Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 polis git şikayet et bi tur da onlar dövsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Masakari said: Bir daha dayak yiyip buralara gelme sen döv onlar başka forumlarda topak açsın bu forumun belli haysiyeti chr si var ahahah rating düşürme aga hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 delganlı pati dayak yemez!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 escape said: insanlar artık hoşgörülü olmayı öğrenmeli. eğer rahatsızlık verilen bi durum varsa gidip dövülür evet. ama kendi halinde takılan insanlara(sırf bu olay için değil genel olarak) bu tarz muamele edilmemeli. burası özgür bir ülke! neolursa olsun özgür bir ülke. abi acayip sinirlendim ya bu ne abi? :S nerede yaşıyoruz, polisi var bilmemnesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 biz polise ikram ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Archangel_ said: escape said: insanlar artık hoşgörülü olmayı öğrenmeli. eğer rahatsızlık verilen bi durum varsa gidip dövülür evet. ama kendi halinde takılan insanlara(sırf bu olay için değil genel olarak) bu tarz muamele edilmemeli. burası özgür bir ülke! neolursa olsun özgür bir ülke. abi acayip sinirlendim ya bu ne abi? :S nerede yaşıyoruz, polisi var bilmemnesi var. ben olaya o "anamız bacımız" herifin tarafından da bakıyorum! sinirlenicek ve dövmek isticek soranlara da haklı sebepler çıkarıcak. he tabiki polis falan en mükkemmel yol ama ben biraz gerçekçi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 sarhoş halinle polise gidip, "abi parkta içiyorduk, kafamızı gözümüz yardılar" dersen olacakları tahmin edebiliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 en horozlanan benim demek nedir ki Baktın 5 kişi, elinde yeterince atak gücü yok. Niye horozlanırsın. Taktiksel geri çekileceksin. Erkeklik olayı vs değil. Dayak değil bıçak da yiyebilirdin. Ölene kadar da dayak yiyebilirdin. Bide %95 cCc team yapmıştır bu işi. %98 ihtimalle de onlar da alkollüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Tenekeadam said: rahatsızlık varsa polisi ararsın. abi öyle değil. her yerde değil ama bazı yerlerde şu olay var: 2 tarafa bakar, bir taraf alkol almış, o zaman sarhoştur saçmalamıştır, yani haksız. Böyle işliyor mekanizma biçok yerde. "Parkta rahat içebilmek için" polis aramak mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 geçen hafta 5-6 ergen, sokakta ağaçlara faln zarar veriyorlardı. İçmişler hönkürüyorlar. Aradım 155'i gelip paketlediler. Ne uğraşacam o kadar vergi veriyoruz. Abi biz dayak yiyen patiye demiyoruz ki polisi arasaydın diye. Kaçırmayın olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 sarhoşluğun verdiği bi gaz vardır belki adamda. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 escape said: Archangel_ said: escape said: insanlar artık hoşgörülü olmayı öğrenmeli. eğer rahatsızlık verilen bi durum varsa gidip dövülür evet. ama kendi halinde takılan insanlara(sırf bu olay için değil genel olarak) bu tarz muamele edilmemeli. burası özgür bir ülke! neolursa olsun özgür bir ülke. abi acayip sinirlendim ya bu ne abi? :S nerede yaşıyoruz, polisi var bilmemnesi var. ben olaya o "anamız bacımız" herifin tarafından da bakıyorum! sinirlenicek ve dövmek isticek soranlara da haklı sebepler çıkarıcak. he tabiki polis falan en mükkemmel yol ama ben biraz gerçekçi oldum. e o zaman "bu kız kız çıkmadı, alın bunu" diyip baba evine yollayan adam da kendince haklı, namus cinayeti işleten aile reisi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Aluriel said: sarhoş halinle polise gidip, "abi parkta içiyorduk, kafamızı gözümüz yardılar" dersen olacakları tahmin edebiliyorum ben. iyi de yanlış anlamışsınız. parkta içen rahatsızlık veriyorsa dövülür eyvallah diyenlere diyorum ben ne eyvallahı ne dayağı, rahatsızlık veren varsa ararsın polisi şu parkta içiyorlar, etrafa rahatsızlık veriyorlar vs dersin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ha senin mesaj adamlara. ok benim hatam. yalnız o adamlara buraya takılmaz pek ya sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 fatmagülün üstüne ne dökmüşler dizide.o içkiden içiosanız halkta bi panik olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Tenekeadam said: Abi biz dayak yiyen patiye demiyoruz ki polisi arasaydın diye. Kaçırmayın olayı. diğer taraf olarak anladım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://knowyourmeme.com/system/icons/1232/original/picsor.jpg?1258495896 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 niye dövmek de güzel bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Archangel_ said: escape said: Archangel_ said: escape said: insanlar artık hoşgörülü olmayı öğrenmeli. eğer rahatsızlık verilen bi durum varsa gidip dövülür evet. ama kendi halinde takılan insanlara(sırf bu olay için değil genel olarak) bu tarz muamele edilmemeli. burası özgür bir ülke! neolursa olsun özgür bir ülke. abi acayip sinirlendim ya bu ne abi? :S nerede yaşıyoruz, polisi var bilmemnesi var. ben olaya o "anamız bacımız" herifin tarafından da bakıyorum! sinirlenicek ve dövmek isticek soranlara da haklı sebepler çıkarıcak. he tabiki polis falan en mükkemmel yol ama ben biraz gerçekçi oldum. e o zaman "bu kız kız çıkmadı, alın bunu" diyip baba evine yollayan adam da kendince haklı, namus cinayeti işleten aile reisi de... ya abi sen nediyon ya. tipik "her zaman, her yerde konudan konuya atlayan" birisin ayrıca :D sen anladın dediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 before/after isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://thumbnails.truveo.com/0023/D6/B6/D6B69779805EB7FEAE6109_Large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bizim sitenin parkında seks oluyo bazen geceleri. hiç ses etmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ahmet abi değil mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ahah serin foto birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar