Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 dreagloth said: Bari 8 e tamamlayıp karşımıza başka takım bulalım, heyecan olsun. Khelben said: Bu ne ilgisizlik beyler. Kaspar said: Ankaralı olsam girer ZAA çekerdim şuraya yeminle Khelben said: Aynen, aman uyandırma. WHERE IS YOUR GOD NOW? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 LucifeL said: Bu akşam 9 gibi bende de bir gelişme olabilir belki bende gelirim saat 9'a kadar bana opsiyon tanıyın yiğitabi güneş ve serhat geliriz derse tamamlanmış olacak, keşke dünden söyleseydin ben adamları aradıktan 1 saat sonra arayıp yok doldu diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 tora da yokum diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 o tora saygındı zaten. yanlış yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 birz yogundum son bi kac gundur ondan yazmayı unutmusum.. bu haftada gelemiycem ben hala omzum duzelmedi ama agrısı azalıyo bakalım hayırlısı diyorum.. ama maca gelebilirim yine de belli olmaz izlemeye falan pasifik falan akar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 screwy said: birz yogundum son bi kac gundur ondan yazmayı unutmusum.. bu haftada gelemiycem ben hala omzum duzelmedi ama agrısı azalıyo ? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Güneş gelmiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Holy said: LucifeL said: Bu akşam 9 gibi bende de bir gelişme olabilir belki bende gelirim saat 9'a kadar bana opsiyon tanıyın yiğitabi güneş ve serhat geliriz derse tamamlanmış olacak, keşke dünden söyleseydin ben adamları aradıktan 1 saat sonra arayıp yok doldu diyemem.zaten gelemiyorum saat 6 da çıkıcam işten o yüzden pati maçı verine fener maçına gidebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Wishmaster said: screwy said: birz yogundum son bi kac gundur ondan yazmayı unutmusum.. bu haftada gelemiycem ben hala omzum duzelmedi ama agrısı azalıyo ? o.Osex! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ben gelirim, yer kaldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Holy said: Holy Kaspar Pha tolga khelben dreagloth mert khelben+1 bilal tolga+1 tolga+1 tolga+1 Esh bu listeye göre yankı yer var, hatta +3 lük yer daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Tora +2 getiriyo deyulardı. Güneş geliyo mu ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Güneşin tel bende yok, uyuyodur zaten şu sıralarda, ona ulabilecek birisi varsa ararsa iyi olur, yiğit falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bu akşam serin olur hava sanırım. Kolay gelsin gençler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kermit nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 khelbenin +1 i benim bu arada =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dreagloth said: kermit nerde? gökalp ev işleriyle uğraşıyordu bi arıyım onu dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 gecikmeyin de takımları falan da sahada kuracaz, sıkıntı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 +1 lazımsa gelebilirim, ama tercihim evde kalıp ders çalışmak yönünde. Yarın vizem var zira, çok lazım değilsem gelmeyeyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kaçta orda olalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Spidee said: +1 lazımsa gelebilirim, ama tercihim evde kalıp ders çalışmak yönünde. Yarın vizem var zira, çok lazım değilsem gelmeyeyim yani.[/quote gel sen gel. yiğiti bi ara da bakalım yinede. telefonunu at bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spidee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Abi gel sen gel, değil işte. Dersim var, vizem var diyorum, böyle sahada biri ölmedikçe çağırmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 insanlık öldü sahada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Hakkaten öldü. Bu kadar engelin bu haftaya gelmesi normal değil yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Abi gel sen gel, değil işte. Dersim var, vizem var diyorum, böyle sahada biri ölmedikçe çağırmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 insanlık öldü sahada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Hakkaten öldü. Bu kadar engelin bu haftaya gelmesi normal değil yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar