Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: shapshal, 25 Ağustos 2004 21:11 tarihinde demiş ki: biriniz iced earth çalsın kurban kesicem ha crawling calsın ben senı kescem kurban nıyetıne.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 tanrı benim kesilmemden hoşlanmaz ama koyun kesersek olabilir belki. aha crawling ehe tabi iced earth çalmassınız[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 t$klre diab.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Evet ice earth diye excalibur caldin =)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu arada bu sarki blind guardian'in degil grave digger'indir... belirtiim, duzeltirsiniz, karisiklik olmasin sonralar :)[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 baya buglı bı ıstek oldu eheh[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
bega Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 uzun zamandır brave new world dinlemiom lüffen çalın[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 saol fake de olsa iced earth :P[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Dae Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bugünkü 2. istek olacak (yüzsüzlük mü ne) TOOL - Schism bi zahmet çalarsan ya da şu anki gibi slow devam et farketmez süper gidiyor :)
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 iced earthü ıskaladık bari blind guardianın aynaaa aynaaa duvardaaaa umutlarımız karşıdaaa şarkısını istiyorum (mirror mirror)[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: DiaBLeSSe, 25 Ağustos 2004 20:35 tarihinde demiş ki: PL listeden bakıp istekte bulurnursan sana yardımcı olabilir maselef Barbara hanım shu an için mevcut deil =o) e ne anlami kaldi o zaman istek parcanin . kandirmayin insanlari playlistten bakin istek parca var diye .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Tımam sen istek yapma o zaman sorun kalmasın =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 istemis olduk iste .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 isterim de isterim demiosan download et dinle istediin şarkıyı :D[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 İide meselajukeboxa para atıp isteğini caldında belirli bir listeden secmene gerekioyr yada bar dabir sanatcıan istekte bulundugundada repertuarında yoksa soleyemez =o) E bizim de burda kiinin playlistine göre aynı olay oluyor =o) Bak çıkar ben solerim pişman olursunuz ! =oP[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sen nerde yasiyorsun bizim orda cok degisik juke-boxlar var . giriyorsun sarkinin ismini internete girip indiriyorda mevzu o degil . cahillik ettik istedik . megerse playlist varmis . calmayin kardesim[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Szass + Diab :Piki anlaştık o zaman =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
arar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 istemezuk![signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: birinci_ben, 25 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: istemezuk! hadi len dinledin mi daha once de istemezuk .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 mühehe szass uyuya kalmadımı yorgunluktan pff :) bide ne bu özcan denizzzzzzz amannniiinn amanin :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Herkese ii akşamlar biz burda çok eylendik =o) Saatlerimiz 21:57 gösterirken hepnize ii akşamlar diler Sam için burda hazır beklemenizi rica ederiz. Sam Saminay show as sonra ![signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Lütfen maiden-hellowed be thy name sam bey pLz!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aman sadbutcherım gelmiş hoş gelmiş, hastanız ailecek[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 afedersiniz arkadaşlar ancak yayınım geç kaldı bu akşam, sadbutcher'a icq'dan sesimi duyurabilirsem birazdan yayında olacağım.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Burdayım Sam çıkıyorum bu şarkıdan sonra[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 5.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/522886-paticik-radyo-250804-yayyny/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik [paticik radyo] 25/08/04 yayını × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Burdayım Sam çıkıyorum bu şarkıdan sonra[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Öne çıkan mesajlar