ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 said: bu sizan belgeler, top secret degil' secret belgeler ve amerikan diplomatlarinin dunyanin geri kalanini nasil gordugunu anlatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 indirirler bu adami er yada gec. USA almanya fransa ve GB tarafindan araniyor. Muhtemelen amerika nerde oldugunu biliyor bir takim pazarliklar muhakkak yapiliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=1030601&Date=28.11.2010&CategoryID=81 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 AB ye alınmayacakmışız tüm cabalar bosuna ab uyum yasalarına gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 yahu bırı lınk verse nerde yazdıgının bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bütün pislikler dökülüyo dünya çapında ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ardeth said: çok ciddi bir belge bile olsa yalanlarlar türkiyede de çok ciddiye alınmaz maksimum etki süresi 1 hafta. türkiyede adamın el-kaide ile bağlantısını matematiksel olarak kanıtlsan (heheh) yine yalan der hiç çekinmeden sdf yüzsüzlük bence akp'nin en büyük politik stratejisi Cidden çok yüzsüzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ahaha gidip julian assange'ın elini eteğini öpcem lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Abi bu belgeleri yazanın kafası iyi ama herhalde hehe " Much of the party's success stems from its image as being less corrupt ("AK" in Turkish means "clean", a dubious claim for any party here) and more effective than the opposition. " bu ne lan lol effective doğru olabilir de less corrupt kadar da yanlış olamazdı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 yahu nerden buluosun onu, bakınıorm habıre loglara daha bulamadım, ıranlı hıkayesıne baktım bı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Adam şu anki durumdan bahsetmiyor, ilk geldikleri zamandan bahsediyorki, zaten ilk geldikleri zamanki imajları yolsuzluk karşıtı olarak temiz partiyiz ayakları yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 belgenin tarihi 2007 ama 5 sene geçmiş gerçi belki o zaman o kadar fark edilmemiş olabilir ama sanmıyorum. bence ozamana kadar birikegelmiş imajsal başarısından bahsediyor ki öyleyse bence yanlış. çünkü aynı belgede insanların AKPnin eğitim sistemi ve hukuk sistemini infiltere etmeye çalışmasına dair korkularından da bahsediyor. zaten bence akpye oy verenlerin önemli bir kısmı bile akpnin yaptığı yolsuzluklara göz yumarak veriyor gibi geliyor bana. dürüstlük imajı asla akpnin asıl kozu olmadı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 İşte dindar adam dindarı kollar durumunda kaynaklanıyor AKP nin yolsuzluğa karşı imajı. "Adamların(AKP lilerin) yüzüne nur inmiş arkadaş her gün geliyolar şurdaki camiide namaz kılıyorlar. helal olsun. ne zarar gelebilir böyle adamlardan?" çok duyuyorum bu tarz şeyleri etrafımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://www.guardian.co.uk/world/interactive/2010/nov/28/us-embassy-cables-wikileaks burası guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 mossadın "darbemiz nerde?" demesi, "davutoğlu çok tehlikeli" demeleri.. akp kesin bunun kaymağını yer : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ardeth said: belgenin tarihi 2007 ama 5 sene geçmiş gerçi belki o zaman o kadar fark edilmemiş olabilir ama sanmıyorum. bence ozamana kadar birikegelmiş imajsal başarısından bahsediyor ki öyleyse bence yanlış. çünkü aynı belgede insanların AKPnin eğitim sistemi ve hukuk sistemini infiltere etmeye çalışmasına dair korkularından da bahsediyor. zaten bence akpye oy verenlerin önemli bir kısmı bile akpnin yaptığı yolsuzluklara göz yumarak veriyor gibi geliyor bana. dürüstlük imajı asla akpnin asıl kozu olmadı bence. bizim millet cidden dürüstlük istiyor mu zaten? 7 den 70 e herkes işi düşünce torpil yaptırıyor, akrabasından faydalanıyor vs. milletin karakteri bu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ya ben hala pkk destegını ve el kaıde destegını gosteren dokumanı bulamadım :s genel olarak amerıkanın goruslerı falan var iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Suark said: yahu nerden buluosun onu, bakınıorm habıre loglara daha bulamadım, ıranlı hıkayesıne baktım bı o başlığı ispanyolca olan haberden okudum o dediğimi mesajı attığımın bir öncesindeki sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 buldum oraları hatta http://www.guardian.co.uk/world/interactive/2010/nov/28/us-embassy-cables-wikileaks bu site çok yardımcı oluyor. ama pkk-elkaide kısmını bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 allah belalarını versin ya. itogluköpecikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 islamic agenda cikmis aheuaeh seryat geliyor kacalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://cablegate.wikileaks.org/tag/TU_0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 pirate bay dosyaları koymuş şifreli olarak haberiniz olsun. şifreleri "başlarına bir şey gelirse" açıklayacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 darbe planlarıyla alakalı mevzu http://cablegate.wikileaks.org/cable/2010/01/10ANKARA150.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 vay arkadas, daha neler donuyo kim bilir. politika zor is sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar