Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karı gördüm (first)

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

patinin ilk karını ben gördüm sanırım. "oleyy" diyemicem ama çünkü şu an -10 ve daha henüz kışa dün girdik burda. -30 olucakmış 1 ay sonra. benden haber alamazsanız topiimi açar helvamı yersiniz :

bu da bonus:

geçen haftaya kadar kızlar daha kısa etek giyiyolardı ama kar başlayınca bu gördüünüz boya düşürdüler maalesef :/

Sosyal ağlarda paylaş

sabah üniversiteye gitmeden önce biraz süt içiyim dedim ama sıcaktı, soğusun diye balkona koymuştum. saat 13:00'te geldiimde sütü balkonda unuttum aklıma geldi. aldım baktım donmuş, algida milkiway olmuş anasını satim. 1,5 saatte kalorifer yanında çözüldü.

bu arada spoilerdaki gerçektir. burda kızlarsa sadece mini etek mini şort ve uzun çizme giyiyiolar. alıştık artık. ama hala idrak edemediğimiz tek şey, nasıl üşümedikleri. 15cm mini şort, altına normal ince külotluçorap, ve dize kadar güderi/deri çizme giyiyolar. biz soğuktan kalpkrizi geçirerek kaldırımda yürürken onların yüzünde üşümeye dait bir işaret bile yok. ben 2 kat altıma 2 kat üstüme giyip çıkıyorum, eldiven atkı bere takıyorum. ruslar daha eldiven ve bere takmaya başlamadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...