RRa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ispanyolca ve Fransızca bilen arkadaşlar ciddi bir projenin geliştirilmesi için bizimle çalişabilirsiniz. Bana ulaşmak isteyen arkadaşlar; MSN / MAIL : [email protected] Italyanca - Ingilizce - Almanca - Japonca - Çince - Rusca - Türkçe Dışında dil bilen arkadaşlarda bana ulaşırlarsa onlarla yeni projelere imza atmak isterim. Konu ile alakasız mesajlar atmadiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 paticik.com?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 globalleşiyoruz sanırsam =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yugoslavca biliyorum iş yaparmı? gerçi çok iyi olmasada =) konuşuyoruz[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 8. senem st.benoitte iyidir fransızcam aklıma yatıcak bi projeyse yaparım biraz bahsetsen[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 26 sene Don Jose La Minor Vu la Vu da Fransız dili okudum 23 sene Hans Die Muller über de Almanca dili okudum 12 senede Takarimi Kitsushi de Japon dili okudum. mail atmıyorum.[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Cidden ya, biraz daha detaya girsen?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 galatasaray lisesini yeni bitirdim biraz bilgi versen proje hakkında ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bencede biraz daha fazla detay verirsen mail atma zahmetinde bulunabilirim :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Arkadaşlar sitemiz var ve sitemizi 10 dile çeviriyoruz. Site bitince işte bitmiyor forumlara giren yabancilarlada ilgilenebilcek gönderdikleri maillari yanitlayabilcek bizimle uzun vadeli ama herhangi kısıtlamaya tabi tutulmadan çalişabilcek arkadaşlar gerekiyor. Size çok daha geniş bilgi vermek isterdim ama şuanda bazı nedenlerden ötürü bunu burda ulu orta yazamiyorum. MSN kullaniyorsaniz lütfen bana ulaşin en ince ayrintisina kadar yazayim yada pm atanlara cevaptada detayli anlatabilirim. Son olarakta 10 dille sınırlı kalmak istemiyorum yapabilirsek her dili yapalim buna Latincede dahildir. Bizede böyle bişey yakişir arapçasindan, flamancasına kadar bize yakışır ama işde bunun içinde çok geniş bir ekip gerekiyor. Umarım siz patililerle bu ekibi genişletebiliriz. BonePART ın sorduğuna gelince. Şuanda bu iş biraz ödenek ayirdik fakat ben bu ücreti çeviremediğimiz dil olursa ucuza anlaştiğim tercüman şirketine ayırdım. O şirketden daha ucuza çevircek olan birinin çikcağinida sanmiyorum. Japonca ve Çincenin 200 er kelimesi toplam 40 milyon. Az bir ödeneğimiz var bu konuya ayrilmiş. Eğer ekibimizde o dili bilen yoksa mecbur şirkete yaptircaz.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben her turlu ispanyolca ceviri yaparim ama paranizi kokerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paramiza göz dikmeyelim lütfen :) Herşey paramı ya sen bi gel msn e hallederiz[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 höh bi de beleşe mi yaptıracan?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 babelfish.altavista.com[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server. -Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistemimiz. Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Evet beleşe. Iman parayla olsaydı imamlar fakir olmazdı. Herşey para değildir güzel bir projeye imza atdiktan sonraki huzur insana yeter. Fransızca için gerekli kişiler bize ulaşti. Ispanyolca için şuan halen arayişlarimiz sürmekte.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar