cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ahahah=) kafam kadar değil be.yani hepimizde arasıra olan bişey de işte çok yanlış bi yerde oldu. herşey kontrol altında (kurşun kalem ucu büyüklüünde) daha da iğrençleşiyim mi=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Antik Çağ Trakya’sında asaleti ve soyluluğu simgeleyen dövmenin, Atina ve civarında suçluları fişlemek için kullanıldığını biliyormuydunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 benim olaylı bir dövme geçmişim vardı(bi dövmeyi çirkin bişeyle kapattırıp güzel görünsün diye üstüne eklenti yapmak) en son topic açmıştım hatta macera bitti falan diye dayanamadım o çirkin cover up'ı bugun gittim lazerle sildirdim. çok büyük bir alandı 3 kattı kapkara bi dövmeydi ve ÇOK ACIDI LAN. ölüyodum. dövme acısının x3 falan bi acıydı yani. bu arada niye sildirmek yerine gidip cover up yaptırmışım zamanında bilmiyorum çok kolay bi prosicır'dı yani. 2 seans daha yapıcaz sanırım-her ay bi seans oluyor- anca çıkacak ama tam da çıkarmıyoruz üstüne başka şey yaptıracağım için rengini açıcaz sadece. neyse öyle işte mrk eden falan vardır lazerle sildirme işini onun için yazayım dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 for the horde yavaş yavaş yapıyoruz. doku oluşturduk falan önce sonra hafif beyazlar gölgeleri falan bitircez haftaya güzel bişey olcak gibi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bi atari dovmeli daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bi gerideki for the horde sol kol iç sol kol dış sağ kol bilek sağ kol dış ayak bilekleri omuz kısmısı fotoların kalitesi kötü olabilir kusura bakmayın sabah sabah böyle çılgınca iş yaptım. dövmelere yorum yaparsak ha bazılarını ben de gereksiz buluyorum yada beğenmiyorum ama anılara olaylara arkadaşlara saygıdan dolayı o durumda duruyolar. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 resimleri birlestirdim, lexiusu olusturdum. kol dislarindakiler iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 semihi olusturman icin daha cok foto lazim aquila :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 @lexius for the horde yazdığına siyah kontür azcık siyah gölge falan yaptırsan çok güzel olacak bence. edit: evet önceki postu okumadan atlamışım. ama ne bileyim lan ben direk son sayfaya baktım. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bütünü alan bi foto pek belli değil detayları ama çekmecelerin kulpları içler acısı sgdsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 duvar asmalık yuvarlak çinilere benziyo deyip kaçayım asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ahah onu dityen çok oldu=) ama mandala onlar=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bacı cince mi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 cince:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 çince ing klavye kusra kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 o kulp öyle nasıl kopuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kutahya porselen imalati onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben taşındığımda kopuktu.anlamadım ben de nasıl becermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bir de fotoda mindfck var kafa ters donmus gibi duruyo vucuddan bi foto koydun bin tane eleştiri yaptık alınmıyon he mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 tamamı 3liraya onlar ya.. bi tornavidaya bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 chakralarini acmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ahah yok yahu=) yani zevk meselesi şimdi renkli dövme semeyen bi sürü insan var eleştiri normal de yine de çok gelmeyin üstüme=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aquila said: chakralarini acmissin. açtım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 annen baban kizim bunlar ne la boyle demedi mi hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kötü demedik yahu. ne gördüysek onu söyledik. bu mesafeden çiniye benzettim işte. annem sever öyle şeyleri asar duvarlarına falan. ordan aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar