Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 1 in Hastası olduğum gitarı :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya pati sitemize neden tab yükleyemiyoruz?? üzüldüm doğrusu topic acacak bi konu değil ama herkezle paylaşmak istedim

dialob 1 in gitarlarını cıkardım :) ama sadece o solo gibi olan şeyi cıkardım :)

yaziyim

--- 0000000000000
---5555444100000
---
---
---
---
---

matamatiksel oldu biraz ama :)
birde boşluk bıraktım 5 e vurduktan hemen sonra alt tel 0 a vurun

yani
dırı dırı dırı dırı dırı dırı dırı dım dırı dırım varya :) :):) biraz özürlüsel oldu :) napiyim ama
bi deneyin biraz tempolu yapın görceksiniz diablonun şeyi :) ya mikrofonla çekebilirsem yollarım kesin :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için;
http://www.pls.gen.tr
Mesaj tarihi:
matt ullmen(yanlış yazıdysa affola)
tristram

tapılıası şarkı.şarkımı ersiniz başka bişeymi o ayrı.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
ya ben diablo 1-2 şarkılarını çalmayı bayağı istiyorum ama notalarını nerden bulacağımı çıkaramadım. notalarını nerde bulabilirim?

Bide o rakamlar hangi teldeki hangi notayı temsil ediyo ben nasıl anlayabilirm?

Bencede tapılası şarkı :) indirmiştim bi ara. Şuan bilgisayarımda var yani. 7.40 dakkalık şarkı ama olsun ben sonuna kadar keyifle dinliyorum:)

[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..

[Bu mesaj zydar tarafından 25 Ağustos 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o numaralar Nota değil perdeyi temsil edio

mesela 5 5. perde

en yukardaki cizgi en alttaki tel
en alttaki cizgi ise en üstteki teli temsil ediyor

mesela

----9
---5-
---
---
---
---
en altın bi üstü 5. perdeye bascan sonra en alttaki tel 9. perdeye tıklican :D öle :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için;
Mesaj tarihi:
hmm ok da birlikte basılası notalar falan yokmu hiç?[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..

[Bu mesaj zydar tarafından 25 Ağustos 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
boşuna kasma öyle iki tane şeye basmayla aslını yakalayamazsın çünkü kasış :D

12 telli gitarla çalınmış bir şarkı, nette 6 telli için tabları var.
"diablo+tristram+tabs" diye aratırsan bulabilirsin.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
arcane doğru söylüyor.Ama böylede gayet güzel cıkıyor sesi :) yalanmı abi ohannesburg oluyorsun calarken cok güzel benzemesi yeter :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için;
Mesaj tarihi:
http://www.battle.net/diablo2exp/mp3/
burda bulabilirsin oyun soundtracklerini[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 25 Ağustos 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
---7-6-5
---5-4-3
---
---
---
---
:)

ya benle kafa buluyorsun yada yenisin? :)

böyle yapınca jıg jıg mod a giriyorsun :)

:) ne diyon bea herhalde senin dediğini biliyorum ben başka bir şey sormak istemiştim. Sende kimsim be! diyosan imzayı oku :D
[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 25 Ağustos 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya yanıt veriin beee :D[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
tabiat
(bune ya kelime oyunu gibi :D dediklerinizi anladıysam arap oliyim.)[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
geçin dalganızı geçin, geçin...[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
şu anda radyo barına tıklarsanız da dinlemeniz mümkün.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
Sam dinliyorduk da.... O arada giren ses efektleri neydi öyle. Gitar sanan bir insandan çıktı galiba :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
  • Yeni Oluştur...