Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[paticik radyo] 25/08/04 yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
shapshal, 25 Ağustos 2004 21:11 tarihinde demiş ki:
biriniz iced earth çalsın kurban kesicem ha

crawling calsın ben senı kescem kurban nıyetıne.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
tanrı benim kesilmemden hoşlanmaz ama koyun kesersek olabilir belki.

aha crawling ehe tabi iced earth çalmassınız[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
t$klre diab.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
baya buglı bı ıstek oldu eheh[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
uzun zamandır brave new world dinlemiom lüffen çalın[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
saol fake de olsa iced earth :P[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
bugünkü 2. istek olacak (yüzsüzlük mü ne)
TOOL - Schism bi zahmet çalarsan
ya da şu anki gibi slow devam et farketmez
süper gidiyor :)
Mesaj tarihi:
iced earthü ıskaladık bari blind guardianın aynaaa aynaaa duvardaaaa umutlarımız karşıdaaa şarkısını istiyorum (mirror mirror)[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 25 Ağustos 2004 20:35 tarihinde demiş ki:
PL listeden bakıp istekte bulurnursan sana yardımcı olabilir maselef Barbara hanım shu an için mevcut deil =o)

e ne anlami kaldi o zaman istek parcanin .
kandirmayin insanlari playlistten bakin istek parca var diye .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
isterim de isterim demiosan download et dinle istediin şarkıyı :D[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Mesaj tarihi:
İide meselajukeboxa para atıp isteğini caldında belirli bir listeden secmene gerekioyr yada bar dabir sanatcıan istekte bulundugundada repertuarında yoksa soleyemez =o) E bizim de burda kiinin playlistine göre aynı olay oluyor =o)
Bak çıkar ben solerim pişman olursunuz ! =oP[signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wife
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

http://www.istanbulakademisi.com
Mesaj tarihi:
sen nerde yasiyorsun bizim orda cok degisik juke-boxlar var . giriyorsun sarkinin ismini internete girip indiriyorda mevzu o degil . cahillik ettik istedik . megerse playlist varmis . calmayin kardesim[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
said:
birinci_ben, 25 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki:
istemezuk!

hadi len dinledin mi daha once de istemezuk .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
mühehe szass uyuya kalmadımı yorgunluktan pff :)

bide ne bu özcan denizzzzzzz amannniiinn amanin :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Mesaj tarihi:
afedersiniz arkadaşlar ancak yayınım geç kaldı bu akşam, sadbutcher'a icq'dan sesimi duyurabilirsem birazdan yayında olacağım.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
  • Yeni Oluştur...