Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi 3 de ki expeniondaki marineleri spreadi gördünüzmü ama blanelignelr gelirken...... cılgınlar gibi oynuyor jinro. aslanım benım ya kazansın sunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 moon un ling muta üçlüsünün üstüne çıkması lazım alması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ahaha moon etrafta gezmeye korkuyo artık, cok daha rahaat geziyodu 3 daka önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 evet moon mine etmiyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 moon kaybedelib aya oluyo herif hala kasıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 mineling yemezse alıcak ya, off aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 helal be jinro. beyaz ırkın gururu, terran'ın aslanı yürü koçum kim tutar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Moon GG'le artık. IdrA'yı izleyecem daha sınava gitmem gerekiyor. Yarım saat oldu insafsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yigidim aslanim aldi oyunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 JINRO'D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 _ILuVaTaR_ said: helal be jinro. beyaz ırkın gururu, terran'ın aslanı yürü koçum kim tutar seni. gerçek bi oyuncu mesela bw'dan gelenlerden birisiyle karşılaşana kadar fazla konuşma istersen. ha burada da sana laf sokmadım, wc'cilere de laf sokmadım. sadece değdirdim wc'cilere hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bere kafalarında iken nasıl oynuyorlar ya. olayı outdoor kafalara getirmenin alemi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Creus said: bere kafalarında iken nasıl oynuyorlar ya. olayı outdoor kafalara getirmenin alemi ne Saçları jölelememiş gelirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 GRACK NEXT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 cok şık oynadı be. he heyt dedi gitti yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 jinro resmen s class oyuncu olduğunu gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 JINROLLED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://i.imgur.com/Wmo4T.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 moon'un hatasi israrla muta-marine takasi yapmasiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://img405.imageshack.us/img405/3253/asfs.jpg Of bi de çıplak medic çizmiş onu yakalayamadım QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 huun said: _ILuVaTaR_ said: helal be jinro. beyaz ırkın gururu, terran'ın aslanı yürü koçum kim tutar seni. gerçek bi oyuncu mesela bw'dan gelenlerden birisiyle karşılaşana kadar fazla konuşma istersen. ha burada da sana laf sokmadım, wc'cilere de laf sokmadım. sadece değdirdim wc'cilere hehe onları da görürüz, dersini çalışıyo jinro belli ki. zaten foreignerlar arasındaki en iyi terran adam, desteklemeyelim de napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Sparkcaster said: GRACK NEXT lol http://i52.tinypic.com/2vw7m8h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 tl bu adama bir bere yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://imgur.com/eYoT3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 aq quizi kaçırdım.. bari keyfini çıkartalım BANA OĞUL DEMEE HACIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar