Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Takımın yabancıları iyi, yerlileri dokuluyo. Dun en cok mucadele edenler Kewell, Pino, Elano ve Neill'di. Takımı terketmeden bizimkilere bisiler ogretsinler diye dua ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 teneke bunun aynısını nihatta yaptı yaa geçenlerde :) ama top gitti yani sadece sürtü gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bizde yabancılar istediği kadar döktürsün, tribünler adlarına marşlar dizsin yerli topçular performans göstermedi mi bir cacık olmuyor, yeniçeri ocağı düzeni yerleşmiş futbolcudan çekinen başkanlar falan. Gündüz Kılıç'ın zamanında dediği gibi Galatasaray bir ruh takımıdır, bizim yabancıların yarattığı ruhu da takım içinde kabullenemiyor afedersiniz bazı ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Teneke o koyduğun videolara rağmen sabri daha iyi oyuncu üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 iste o bazı ibnelerden kurtarırsa hagi kurtaracak bizi. ama hagi'nin de garip tripleri var. ilk doneminde umit karan'ı gondermisti mesela. umit karan geri geldiginde sov yaptı. simdi insua'yı kesiyor kiralık istemiyorum diye. demiyor ki bu adam iyi bunun galatasaraylı yapayım. bu yenicerilerin farkında olup en rahatsız olan adamdır hagi. bakalım neler yapacak. ilk adım devre arası. az cok niyetini anlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sabri > ismail http://www.youtube.com/watch?v=ALXx2you6m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Sabri bariz daha yetenekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 rewendor kusura bakma ama futboldan bayağı anlamıyormuşsun gerçekten. hala sabri falan diyor insanlar. neyse üzgünsünüz, moraliniz bozuk takımınızdan soğudunuz yeni stadınız da birşey ifade etmiyor artık sizin için farkındayızda lütfen kendi özeleştirinizi ypaın öncelikle. beşiktaşlı futbolculara sallayacağınıza gidin bütün yerli oyuncularınızın neden yeteneksiz ve kötü olduklarını konuşun kendi aranızda. neden yabancılarınızdan kewell ve neill dışında (baros saymıyorum dün oynadı denemez sakat daha adam) elle tutulur hiç biri olmadığını tartışın. şu an sokağa çıkalım, çevirip insanlara soralım, takımınıza hangisini istersiniz köybaşı mı sabri mi diye, 100 kişiden 95 i ismail der, 5 tanesi de sizin futbol bilginizle eşdeğer olduğundan sabri diyebilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sabri daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ismail < sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bana göre de Sabri'ye kötü diyen adam futboldan anlamıyordur, bırakın şu çoluk çocuk Sabri Reyis ekieki ayaklarını adam Gökhan Gönül'den sonra bu ülkenin en iyi beki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 beki ama kanadı degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 İsmail Köybaşı ile kıyas yapıyor herkes, Fenerbahçe bizi 10 yıldır yenerken kendimiz bile dalga geçiyorduk durumun vahimliği sebebiyle, adamları 11 senede 10 kez yenmişiz bir kere sesimiz çıkmadı, ASY'de yeneriz herhalde diye çıktık her maça, şu Galatasaray'ı yenip bu kadar coşmak daha vahim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Rewendor said: Teneke o koyduğun videolara rağmen sabri daha iyi oyuncu üzgünüm. ismailin en azından böyle videoları yok ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 İsmail o kadar iyi bi topçu olsa 35-36 yaşındaki ibrahimi keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 BulletRide said: Bana göre de Sabri'ye kötü diyen adam futboldan anlamıyordur, bırakın şu çoluk çocuk Sabri Reyis ekieki ayaklarını adam Gökhan Gönül'den sonra bu ülkenin en iyi beki. Aynen. Asıl ismail sabri den iyidir demek için bayaaa futbol cahili olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Hayırdır tenekeadam, kızarkadaşının okuduğu okulda Sabri asistan falan mı? sdfdsf ne bu sabri düşmanlığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 mascio said: rewendor kusura bakma ama futboldan bayağı anlamıyormuşsun gerçekten. hala sabri falan diyor insanlar. neyse üzgünsünüz, moraliniz bozuk takımınızdan soğudunuz yeni stadınız da birşey ifade etmiyor artık sizin için farkındayızda lütfen kendi özeleştirinizi ypaın öncelikle. beşiktaşlı futbolculara sallayacağınıza gidin bütün yerli oyuncularınızın neden yeteneksiz ve kötü olduklarını konuşun kendi aranızda. neden yabancılarınızdan kewell ve neill dışında (baros saymıyorum dün oynadı denemez sakat daha adam) elle tutulur hiç biri olmadığını tartışın. şu an sokağa çıkalım, çevirip insanlara soralım, takımınıza hangisini istersiniz köybaşı mı sabri mi diye, 100 kişiden 95 i ismail der, 5 tanesi de sizin futbol bilginizle eşdeğer olduğundan sabri diyebilir diye düşünüyorum. dediklerini zaten çoktan yaptık, dünkü maça özel bi durum değil gs'nin kötü performansı rahat ol. aynı soruyu milli takım teknik direktörlerie sorduklarında nedense hepsi sabri diyor ama? hatta köybaşını oynatmaktansa sabriyi kendi mevkisi olmadığı halde sol bekte oynatıyor guus hiddink, ondan da mı iyi biliyosun? Sen yanına sokaktan geçen adamı almışsın, ben Guus Hiddink'i alıyorum, hadi bakalım. Ağzı olan konuşuyo, Sabri'nin de komik hareketleri, saçmalıkları var bol miktarda, ismi çıkmış o yüzden insanların kafasında kötü oyuncu gibi yer etmesi normal. Futboldan anlamayan adam senin gibi 2 youtube videosu izleyip 2 bobiler karikatürü görünce Sabri=fail diye bağlantı kuruyor daha maçını izlemeden. Daha da komiği sonra gelip burada iddialarda bulunuyo başkalarını futboldan anlamamakla suçluyo o youtube futbol analistleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Llama said: Rewendor said: Teneke o koyduğun videolara rağmen sabri daha iyi oyuncu üzgünüm. ismailin en azından böyle videoları yok ama ya Olmaz çünkü ibrahim oynuyor genelde :D Hakan baltanın da yok daha mı iyi oyuncu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Dartanian said: İsmail o kadar iyi bi topçu olsa 35-36 yaşındaki ibrahimi keser. topic bitti, dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar