Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya pati sitemize neden tab yükleyemiyoruz?? üzüldüm doğrusu topic acacak bi konu değil ama herkezle paylaşmak istedim dialob 1 in gitarlarını cıkardım :) ama sadece o solo gibi olan şeyi cıkardım :) yaziyim --- 0000000000000 ---5555444100000 --- --- --- --- --- matamatiksel oldu biraz ama :) birde boşluk bıraktım 5 e vurduktan hemen sonra alt tel 0 a vurun yani dırı dırı dırı dırı dırı dırı dırı dım dırı dırım varya :) :):) biraz özürlüsel oldu :) napiyim ama bi deneyin biraz tempolu yapın görceksiniz diablonun şeyi :) ya mikrofonla çekebilirsem yollarım kesin :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 matt ullmen(yanlış yazıdysa affola) tristram tapılıası şarkı.şarkımı ersiniz başka bişeymi o ayrı.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya ben diablo 1-2 şarkılarını çalmayı bayağı istiyorum ama notalarını nerden bulacağımı çıkaramadım. notalarını nerde bulabilirim? Bide o rakamlar hangi teldeki hangi notayı temsil ediyo ben nasıl anlayabilirm? Bencede tapılası şarkı :) indirmiştim bi ara. Şuan bilgisayarımda var yani. 7.40 dakkalık şarkı ama olsun ben sonuna kadar keyifle dinliyorum:) [signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 25 Ağustos 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 o numaralar Nota değil perdeyi temsil edio mesela 5 5. perde en yukardaki cizgi en alttaki tel en alttaki cizgi ise en üstteki teli temsil ediyor mesela ----9 ---5- --- --- --- --- en altın bi üstü 5. perdeye bascan sonra en alttaki tel 9. perdeye tıklican :D öle :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hmm ok da birlikte basılası notalar falan yokmu hiç?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 25 Ağustos 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ---7-6-5 ---5-4-3 --- --- --- --- :) ya benle kafa buluyorsun yada yenisin? :) böyle yapınca jıg jıg mod a giriyorsun :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bi midi yapında dinleyelim o zaman.[signature][hline]..it's time I disappear
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 boşuna kasma öyle iki tane şeye basmayla aslını yakalayamazsın çünkü kasış :D 12 telli gitarla çalınmış bir şarkı, nette 6 telli için tabları var. "diablo+tristram+tabs" diye aratırsan bulabilirsin.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 arcane doğru söylüyor.Ama böylede gayet güzel cıkıyor sesi :) yalanmı abi ohannesburg oluyorsun calarken cok güzel benzemesi yeter :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 demo koyun bitince dinleyelim bizde merak ettim şimdi =)[signature][hline]..it's time I disappear
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yaw çaldımda böle arada takılma falan olmuş teytey :D upload etmiyor birde site wallaha etse oké[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya diablo 2 LOD daki müzikleri nerden çekebilirim?
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 http://www.battle.net/diablo2exp/mp3/ burda bulabilirsin oyun soundtracklerini[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Erutan, 25 Ağustos 2004 18:08 tarihinde demiş ki: ---7-6-5 ---5-4-3 --- --- --- --- :) ya benle kafa buluyorsun yada yenisin? :) böyle yapınca jıg jıg mod a giriyorsun :) :) ne diyon bea herhalde senin dediğini biliyorum ben başka bir şey sormak istemiştim. Sende kimsim be! diyosan imzayı oku :D [signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 25 Ağustos 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya yanıt veriin beee :D[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 diablonun gitarı.[signature][hline]your sight is a weakness...
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Artifact[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 tabiat (bune ya kelime oyunu gibi :D dediklerinizi anladıysam arap oliyim.)[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 buyrun indirin[signature][hline]Lil'Alur for Shar
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Diablo's Guitar from Doom +3 cha +10 provocation +10 musicianship %25 energy resist[signature][hline]Konya Rock Platformu
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 geçin dalganızı geçin, geçin...[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 guitar prosu olanlar şöyle buyursun: http://www.mysongbook.com/tab-tab_download-id_tablature=9788.htm[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu da direk tristramın mp3üne link : http://ftp.blizzard.com/pub/diablo2/mp3oftheweek/tristram.zip[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 şu anda radyo barına tıklarsanız da dinlemeniz mümkün.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sam dinliyorduk da.... O arada giren ses efektleri neydi öyle. Gitar sanan bir insandan çıktı galiba :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/522854-diablo-1-in-hastasy-oldu%25c3%25b0um-gitary/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Diablo 1 in Hastası olduğum gitarı :) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sam dinliyorduk da.... O arada giren ses efektleri neydi öyle. Gitar sanan bir insandan çıktı galiba :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Öne çıkan mesajlar