Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 geçen paris ile ilgili bi belgesel izledim.lan adamlar ne güzel bakmış eski yapıtlarına.süper görüntü vermiş şehire. bizdede yak otel yap ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Myshkin said: "Helikopterle söndürme yapılamazdı, çünkü zaten helikopterin kendi ağırlığı 2 tondur. Bir yangını söndürmek için en az 10 ton su gereklidir." said: anlamadım ben, ne demek bu? milliyetci hareketin 40. yili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Okan bayülgen'den bir mektup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Myshkin said: "Helikopterle söndürme yapılamazdı, çünkü zaten helikopterin kendi ağırlığı 2 tondur. Bir yangını söndürmek için en az 10 ton su gereklidir." said: anlamadım ben, ne demek bu? saçmalamışlar, helikopterle söndürme yapılmıyo mu yani hiçbi yerde? Yangının büyüklüğünden bağımsız olarak 10 ton mu gerekiyo her zaman? Hadi öyle diyelim helikopter sadece 1 sefer yapmak zorunda diye kural mı var? WoW Hollow's end questlerini yaptırmak lazım bu adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 CthuLhu said: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs561.ash2/148377_461348771745_531371745_6073867_4286650_n.jpg Aga adam Roma'yı yakıyor, İstanbul'un ne farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Rewendor said: Myshkin said: "Helikopterle söndürme yapılamazdı, çünkü zaten helikopterin kendi ağırlığı 2 tondur. Bir yangını söndürmek için en az 10 ton su gereklidir." said: anlamadım ben, ne demek bu? saçmalamışlar, helikopterle söndürme yapılmıyo mu yani hiçbi yerde? Yangının büyüklüğünden bağımsız olarak 10 ton mu gerekiyo her zaman? Hadi öyle diyelim helikopter sadece 1 sefer yapmak zorunda diye kural mı var? WoW Hollow's end questlerini yaptırmak lazım bu adamlara. abi onu geçtim, 2 sefer hakkı bile olsa, DENİZE SIFIR YER LAN, SUYU DENİZDEN ÇEKİYORSUN... sefer bile yapmıyor bak, biraz geri gidiyorsun su alıyorsun, 10 metre ilerliyorsun suyu bırakıyorsun. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 okan'ın mektubunu koymuştum da üstte varmış zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 said: sefer bile yapmıyor bak, biraz geri gidiyorsun su alıyorsun, 10 metre ilerliyorsun suyu bırakıyorsun. futbol anlatır gibi.. 10metre topu sür.. eyvah sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://www.milliyet.com.tr/restorasyonu-yapan-tanidik-cikti/guncel/haberdetay/01.12.2010/1320584/default.htm?ref=facebookmypage Bir kaç sayfa geride bu senaryo konuşulmuştu. Adamların ne yaptığını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek olmadığını tekrar hatırlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-dhO5SMNtyA&feature=player_embedded yaktılarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar