hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 selam, öncelikle üniversitede asistan olarak görevli olduğumu söyleyerek başlayım. 3. sınıf kız öğrencilerden biriyle yaklaşık 3 aydır beraberiz, kızın sevgilisi olduğunu biliyodum ama eğlencesine beraber olduğum için çok da sorun olmuyodu. tabi diğer çocuğun haberi yoktu. ta ki dün akşama kadar. nasıl öğrendiyse kızın onu boynuzladığını öğrenmiş benimle bu sabah aracımın lastiklerini inik buldum ve silgece akıllı ol diye bir not bırakmış ergen arkadaşımız. kendisi de 3. sınıfta okuyor ama başka bir fakülte biriminde bu. araştırmalarım sonucu çocukla kızın nişanlı olduğunu öğrenince moralim de bozulmadı değil hani çünkü kız nişanlı olduğunu benden saklamış. kızla ilişkimi bitirdim zaten de şu diğer çocukla olan sorunu ne yapacam hiç bilmiyorum. :/:/:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 havlayan köpek ısırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hatun kaldırmayı bildiğin gibi eleman kaldırmayı da biliyosundur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 eleman kaldırmak nedir anlamadım.. böyle adama gidicen dicen ki sahip çıkaydın manitana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 /summon Ardeth millet neler yapıyor hacılit /unsummon Ardeth Çocuğun otomasyonuna "asıl sen akıllı ol" diye not bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 tehdit mi şimdi bu. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 haketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 akıllı olur da sevgilisi olan kızlarla takılmazsan sorun kalmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 arkadaşlar, kız boynuzu takıyorsa bana ne. llama'nın dediği gibi sahip çıksa imiş. bu saatten sonra kaba güce başvuracak halim yok zaten muhtemelen çekip nasihat ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Selam İnşallah dayak yersin çocuktan. BB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 İş büyümesin ama fazla. Kanunen bi yaptırım var mı bilmiyorum da biçok üniversite yönetimi öğretim elemanlarının öğrencilerle ilişki yaşamasını yasaklar. İşinden olma bi de sdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Lan boyle durumlarda, midesiz elemanlara kıl oluyorum. Aynısı başıma geldi. Kıza sahip olsaydın, olamadın mı, kız karaktersizmiymiş tükür suratına devam et. Nedir yani tecavüz mü ettik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hammerzeit said: arkadaşlar, kız boynuzu takıyorsa bana ne. llama'nın dediği gibi sahip çıksa imiş. böyle saçma bişey yok ya. Hayır sen de aynı durumda aslında boynuzlandığının farkında değilsin, bu kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 /summon buyse. okkkalı bir küfür eder görürse bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ne ilgisi var bu adam mı nişanlı kızla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben zaten okeyim yahu, yazmışım zaten işin dalgasındayım ben isterse 3 erkekle daha çıksın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Yanlız eğer böyle öğrenci kaldırmak gerçekse gano kasıcam şerefsizim. Daha 3.5 dönem var desek, bayaa yükselir kassam. Yaz okulundan da alttan ders yükseltsem hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 En azından adam işi evliliğe götürmeden önce kızın ne olduğunu öğrenmiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bella said: /summon buyse. okkkalı bir küfür eder görürse bence. AHAHAHAHAH BUNU UNUTMUŞTUM BEN yazık lan ama buyse banlı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 nomsaR said: böyle saçma bişey yok ya. Hayır sen de aynı durumda aslında boynuzlandığının farkında değilsin, bu kötü. boynuzlanmak neyini bonuzlanıyorsun anlamıyorum adam sevgilisi olduğunu biliyorum demiş tek gecelik ilişki çeker giderim arkama bakmam demiş zati adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 asistanlardan nefret etmisimdir hep.. ama devam et okul sürecinde yapamadıklarını simdi yapabilmen güzel bisey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hammerzeit said: ben zaten okeyim yahu, yazmışım zaten işin dalgasındayım ben isterse 3 erkekle daha çıksın. :) ha bu mantıkta olduğun için ilk mesajımda hatun kaldırıyosan elemanı kaldırmayı da bileceksin diye. yani bık bık gelip buraya konu açma o zaman git kendin çöz. show yapıyosun resmen, hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 adam geniş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 harbi lan bunun aynısının ters tarafı yaşanmamış mıydı patide bi yerde. konuya gelirsek, akıllı olarak devam et hayatına. gtunu kesicem dememis, akıllı ol demis, olursan problem yok demek ki. olmazsan isinden attirma imkaninin oldugunu unutma. bu durumda kizla iliskini kestigin icin o da sana bileylenebilir ve oyle hizli atilirsin ki your head will spin. lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Hangi üniversitede asistansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar