Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ispanyolca ve Fransızca Bilen Arkadaşlar..

RRa

Öne çıkan mesajlar

Ispanyolca ve Fransızca bilen arkadaşlar ciddi bir projenin geliştirilmesi için bizimle çalişabilirsiniz.
Bana ulaşmak isteyen arkadaşlar;
MSN / MAIL : [email protected]

Italyanca - Ingilizce - Almanca - Japonca - Çince - Rusca - Türkçe Dışında dil bilen arkadaşlarda bana ulaşırlarsa onlarla yeni projelere imza atmak isterim.

Konu ile alakasız mesajlar atmadiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Sosyal ağlarda paylaş

8. senem st.benoitte iyidir fransızcam
aklıma yatıcak bi projeyse yaparım biraz bahsetsen[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar sitemiz var ve sitemizi 10 dile çeviriyoruz.
Site bitince işte bitmiyor forumlara giren yabancilarlada ilgilenebilcek gönderdikleri maillari yanitlayabilcek bizimle uzun vadeli ama herhangi kısıtlamaya tabi tutulmadan çalişabilcek arkadaşlar gerekiyor.
Size çok daha geniş bilgi vermek isterdim ama şuanda bazı nedenlerden ötürü bunu burda ulu orta yazamiyorum.
MSN kullaniyorsaniz lütfen bana ulaşin en ince ayrintisina kadar yazayim yada pm atanlara cevaptada detayli anlatabilirim.
Son olarakta 10 dille sınırlı kalmak istemiyorum yapabilirsek her dili yapalim buna Latincede dahildir.
Bizede böyle bişey yakişir arapçasindan, flamancasına kadar bize yakışır ama işde bunun içinde çok geniş bir ekip gerekiyor.
Umarım siz patililerle bu ekibi genişletebiliriz.

BonePART ın sorduğuna gelince. Şuanda bu iş biraz ödenek ayirdik fakat ben bu ücreti çeviremediğimiz dil olursa ucuza anlaştiğim tercüman şirketine ayırdım. O şirketden daha ucuza çevircek olan birinin çikcağinida sanmiyorum. Japonca ve Çincenin 200 er kelimesi toplam 40 milyon.
Az bir ödeneğimiz var bu konuya ayrilmiş. Eğer ekibimizde o dili bilen yoksa mecbur şirkete yaptircaz.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Evet beleşe. Iman parayla olsaydı imamlar fakir olmazdı.
Herşey para değildir güzel bir projeye imza atdiktan sonraki huzur insana yeter.
Fransızca için gerekli kişiler bize ulaşti.
Ispanyolca için şuan halen arayişlarimiz sürmekte.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...