Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wikileaks Tartışma Başlığı

Ceday

Öne çıkan mesajlar

hahahaha müthişmiş bu.

bi de şimdi kanald yi izliyorum birand ve yalım eralp var. cüneyt özdemir saydırıyor yine tivıtırdan.

"Birnad'ın vurgusu sürekli Wikileaks belgeleri 'Mahalle dedikodusu' olduğu üzerine... Bunca ciddi iddianın hepsi dedikodu yani anlayacağınız!"

"Şunu açık söyleyelim Birand bu belgeleri ciddiye almıyor ve içini boşaltıyor. İşe yaramaz dedikodular gibi sunuyor. Yorum yok(!)"

haksız da değil hani. çok farklı kafalar var şu an programda haha

vicks belgeleri.
imza: birand.
Sosyal ağlarda paylaş

niye eğleniyorsun bilmediğimiz şeyler söylemiyorlar misal

We have heard from
two contacts that Erdogan has eight accounts in Swiss banks;
his explanations that his wealth comes from the wedding
presents guests gave his son and that a Turkish businessman
is paying the educational expenses of all four Erdogan
children in the U.S. purely altruistically are lame....

hehe. yazan da az çok şu "erdoğan bütün banka hesaplarımı yolda yürürken yerde buldum diyor türkler de yiyor"
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

çok eğleniyorum wikileaks muhabbetleriyle, adamlar iyi dağıttı ortalığı ama bravo.

bir de yani üst düzey yetkililerin bile "bu belgeler açıklanırsa diplomatik ilişkiler zedelenebilir" dediği seviyede belgelerin hepsini görmeden tiye almak kusura bakma ama akp zihniyeti
Sosyal ağlarda paylaş

lol ardeth, nasıl bir önyargıyla yaklaşmışsan olabilecek en yanlış şekilde algılamışsın dediğimi. bilakis wikileaks'i destekliyorum, beni eğlendiren ondan şimdiye kadar haberi olmayanların çevirdiği muhabbet. bir bilimadamına yakışmıyor bu kadar önyargı. (:P)

zerre de umrumda değil akp veya tayyip için ne denmiş, ne varsa ne yoksa döksünler hepsini işte. chp'ye geçirilmiş chp açıklama yapıyor "takipçisiyiz belgelerin" diye rofl.

kofti nevmuh değil hakiki liberal var burada. :P
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle dünyayı sallayan bir olayda ufak parti hesapları yapmıyorum doğrusu, wikileaks'in prensiplerini takip edebilmeleri benim için birinci öneme sahip şu olaylarda. heryere, herkese dokunuyor belgeler. dünyanın geleceği için.

"ne geçirilmiş ne geçirilmiş" denmiş de, 'politically bankrupt' ifadesi bir siyasi parti için söylenebilecek en kötü şey. onu deyince başka birşey demeye gerek yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...