Vargath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ha, ayrıca bu bakterinin bulunması, yaşam için gerekli koşulların yeniden tanımlanması gerektiğini gösterir. Karbon değil de silisyum merkezli bir yaşam bulunduğunda ne olacak? Organik tanımı gümbürtüde demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 o değilde alzheimer hastalarının beyninde oluşan bir maddeden vücut zırhı yapıldığını biliyor musunuz? kevlardan 2 kat daha hafif ve dayanıklı üstelik, adeta power armor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 belgeselin birinde vardı silisyumlu canlılar. into the universeti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Uzayda sex yapabilecekmiyiz onu söyleyin siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ardeth said: abi anlamıyorsunuz hücrenin iç yapısı kaotik ve nonlineer dinamik kurallarına göre işliyor. yani başlangıç noktasını azcık değiştirdiniz mi (fosfor yerine daha büyük arsenik) herşey çok farklı noktalara gidebilir. o hücrenin içinde kim bilir daha neler var. ha tabi robustness sağlamak için geliştirdiği mekanizmalar da var hücrenin buna cevap olarak. ama böyle bir değişikliğin onun dahilinde olup olmadığını bilmiyoruz. mesela şöyle düşünün bir noktaya kadar pH değişikliği etkilemezken bir sınırdan sonra bam diye herşey değişiyor. değişiklik böyle yavaş ve sakin değil yani. eğer bu olayda öyle bir sınırdaysa çok enteresan olabilir yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs598.ash2/155023_428902732613_687407613_4644034_7830629_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben gidip genetikçilere anlatıcam onlar daha heycanlanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 anneye anlatır gibi bilimsel anlatın dinliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1174.snc4/154646_428905522613_687407613_4644073_52268_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sdfsds bro-science Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 fdcxvsdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 benim kuzen iyi dileklerini sunarken allah sana 3 memeli karı versin diyodu ya haha. şimdi aklıma geldi abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paticiğin fosfor yavşaklığından utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Saka bi yana ben sevindim Ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 topiği biraz hiç ettik, kusurumuza bakma ardeth. bi ara integralli caps filan koyarım neşen yerine gelir =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ardeth said: teşekkür ederim sen niye teşekkür ediyon sen mi buldun abi sdflskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Fakat neye daha cok sevinirdim? Kan hücreleri demir yerine magnezyum kullanan canlilar. Böylece kanlari yesil olurdu. Süper dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Benim tepkim NASA'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 fede said: Ardeth said: teşekkür ederim sen niye teşekkür ediyon sen mi buldun abi sdflskdf kendim bulmuş kadar sevindim belki sana mı sorcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs601.ash2/155395_428908507613_687407613_4644162_431400_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 fede said: Ardeth said: teşekkür ederim sen niye teşekkür ediyon sen mi buldun abi sdflskdf seni de seviyorum kiskanma hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nagini said: Fakat neye daha cok sevinirdim? Kan hücreleri demir yerine magnezyum kullanan canlilar. Böylece kanlari yesil olurdu. Süper dimi. çok da mümkünsüz değil heme'e çok benzeyen bazı bakterioklorfillerin ortasında maanezyum var. onun da 6 kordinasyon bağı olduğu için yine aynı görevi görebilir (4 tane bağı hemedeki azota ikisini de oksijene) ama tabi oksijen tutma bırakma kapasitesinin tam uygun olması lazım yoksa tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 biraz şöyle birşeyler koyun da gözü gönlü açılsın ardeth'in, daralttınız adamı dişi homo sapiens resimleriyle. http://www.psychologytoday.com/files/u128/fractal_for_blog_4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Hemoglobinin de olayi oksijen tasimak oldugundan magnezyum direk fail olabilir o konuda evet. Lisede hemoglobinin yapisinda demir oldugunu ve kimya dersinde de magnezyumun dogada yesil renkli oldugunu ögrendigimde kafamda simsekler cakmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar