JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ne teknolojiler vardır toprak altından, yeterli önemli bişey olsun, uzaylılar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ilk yalanlama http://nethaber.com/Politika/169595/Wikileaksteki-iddialari-yapilan-YALANLAMA-aciklamalarindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Wikileaks'in amacı yanlış anlaşılmış ama o haberde sanki. Adamlar bişey iddia etmiyo ki, sadece amerika'lı diplomatların iddialarını falan yayınlıyo. Yani en fazla amerika'lı adam sallamış olabilir o konu hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Trias said: ilk yalanlama http://nethaber.com/Politika/169595/Wikileaksteki-iddialari-yapilan-YALANLAMA-aciklamalarindan "''yalan, deli saçması ve komedi''" said: hani gavur "one too far" diyor hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Chastise said: hani gavur "one too far" diyor hahah http://www.youtube.com/watch?v=cipruTRQcvE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hahahaha müthişmiş bu. bi de şimdi kanald yi izliyorum birand ve yalım eralp var. cüneyt özdemir saydırıyor yine tivıtırdan. "Birnad'ın vurgusu sürekli Wikileaks belgeleri 'Mahalle dedikodusu' olduğu üzerine... Bunca ciddi iddianın hepsi dedikodu yani anlayacağınız!" "Şunu açık söyleyelim Birand bu belgeleri ciddiye almıyor ve içini boşaltıyor. İşe yaramaz dedikodular gibi sunuyor. Yorum yok(!)" haksız da değil hani. çok farklı kafalar var şu an programda haha vicks belgeleri. imza: birand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 özdemir vs birand. lol.. ülkede balçiçek pamir gibilerinin gazeteci olabilmesine şaşmamak gerektiğini zaman zaman anımsamak zorunda kalıyorum ki o yukarıdaki lol yerini acı bi gülümsemeye bırakıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çok eğleniyorum wikileaks muhabbetleriyle, adamlar iyi dağıttı ortalığı ama bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 niye eğleniyorsun bilmediğimiz şeyler söylemiyorlar misal We have heard from two contacts that Erdogan has eight accounts in Swiss banks; his explanations that his wealth comes from the wedding presents guests gave his son and that a Turkish businessman is paying the educational expenses of all four Erdogan children in the U.S. purely altruistically are lame.... hehe. yazan da az çok şu "erdoğan bütün banka hesaplarımı yolda yürürken yerde buldum diyor türkler de yiyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dedikodu bunlar sdfgsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Sam said: çok eğleniyorum wikileaks muhabbetleriyle, adamlar iyi dağıttı ortalığı ama bravo. bir de yani üst düzey yetkililerin bile "bu belgeler açıklanırsa diplomatik ilişkiler zedelenebilir" dediği seviyede belgelerin hepsini görmeden tiye almak kusura bakma ama akp zihniyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hükümet niye daha istifa etmedi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 daha o kadar ciddi bir belge çıkmadı ortaya da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 adam lame demiş ya haha. dude filan da deseymiş iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ardeth said: daha o kadar ciddi bir belge çıkmadı ortaya da ondan bence şu ana kadarkiler yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 lol ardeth, nasıl bir önyargıyla yaklaşmışsan olabilecek en yanlış şekilde algılamışsın dediğimi. bilakis wikileaks'i destekliyorum, beni eğlendiren ondan şimdiye kadar haberi olmayanların çevirdiği muhabbet. bir bilimadamına yakışmıyor bu kadar önyargı. (:P) zerre de umrumda değil akp veya tayyip için ne denmiş, ne varsa ne yoksa döksünler hepsini işte. chp'ye geçirilmiş chp açıklama yapıyor "takipçisiyiz belgelerin" diye rofl. kofti nevmuh değil hakiki liberal var burada. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Fistan said: Ardeth said: daha o kadar ciddi bir belge çıkmadı ortaya da ondan bence şu ana kadarkiler yeterli belgesizde yeterliydi yaptıkları, varmı kabinede edepsizliği olmıyan bi adam. birinin bile değil istifa etmek özür dilemişliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 chp ye ne geçirilmiş? bişey yapacakları yok hede hödö tarzı diplomat yorumları var geçirdiler diyince bi yolsuzluk, bi suç falan belgesi çıkması lazım akp'liler hakkında çıkanlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 chp'ye gecirilen yok. sadece kuru gurultu gibisinden bisey denmis ki baykal doneminde harbiden oyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Sam said: lol ardeth, nasıl bir önyargıyla yaklaşmışsan olabilecek en yanlış şekilde algılamışsın dediğimi. e napayım senin "çok eğleniyorum vs" ile kalıbın genelde bu anlamda kullanılıyor ama yanlış anladyısam aprdon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 şöyle dünyayı sallayan bir olayda ufak parti hesapları yapmıyorum doğrusu, wikileaks'in prensiplerini takip edebilmeleri benim için birinci öneme sahip şu olaylarda. heryere, herkese dokunuyor belgeler. dünyanın geleceği için. "ne geçirilmiş ne geçirilmiş" denmiş de, 'politically bankrupt' ifadesi bir siyasi parti için söylenebilecek en kötü şey. onu deyince başka birşey demeye gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çok eğlenceli bişi bu ya. dün geceden beri dizi izler gibi takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 İsrail'in işi, oyuna gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Abdülkadir Aksu'nun pedofilisine hiç bir türk kaynağında değinilmiyor. Cidden en önemli açıklama şimdiye kadar bence bu, ama heralde yaratacağı etkiden korkan kanallar siteler falan bişey diyemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çocuğun rızası alınmıştır derler, diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar