Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wikileaks Tartışma Başlığı

Ceday

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

çok ciddi bir belge bile olsa yalanlarlar türkiyede de çok ciddiye alınmaz maksimum etki süresi 1 hafta. türkiyede adamın el-kaide ile bağlantısını matematiksel olarak kanıtlsan (heheh) yine yalan der hiç çekinmeden sdf yüzsüzlük bence akp'nin en büyük politik stratejisi

Cidden çok yüzsüzler.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu belgeleri yazanın kafası iyi ama herhalde hehe

" Much of the party's success stems from its
image as being less corrupt ("AK" in Turkish means "clean", a
dubious claim for any party here) and more effective than the
opposition. "

bu ne lan lol effective doğru olabilir de less corrupt kadar da yanlış olamazdı herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

belgenin tarihi 2007 ama 5 sene geçmiş gerçi belki o zaman o kadar fark edilmemiş olabilir ama sanmıyorum. bence ozamana kadar birikegelmiş imajsal başarısından bahsediyor ki öyleyse bence yanlış. çünkü aynı belgede insanların AKPnin eğitim sistemi ve hukuk sistemini infiltere etmeye çalışmasına dair korkularından da bahsediyor.

zaten bence akpye oy verenlerin önemli bir kısmı bile akpnin yaptığı yolsuzluklara göz yumarak veriyor gibi geliyor bana. dürüstlük imajı asla akpnin asıl kozu olmadı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte dindar adam dindarı kollar durumunda kaynaklanıyor AKP nin yolsuzluğa karşı imajı.

"Adamların(AKP lilerin) yüzüne nur inmiş arkadaş her gün geliyolar şurdaki camiide namaz kılıyorlar. helal olsun. ne zarar gelebilir böyle adamlardan?"

çok duyuyorum bu tarz şeyleri etrafımda...
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

belgenin tarihi 2007 ama 5 sene geçmiş gerçi belki o zaman o kadar fark edilmemiş olabilir ama sanmıyorum. bence ozamana kadar birikegelmiş imajsal başarısından bahsediyor ki öyleyse bence yanlış. çünkü aynı belgede insanların AKPnin eğitim sistemi ve hukuk sistemini infiltere etmeye çalışmasına dair korkularından da bahsediyor.

zaten bence akpye oy verenlerin önemli bir kısmı bile akpnin yaptığı yolsuzluklara göz yumarak veriyor gibi geliyor bana. dürüstlük imajı asla akpnin asıl kozu olmadı bence.

bizim millet cidden dürüstlük istiyor mu zaten? 7 den 70 e herkes işi düşünce torpil yaptırıyor, akrabasından faydalanıyor vs. milletin karakteri bu olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...