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...