DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Absolut said: Kesinlikle muhteşem bir yer Uldum. Twilight mesela uldum sonrası resmen hayal kırıklığı oldu bende. katılıyorum müthiş bi yer keyifle yaptım questleri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 tuhaf şekilde en çok hyjal hoşuma gitti benim. belki de en son quest sebebiyle öyle düşünüyor da olabilirim. bioware oyunu tadındaydı hyjal hikayesi ; companion topla sonra onların yardımıyla baba elemanı kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 niye tuhaf olsun, cok guzeldi hyjal, tek hikaye quest serisi, mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 uldumda güzeldi böyle indiana jones felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 single gibi olmuş tek questten pıt pıt ilerliyon güzel olmuş ama pek okuyamadım logları da herb miner dk kasarken yavaş yavaş kasıcam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 loglarda pek bişey yoktu zaten 3 aşağı 5 yukarı anlıyosun olayı :) o değil de yeni karakter kasarsam outland ve northend çok bayık gelicek bana 80*85 ve 1-60 arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 illa zonelarda quest mi yapmak gerek instance ile 80-85 arası kasılamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Uldum çok süper olmuş. Twilight Highlands'te bana eğlenceli geldi. Özellikle düğün görevleri :D. Lan banane dorfunuzdan, kızı verecekmişte et istiyomuş, tüy istiyomuş :D. Ladies and Gentledwarves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar