Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 patinin ilk karını ben gördüm sanırım. "oleyy" diyemicem ama çünkü şu an -10 ve daha henüz kışa dün girdik burda. -30 olucakmış 1 ay sonra. benden haber alamazsanız topiimi açar helvamı yersiniz : bu da bonus: geçen haftaya kadar kızlar daha kısa etek giyiyolardı ama kar başlayınca bu gördüünüz boya düşürdüler maalesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hiç bişey anlamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yeditepe universitesi mi burasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Belarus burası ps: bizimkerlin telefonda sölediine göre istanbul 25 dereceymiş, karın k si bile daha çok uzak türkiyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ne hayallerle girmiştim topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 belarus galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Reksa said: ne hayallerle girmiştim topiğe Spoilerda hayallerine karşılık gelebilcek şeyler var zaten lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 said: patinin ilk karını ben gördüm sanırım. hayir mate, üzgünüm. ben senden önce gördüm. bizde cok daha güzel tuttu. her yer bembeyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ben 5-6 senedir karı görmüyorum onu napcaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Dartanian said: ben 5-6 senedir karı görmüyorum onu napcaz sdf arkadaşı elinden tutup götürün, abilik edin ABİLER! http://paylasim.files.wordpress.com/2007/04/maklube20jz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 fakir maklubesi. patates koymuş lan adamlar. bizim yaptıklarımızda tencerenin altı full kobe bifteği oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 evet baksana adamlarin bardaklari bile plastikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 RESİM FEYK KOLA İSRAYİLİN MALI ABİLERİMİZ İÇİRMEZLER BİZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sabah üniversiteye gitmeden önce biraz süt içiyim dedim ama sıcaktı, soğusun diye balkona koymuştum. saat 13:00'te geldiimde sütü balkonda unuttum aklıma geldi. aldım baktım donmuş, algida milkiway olmuş anasını satim. 1,5 saatte kalorifer yanında çözüldü. bu arada spoilerdaki gerçektir. burda kızlarsa sadece mini etek mini şort ve uzun çizme giyiyiolar. alıştık artık. ama hala idrak edemediğimiz tek şey, nasıl üşümedikleri. 15cm mini şort, altına normal ince külotluçorap, ve dize kadar güderi/deri çizme giyiyolar. biz soğuktan kalpkrizi geçirerek kaldırımda yürürken onların yüzünde üşümeye dait bir işaret bile yok. ben 2 kat altıma 2 kat üstüme giyip çıkıyorum, eldiven atkı bere takıyorum. ruslar daha eldiven ve bere takmaya başlamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Kojiroh said: RESİM FEYK KOLA İSRAYİLİN MALI ABİLERİMİZ İÇİRMEZLER BİZE cola turqa o bilen bilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 vaniLLe said: said: patinin ilk karını ben gördüm sanırım. hayir mate, üzgünüm. ben senden önce gördüm. bizde cok daha güzel tuttu. her yer bembeyaz. sen nerdesin ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Kar var evet. Edit: dsadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Kojiroh said: RESİM FEYK değil ^^ Dragonmax said: halktan bi kaç örnek fotoğraf şeediyim: öle işte (seçmece değiller) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi gittiğin yerlerde karıları mı çekiyosun anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Cidden dayak atmasınlar sonra pis sapık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dragonmax bende kayıt olabilirmiyim üniversitene :D ben de karı görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Dragonmax said: vaniLLe said: said: patinin ilk karını ben gördüm sanırım. hayir mate, üzgünüm. ben senden önce gördüm. bizde cok daha güzel tuttu. her yer bembeyaz. sen nerdesin ? =) almanyadayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 karı görmekse durum ben daha önce gördüm 29 ekim de uludağ da malesef olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 belarustan kari yerine kar fotografi konulan bir forum i$te burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar