Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tehdit mesajları

hammerzeit

Öne çıkan mesajlar

selam,

öncelikle üniversitede asistan olarak görevli olduğumu söyleyerek başlayım. 3. sınıf kız öğrencilerden biriyle yaklaşık 3 aydır beraberiz, kızın sevgilisi olduğunu biliyodum ama eğlencesine beraber olduğum için çok da sorun olmuyodu. tabi diğer çocuğun haberi yoktu. ta ki dün akşama kadar. nasıl öğrendiyse kızın onu boynuzladığını öğrenmiş benimle bu sabah aracımın lastiklerini inik buldum ve silgece akıllı ol diye bir not bırakmış ergen arkadaşımız. kendisi de 3. sınıfta okuyor ama başka bir fakülte biriminde bu. araştırmalarım sonucu çocukla kızın nişanlı olduğunu öğrenince moralim de bozulmadı değil hani çünkü kız nişanlı olduğunu benden saklamış. kızla ilişkimi bitirdim zaten de şu diğer çocukla olan sorunu ne yapacam hiç bilmiyorum. :/:/:/
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

böyle saçma bişey yok ya. Hayır sen de aynı durumda aslında boynuzlandığının farkında değilsin, bu kötü.

boynuzlanmak neyini bonuzlanıyorsun anlamıyorum
adam sevgilisi olduğunu biliyorum demiş
tek gecelik ilişki çeker giderim arkama bakmam demiş zati adam
Sosyal ağlarda paylaş

hammerzeit said:

ben zaten okeyim yahu, yazmışım zaten işin dalgasındayım ben isterse 3 erkekle daha çıksın. :)

ha bu mantıkta olduğun için ilk mesajımda hatun kaldırıyosan elemanı kaldırmayı da bileceksin diye. yani bık bık gelip buraya konu açma o zaman git kendin çöz. show yapıyosun resmen, hoş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

harbi lan bunun aynısının ters tarafı yaşanmamış mıydı patide bi yerde.

konuya gelirsek, akıllı olarak devam et hayatına.
gtunu kesicem dememis, akıllı ol demis, olursan problem yok demek ki.
olmazsan isinden attirma imkaninin oldugunu unutma. bu durumda kizla iliskini kestigin icin o da sana bileylenebilir ve oyle hizli atilirsin ki your head will spin.
lulz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...