Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 çıkıyorum hadi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 lan benim karnım aç, nerde yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yemeksepetinde ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 fede said: yemeksepetinde ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 buraya yemek sipariş edemiyom. gitmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 3 büyük şehirlerin dışında bir yerde yaşamak (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 istanbul küçük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 veya oturun benim gibi ders calisin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Lyvanna_Dolores said: Fistan said: bu güzel cumartesi akşamı dışarıya çıkın arkadaşlarınızla buluşun arkadaşınız yoksa tek çıkın gidecek bir yeriniz yok ise daha önce gitmediginiz bir mekana çekinmeyin girin, bir bira için, insanları izleyin, müziği dinleyin hiç paranız yok ise yürüyüş yapın, sokakta kutu tekmeleyin hf (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 gecko said: 3 büyük şehirlerin dışında bir yerde yaşamak (td)eskişehir ve antalyadan sonra belki haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 noluyo lan fistan terslemeden gülücüklü mesajlar atıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 noldu sevgili mi buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sanane sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kilimcinin kör oğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 aslında bu sen kimsin çok yaratıcı küfürlerle cevap verilebilicek bir soru ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 küfüre ne gerek var İnsan gibi cevap vermek varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 çok canım sıkılıyo. dışarı çıkcak insan da bulamadım. herkes ya yok, ya işi var. tek de çıkmak istemiyorum. tekmelemek de istemiyorum. http://knowyourmeme.com/system/icons/3619/original/Untitled-1.jpg?1288903617 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 işte bu durum çok kötü abi yaklaşık 2 saat öncesine kadar ben de aynı şeyleri yaşıyodum bütün alternatifleri, alternatif yarat değerlendir cumartesi bugün eve tıkılıp kalma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 çok gaza geldim sayende özcan, teşekkürler. dreamhack finalini bekliyodum bitsin diye, bitti çıkabilirim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sırf çıkmak için de alakasız insanları arayıp çıkmak bana göre değil. sonra gidip orda sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ben çıktım mesela üşüttüm heralde başım patlıyacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 abi alakasız insanlar zaten senin dışarı çıkabileceğin arkadaşların değildir o yüzden arama yani daha iyi öyle düşünüyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Llama said: sarhoşmusun abilik yapmış işte olm! hep adamın da kârı artsın di mi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ben de çıkıcam sanırım gece. biraz takilir donerim olmadı. cok useniyorum aslında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Acayip ibret aldım bu paylaşımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar