toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kermit'in icine ramos kacmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aha ağlıyor moronho ntvsporda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Görmeyenler için gelsin buda. dreagloth said: Futbol fakirlerine selamlar... CthuLhu said: gönlüm realden yana Fistan said: cCc Ronaldo cCc mokoko said: REAL ULAN http://www.wikinoticia.com/images/secciondeportiva/secciondeportiva.com.files.2010.01.higuain.jpg Red said: barcelonayı sevmiyorum reali desteklicem ahha PhysX said: http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Cristiano+Ronaldo+Real+Madrid+v+Espanyol+La+c-wA5PiTmeNl.jpg biz hazırırz ispatipapaz said: yılın en iyi maçı tartışmasız ilk yarı barça atar kesin 2. yarı morinho gazlar reali real eze eze alır bence khalad said: PhysX said: http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Cristiano+Ronaldo+Real+Madrid+v+Espanyol+La+c-wA5PiTmeNl.jpg biz hazırırz +1 geliyoruz DoubleW said: Real yargılar ispatipapaz said: ben reale yüklü giricem morinho var bu sene afedersiniz ama barçayı kendi evinde bafilemeden gtmez bu adam ne yapıp eder alır maçı Holy said: Real'in yeneceği 10 saat önceden belli. Boşa oynamasınlar, versinler 0-3 hükmen. fede said: bu maçın sonucu belli morinyo reis kazanacak BulletRide said: Barça akıllı ol mascio said: http://www.livesoccertv.com/images/articles/Mourinho_v_Barca.jpg böyle bitecek barca fanlarından özür diliyorum. aquila said: real kutleticek. hammerzeit said: NOU CAMPTA RONALDONUN GECESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Masq'a agir katiliyorum, bi de yenicez, oyle yapicaz boyle yapica, soyleyiz, en buyuksun tirivirisin demiyolar mi gevur takimlarina, kiskis guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 morinyo sindirmek kolay diyo laaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 en son lisede vardı öle tipler yav. lazio roma kavgası falan yapıolardı. geyik dışında cidden yabancı takım tutan çok azdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 @drea higuain oynasa 8 0 yenerdi real. ztn o yuzden koydum onun resmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 futboldan anlamayan kadın tercüman çevirdiği için bi bok anlamıyorum morinyonun dediğinden. ağzı dolu olduğundan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 @mokoko eheuhe hakem süperdi bu arada. mikkemmel yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Estel_Anorien said: futboldan anlamayan kadın tercüman çevirdiği için bi bok anlamıyorum morinyonun dediğinden. ağzı dolu olduğundan da olabilir. kadının mı ağzı dolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bence kırmızı kart yerinde değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 morinyonun ağzı dolu olduğu için kadın anlamıyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ahahahahahaha zaaaaaaaaaaaaaaaa EZ DİK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 valla barça'ya ben halen overrated diyorum, kötü takım değil, hatta dünyanın en iyi takımlarından biri tartışmasız ama abartıldığı kadar iyi bir takım değil. Yani 1-2 ay önce uzunca bir yazı yazmıştım, şimdi tekrarlamayacağım ama, Rıdvan ağzıyla konuşursak takımdan birkaç ismi çıkardığında Barcelona feci bir şekilde sendeliyor. Hani o adamlar varken ki bugün hepsi birlikte sahadaydı, gerçek bir tecavüz timi oluyor Barcelona, ama gördük Iniesta sakatken bu takımın nasıl emeklemeye başladığını, aynı şekilde Xavi'nin sakatlığında falan, Aldıkları harika futbolcuların büyük çoğununda kadroda sindirilme olayından bahsetmiştim vs. vs. Bunları dememe rağmen bugün hayvani bir şekilde Barcelona'nın kazanmasını istiyordum, kazandı. Ve garip bir şekilde sevindim ki 2000'lerin Madrid'iyle büyümüş bir neslin çocuğuyum lan ben asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 EZ DİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 'agzı dolu' yeni bi trend mi forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 beşiktaş galatasaray maçından çok tartışılmış bu maç. yahu 5 tane gol gördük, sahada kavga gördük, maç sonunda morinyo'nun sinir olduğunu gördük. ronaldo'nun çaresizliğini gördük falan, hep eğlendik. messi'nin de kendini yere attığını gördük, ne güzel maçtı işte. rövanşta da real madrid 6 atsın ödeşsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bi taraf cok atinca iyi olmuyo ya, 5-4 filan gibi skor olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 OVOT adamın msjı silinmiş sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 DarKRideR said: valla barça'ya ben halen overrated diyorum, kötü takım değil, hatta dünyanın en iyi takımlarından biri tartışmasız ama abartıldığı kadar iyi bir takım değil. Yani 1-2 ay önce uzunca bir yazı yazmıştım, şimdi tekrarlamayacağım ama, Rıdvan ağzıyla konuşursak takımdan birkaç ismi çıkardığında Barcelona feci bir şekilde sendeliyor. Hani o adamlar varken ki bugün hepsi birlikte sahadaydı, gerçek bir tecavüz timi oluyor Barcelona, ama gördük Iniesta sakatken bu takımın nasıl emeklemeye başladığını, aynı şekilde Xavi'nin sakatlığında falan, Aldıkları harika futbolcuların büyük çoğununda kadroda sindirilme olayından bahsetmiştim vs. vs. Bunları dememe rağmen bugün hayvani bir şekilde Barcelona'nın kazanmasını istiyordum, kazandı. Ve garip bir şekilde sevindim ki 2000'lerin Madrid'iyle büyümüş bir neslin çocuğuyum lan ben asdf bana bi takım göstersene 3 tane oyuncusunu çıkarınca kadrodan mükemmel takım dediğin. her takımın zaten 3 4 tane oyuncusu vardır oyunu o oyunculara yüklerler. e zaten messiyi xaviyi iniestayı çıkart barcadan takım olurmu ? bütün takımlar için böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 golleri çıkart kim yendi anlamazsın güntekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi sergen döktürüyor gene ntvsporda adsfs. mal ya şu söyledikleriyle tescilledi yani. kendi dahi anlamıyo ne dediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mourinho yetemedi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 fizban said: beşiktaş galatasaray maçından çok tartışılmış bu maç. bjk-gs topicinde 500 küsür mesaj, burda 300 küsür? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dur daha 2 günde katlarız o topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar