suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 şuster'in taktiği tutması ve uygulanması zaman alan bir taktiktir arkadaşlar , mesela barcelona bile bu futbol yapısına ulaşıncaya kadar ve taktiğini oturtuncaya kadar çok takımdan 4-5 yemiştir. Tabiki barça ile bjk yi bir tutmuyorum sadece örnek veriyorum. Ben şuster'e güveniyorum , eğer taktiğinde ısrar eder ve bu taktiğe uygun takviyeler yapılırsa takıma beşiktaş avrupa standartlarında futbola ulaşır. Bjk'nin avrupada nisbeten başarılı olmasını da buna bağlıyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 pascalnouman said: serjuhan said: barnacle said: http://b.imagehost.org/0451/komedi.png yalnız foto harika olmuş :D bu arada PZero dan once davranip basligi actigi icin Masquerade e tesekkuru borc bilirim resime baktım baktım baktım 2-3 dakika sonra farkettim hepsinin aynı oldugunu sonrada güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 UniRoss said: 1500 TL +6 ay maç yasağı gayet yerinde bi ceza yalnız abartmaya gerek yok. Şu şekilde yapanların hepsini yakalayıp cezalandırmaya devam ederlerse zaten kalmaz statlarda lazerci falan... Maça Döner Bıçağı, Sallama, Kelebek, Katana fln sokmanın cezası 240 lira iken, lazer sokmak 1500 lira çok iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 az bile, aradaki dengesizlik de düzeltilsin tabii ama döner bıçağının cezası arttırılarak düzeltilsin bu indirilerek değil. esasında kasten adam yaralamaya teşebbüs cezası verilmeli hapse atılmalı biraz aklı başına gelir ümidiyle de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar