Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maraton geri dönüyormuş 'oleeeeee'


Vodan

Öne çıkan mesajlar

Ben zevk alarak izliyorum şuan kim var böle yorum yapabilen söyleyin.Yani adam iyi değil ama türkiyede alternatifi yok ben zevk alıyom[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mtv'de Altan Tanrıkulu'nun hazırlayıp sunduğu bir programda, Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu buluşturulmuştu ve son derece keyifli bir futbol muhabbeti dönmüştü. Aslında Çakar Kanal D ile değil de Show ile anlaşsa Şansal-Ahmet-Erman üçlüsü olarak çok ciddi bir izlenme payı eldeederlerdi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RonaldinhO, 23 Ağustos 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
yok la böle bişey herif misal verdi bence yokki var mı?


Erman Şansal'a söylemişti bunu. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sansarcımmm =)

güzel insanları rahatlatan hatta bayanlarında ilgi ile izlediği bir program, annemlerin arkadaşları geldiğinde gırgır olan bir kadın bir erman taklidi yapmıştı anlatmakla olmaz yaşanır.

O günden sonra özen gösterdim izlemek için desem yalan olmaz.

Ama en iyiler bölümü için Ali Aydın'ın katlettiği BJK - GS maçı sonrası Erman'ın çetele tutmasını gösterebilirim eheheh ne komediydi o ya[signature][hline]sonunda yeniledim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...