dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Hocana karşı dilin çok uzamış çekirge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nolur artık rakip takımda ol görelim bakalım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Yiğit, gereğini arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Aynen Yiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ya yiğit sana çok yükleniyorlar geç bir karşı takıma hakikaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 beni yazmışsınız da ben saat 15:45 'de maçtan çıkıp nasıl yetişicem merak ediyorum :) Bu hafta zor benim ya. Arkadaşlarla gidicez bir de maça, çıkışta bir şeyler yapabilirim onlarla da belli olmaz. Cuma filan yazarım ben kesin olarak. Ayrıca dünden sonra kaleye geçmek pek istemiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 inönüden çıkıp vapura binip geliceksin bu kadar zor değil ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 4:15'e binsem, 4:35-40 gibi kadıköy'de olucam. Ordan arabaya yürü ve yetiş. çok koşuşturma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 son zamanlarda gelen tora'nın artılardan mert geliyor. ferocious nicki, yazabilir heran bişiler. korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 BiTcH_oFBaT said: 4:15'e binsem, 4:35-40 gibi kadıköy'de olucam. Ordan arabaya yürü ve yetiş. çok koşuşturma Yetişirsin o saatte sahilde trafik olmaz sahilde çok biraz hızlı kullansan gelirsin bence, ama Sercan daha iyi bilir her maç karşıdan geliyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben de gelirimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 fizban said: son zamanlarda gelen tora'nın artılardan mert geliyor. ferocious nicki, yazabilir heran bişiler. korkuyorum.neden korkuyrosun fiz hallederiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 beyler pazar günü çalışıyorum o yüzden gelemiyorum haftaya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 pazar macta oynayamam heralde ama gelmeye calısıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Bari 8 e tamamlayıp karşımıza başka takım bulalım, heyecan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 beni yazmayın. plan yapmış arkadaşlar zaten pazar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 noluyo lan 5 kişi miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 20 kişi getireceğin için sorun olmaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Bana +1 yazın beyler bi de. Arkadaşda gelicek patiden ama o evde değil ben yazıyorum onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bu ne ilgisizlik beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ankaralı olsam girer ZAA çekerdim şuraya yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Aynen, aman uyandırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 underground ayarlıyoruz bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Holy Kaspar Tora tolga khelben dreagloth mert khelben+1 bilal tolga+1 tolga+1 tolga+1 güneş ve serhat da gelir muhtemelen de onları şimdi aramıyım, uyuyolardır muhtemelen akşam 8 gibi aramak lazım :P tolga'ya ve tora'ya haber saldım, artıları yığıyoruz sahaya tora da 2 getirecek, güneş ile serhat gelirse tam oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bu akşam 9 gibi bende de bir gelişme olabilir belki bende gelirim saat 9'a kadar bana opsiyon tanıyın yiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar