Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Diablo 2] 1.10 yaması ya da uçuşa geçmiş blizzard

Sam

Öne çıkan mesajlar

fark etmez blizzard çok süper bi ticari numara hazırladı ve herkes ister istemez atlıcak buna. ladder sisteminde her dönemde 0 dan başlancak diye okumuştum. Böyle süper itemlar ekliyecek herkes bulmak istiyecek dönem ortasında bulucak diğer yarısında oynayıp zevk alacak sonra silincek herşey sonra tekrar kasıcak millet bulmak için felan böyle bi kısır döngü oluşcak. blizzard d2 lod un hayatını en azından 2-3 sene uzatacak[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

zaten diablo2 classic çıktığı ilk günden itibaren yamasız haliyle de item toplama savaşıydı, aksini düşünmek imkansız.. :) (sadece fighter'lar için de geçerli değildi bu)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

arcane seni üçüncü filmde neo yerine mi oynatacaklar? :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar maşallah expainsion pack gibi patch yapıyolar[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

OHAAA!! O kılıcı nerden şey ben istiyorum! Sırf bunun için gidip cd-rom tamir ettiriyorum ve diabloya başlıyorum :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Abi yokya kılıcı gördüm direk iptal oldum...[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

abi o kılıç var bende
ancak alıcaklar elimden ühüü :(

bu arada yine oynamaya başladım
karakterler duruyordu zaten :)
leoric in kol böreği bulursanız haberim olsun ehueu[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye
Sosyal ağlarda paylaş

The Set Item changes list interesting visual effects from full sets, including graphical changes (Necromancer to a Vampire with the full Trang's Set).

iptal...[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

grafik değişikliğinin minimum olacağını söylüyorlardı, (1-2 unique item resmi) bana pek olası gelmiyor..

arcane gene oynamaya başlıyorsun tam yama çıkacak sen bıkmış olacaksın, ben azurewrath'ı ararken senin save dosyanda superior crystal sword duracak.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

en son d2 editörü kullanalı 2 yıl 10 ay oluyor, o da necro ile duriel'den kıl kaptığımdan.. :)

hatırlıyorum da çıldırmanın eşiğine varmıştım, duriel benim çin karabasan gibi bişi olmuştu. aramızda kan davası başlayacaktı az daha..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

skill'lerin hangi seviyede ne güce ulaştığını görmek istiyorsan arcane bey ve diğer arkadaşlar..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...