ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/makas_atarken_kamyonun_altina_girdiler çok güzel makas atmış adam. özellikle tarlaya doğru yaptığı hamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 HUHUHUUUUU asddfs gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Selam, Allah herkesi kazadan beladan korusun. Ama ilk kelimelerim 'doğal seleksiyon' oldu : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 para + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 HUHUHUHUHUHUH aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abi bu aralar, yapılan mallıklara kameraya çekmek moda oldu. hayır eğlenceye meze oluyolar yazık yapmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abi bi an resmen yasadim kazayi lan tirdan nasil siyirca ki dedim bodof diye girdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ahahah mikkembel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ülkemizde 18-25 yaş arası ehliyet sahibi gençlerin %95'inin, iyi araç kullanmayı iyi makas atmak zannetiğini biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 BonePART said: abi bi an resmen yasadim kazayi lan tirdan nasil siyirca ki dedim bodof diye girdi zaten off aynen bende yasadim resmen, allah kimsenin basina vermesin, cok kötu cidden, sakin kullanmak lazim, sagliktan önemli degil cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yalnız amma paylasildi lan su video her platformdan. sağlanan torosa birşey olmaması mucize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 iyi olmuş çokda güzel iyi olmuş. gebersinler. artık bıktım trafikten, hangi birine sinirleneceksin. salak salak bize de tehlike saçıyorlar. orrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 SeaGle said: Ülkemizde 18-25 yaş arası ehliyet sahibi gençlerin %95'inin, iyi araç kullanmayı iyi makas atmak zannetiğini biliyor muydunuz?öyle değil aslında da, özellikle yanında hatun olunca hormonlar güzel disabler oluyor beyin fonksiyonlarına. *aaa egzos sesine baaak çok tatlııı ay çok tatlı çocuk dimi şu aykan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 DoruK said: SeaGle said: Ülkemizde 18-25 yaş arası ehliyet sahibi gençlerin %95'inin, iyi araç kullanmayı iyi makas atmak zannetiğini biliyor muydunuz?öyle değil aslında da, özellikle yanında hatun olunca hormonlar güzel disabler oluyor beyin fonksiyonlarına. iyi makas atmak + virajı alırken lastikten çıkan vrrrrrrr sesi + artislik yaparak vitesi öne atma bunlarda engelliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Selam, Bu tarz dengesizler için trafikte container forklift kullanmak gerek : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 tavsiyem telehandler. kaldırın kenara atın. yakalayamazsanız da saplayın çatalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 "Makasa bak helal kenk!" Kamyon sürücüsüne bir şey olmamıştır umarım. Yargılanmıştır büyük ihtimalle de, vidyo kaydı falan ortaya çıktıysa yırtmıştır. Benzeri şuursuzlar yüzünden bir sürü insan boş yere ölüyor, yaralanıyor, yargılanıyor. Gereksiz masraf herifler işte. Ben arabanın burnunu 15 cm. çıkartırken çok daha yavaşım lan. edit: telehandler güzel cihazmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gozlerim disko topu aradi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Selam, Ön tampon yerine güzel 2 kolu var arkadaşın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar