aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Llama said: aquila said: penalti calinicak bisey yok, topa atlayan kalecinin onune girdi. haliyle dustu. o topa dokunmadı ki valdes yumrukladi topu yerde? ben oyle gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 toggie said: ronaldo'yu gunahım kadar sevmem de adam haklıydı. guardiola'nın yaptıgını yakıstıramadım. guardiola haklıydı diyemem belki ama ronaldo da haksızdı itilmez yani ayıp. real 5 pas yapamıyor üst üste mesut, benzema (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 harbi karışmış trafik.arada barça pas yaparken de oluyor bu.takip edemiyorum :D hey gidi ama realliydim ezelden, ronaldo geldi morinyo geldi bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 boyle bi macta, agır baskı altındaki bu psikolojiyle karsındaki adam senle cocukla oynar gibi yaparsa itilir ayıp degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 maç başlarken söyler misiniz, tv uzakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Barça maymun etti resmen. Başları döndü Real Madrid futbolcularının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 1-2 dk içinde başlıcak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 adamlar ne top oynuyo, bide bizimkilerin oynadiklari topa bak, yok abi cok fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Zebq said: adamlar ne top oynuyo, bide bizimkilerin oynadiklari topa bak, yok abi cok fark var topla oynama dünkü derbi gibi barca %68 * real %32 gs %68 * bjk %32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 nomsaR said: maç başlarken söyler misiniz, tv uzakta. başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 nomsaR said: maç başlarken söyler misiniz, tv uzakta. başlayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 mesutu cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 az kaldı giriyodu 3. real'e uzuldum ya bu aksam. hic sansları yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 o diilde şu barça hakkaten iyi top oynuyor ya reali daha çok severim ama hakkını verelim barçanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 messi akıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 morinyocu cronaldocu bebeler tel tel döküldünüz gene hHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 4-5 olur mourinho inter gibi oynatıyor bu maç.fakat inter gibi defansif özelliği hayvani olan adamlar yok barcelonaya karşı kapanırsan yenilmeye mahkumsun inter falan değilsen realin allah ne verdiyse tarzı oynaması lzm.açık oynamaları lzm.çok geride bekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Lolinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dominatioooon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 4 4 4 4 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 azuzuzuzuuzuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ofsaytmış lan ama çok açık veriyor ztn defans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bu realde hava civa hee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 barcelonada bu tek pas , tek top futbol tarzini cruyf otutturdu yillar once adamlara hangi hoca gelse bu ekolden, tarzdan kopmuyolar. Realde hic bole bir ekol olusmadi , yildizlari dolduruyolar hep patliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 goooooooooooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar