roket adam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 HER TÜRLÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Pipet said: 46. foto beyler odaklanın !!1 ahuaha karının gözler kaymış o fotoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ama gözlere bakmayınca sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hep aynı fotoğrafları rerollamışlar lan 1000in1 nintendo oyunları gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 edebiyat sempatim arttı lan birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çince öğrenesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yalnız var ya bu kız çekilir dert değildir. yemeğe falan gitsen bile habire makine ile uğraşır durur "du kendimi çekeyim bi, du bir de öpücük atayım" yemeği ben yiyeyim bari der ve başlarsın tıkınmaya, "ya sen de beni çeksene, bak şimdi çok sevimli bakıcam öle çek" salla pati bi foto çek, kız baksın "aa olmamış ama.. bi daha. hah tamam. şimdi de üzgün bakayım. ver bi bakayım, oldu mu?" yemek soğu yemek soğu "şapkanı ver onu takıp çektireyim bir de tamam mı?" bad hair day kutlu olsun diyerek şapkayı ver. iğrenç saçlar çevredekilerin dikkatini ilgi manyağı kızdan kafana çeksin.. ıyh "nasıl bu poz çok süper di mi? bir de deniz kenarında çekileyim mi? hem orada güneş daha iyi" yemek soğu, saç rüzgarla kabar, moral düş, ilgi çeken kızın yanındaki kabarık saçlı adam olarak ilgi çek.. ha bi de foto çek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 diz kapağı yok, yan sanayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 1.95, sarışın, mavi gözlü ingilizce hocam vardı of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 en seksi öğretmen' ünvanı verilen Zhu Songhua normal bir insan olduğunu ve normal bir hayat sürmek istediğini belirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 "normal bir hayat" sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 DeaN said: diz kapağı yok, yan sanayi. çin malıdır =D http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ajPUdf2XEI5SXM:http://i272.photobucket.com/albums/jj173/pkstanger/captain_obvious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dasaaa said: yalnız var ya bu kız çekilir dert değildir. yemeğe falan gitsen bile habire makine ile uğraşır durur "du kendimi çekeyim bi, du bir de öpücük atayım" yemeği ben yiyeyim bari der ve başlarsın tıkınmaya, "ya sen de beni çeksene, bak şimdi çok sevimli bakıcam öle çek" salla pati bi foto çek, kız baksın "aa olmamış ama.. bi daha. hah tamam. şimdi de üzgün bakayım. ver bi bakayım, oldu mu?" yemek soğu yemek soğu "şapkanı ver onu takıp çektireyim bir de tamam mı?" bad hair day kutlu olsun diyerek şapkayı ver. iğrenç saçlar çevredekilerin dikkatini ilgi manyağı kızdan kafana çeksin.. ıyh "nasıl bu poz çok süper di mi? bir de deniz kenarında çekileyim mi? hem orada güneş daha iyi" yemek soğu, saç rüzgarla kabar, moral düş, ilgi çeken kızın yanındaki kabarık saçlı adam olarak ilgi çek.. ha bi de foto çek :/ bütün akşam eziyet çektikten sonra gece münasip yerlere "O" dili ile masaj yapması gerektiğini de anlatırsın artık, karşılığı alınmış olur böylelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 wastyrx said: di said: Ben anlamiyorum cidden sizin bu tepkilerinizi. Abi siz evliligi ya da birlikteligi nasil bir sey saniyosunuz ki ? Espri yapmadığımı varsayalım 3-5 saniye. Yani diyorsun ki hanımın yanında kızlara laf atabilirim? ve bundan rahatsızlık duymaz? :De ben bunu sevgilimle yapabiliyorsam, evlendiği biriyle yapabilmesi çok da ekstrem değil. herkes kafandaki/şu ana kadar takıldığın dişi tipiyle birlikte olmak zorunda değil. he tabi laf atmak dediğin, forumdan bakıp oha güzelmiş demek. hatta çağırıp hişş kız baksana hatuna diyebilmek. sokakta laf atmaktan bahsediyorsan benim yanımda bile atamaz di laf falan. kırarım boynuzunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Dragonmax said: bütün akşam eziyet çektikten sonra gece münasip yerlere "O" dili ile masaj yapması gerektiğini de anlatırsın artık, karşılığı alınmış olur böylelikle. masaj salonu reklamı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 said: bütün akşam eziyet çektikten sonra gece münasip yerlere "O" dili ile masaj yapması gerektiğini de anlatırsın artık, karşılığı alınmış olur böylelikle. bkz. ilişkiyi sadece cinselliğe indirgemiş abazan liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hö, ne diyon dassa. sen ali topu at derken ben liseyi bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar