Trias Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://galeri.haberturk.com/galeri/index/404901 burası wikileaks değilde başka bir yerin serverı değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Abartmışlar sanki gerçekmi o sığınak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Yahu adam tecevuzden aranıyor hem de interpol tarafından. Komedinin de boylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ruslarda tayyiple aynı görüşteymiş asdf, israilin oyunu hep bunlar rerörö demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://im.haberturk.com/galeri/2010/12/01/404901/cda6ed4597e2b1605fb449f38dab6a2c_k.jpg Böyle sisli ortamda çalışınca daha mı iyi konsantre oluyorlar ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/54315_460.jpg koyuldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 wikileaks'den atatürklü wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 deadwoll said: http://im.haberturk.com/galeri/2010/12/01/404901/cda6ed4597e2b1605fb449f38dab6a2c_k.jpg Böyle sisli ortamda çalışınca daha mı iyi konsantre oluyorlar ne oluyor? ortamdaki ambiyans motivasyonu etkileyen en büyük faktörlerden biri evet müzikte öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Fistan said: wikileaks'den atatürklü wallpaper üstünde hemen murder yazmasıda, düşündürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Vaay nargile atatürk falan güzelmiş. Mesaj ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 4Ever said: üstünde hemen murder yazmasıda, düşündürüyor :) yuh üst rafta senin kafa farklı çalışıyor heralde? beni hiç düşündürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben gözüme çarptı üst rafta olması birşey ifade etmiyorki. orada birtek resim var ve üstünde murder yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 üsttede scientology yazıyor. yoksa?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Altta nargile var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 4Ever said: ben gözüme çarptı üst rafta olması birşey ifade etmiyorki. orada birtek resim var ve üstünde murder yazıyor AHAH tamam Loxias said: üsttede scientology yazıyor. yoksa?! atatürk bilime destek verirdi çok onu vurgulamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Abi hemen yanındaki kapıda da üstü çizilmiş bi el var bi tane. Üstelik görüldüğü kadarıyla sol el. NE DEMEK OLABİLİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sol el olduğuna göre bunun içinde chp de var. chp varsa askerde vardır. burası kozmik oda olmasın? kesin kutularda darbe planları var! savcılar göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 polat alemdar bile girdi yau kozmik odaya peheheyttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ceday said: Ben büyük ihtimalle Erdoganın secimlere dahi girmeden tasfiye edilme olasılıgnın yüksek oldugunu düşünüyorum. Edilmezse zaten ciddi anlamda yurtdısına gidip yasamayı planlıyorum artık. Bu olaylara ragmen iktidardan gitmezse, bundan sonra daha büyük birseyin de cıkabilecegini zannetmiyorum. dostum yurtdışı biletlerini şimdiden alırsan baya kara geçersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bu wikileaks sonucunda Erdoğan'ın oy oranının dahada artacağını düşünüyorum. Yayınladıkları wallpaperlardada hep ülkelere atıflarda bulunuyorlar sanırsam. Çin, Rusya , Amerika falan... Atatürk ile Amerika arasında nasıl bir ilişki ima ediyorlar merak ettim. Cinayet koyarak üstüne 'katil Amerika' mı demeye getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hüseyin çelik suçu laikçilere ve israile atıyor sfjHFlkshflfhsLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://www.guncelmeydan.com/pano/wikileaks-belgelerinden-once-ingiliz-belgeleri-vardi-t26935.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://haber.sol.org.tr/yazarlar/kemal-okuyan/wikileaks-abd-cikarlarina-hizmet-ediyor-36341 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Fistan said: wikileaks'den atatürklü wallpaper WUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT??? LAN NARGILENIN OBUR TARAFINDA ERKE DONERGECI VAR!!!! ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yaktin bizi nikola tesla isimli sahis, bilderbergcu yeni illuminatinin shambalaya ulasabilmesi icin gerekli olan sinirsiz enerjiyi uretecek bir duzenek buldun!!!!!1111 bide adamalrla dalga geciyorduk!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 apuahah, ataturk, nargile, erke dondurgeci ve ark of the covenant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar