Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Beşiktaş 28.11.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bizde yabancılar istediği kadar döktürsün, tribünler adlarına marşlar dizsin yerli topçular performans göstermedi mi bir cacık olmuyor, yeniçeri ocağı düzeni yerleşmiş futbolcudan çekinen başkanlar falan. Gündüz Kılıç'ın zamanında dediği gibi Galatasaray bir ruh takımıdır, bizim yabancıların yarattığı ruhu da takım içinde kabullenemiyor afedersiniz bazı ibneler
Sosyal ağlarda paylaş

iste o bazı ibnelerden kurtarırsa hagi kurtaracak bizi. ama hagi'nin de garip tripleri var. ilk doneminde umit karan'ı gondermisti mesela. umit karan geri geldiginde sov yaptı. simdi insua'yı kesiyor kiralık istemiyorum diye. demiyor ki bu adam iyi bunun galatasaraylı yapayım.

bu yenicerilerin farkında olup en rahatsız olan adamdır hagi. bakalım neler yapacak. ilk adım devre arası. az cok niyetini anlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor kusura bakma ama futboldan bayağı anlamıyormuşsun gerçekten.

hala sabri falan diyor insanlar. neyse üzgünsünüz, moraliniz bozuk takımınızdan soğudunuz yeni stadınız da birşey ifade etmiyor artık sizin için farkındayızda lütfen kendi özeleştirinizi ypaın öncelikle. beşiktaşlı futbolculara sallayacağınıza gidin bütün yerli oyuncularınızın neden yeteneksiz ve kötü olduklarını konuşun kendi aranızda. neden yabancılarınızdan kewell ve neill dışında (baros saymıyorum dün oynadı denemez sakat daha adam) elle tutulur hiç biri olmadığını tartışın.

şu an sokağa çıkalım, çevirip insanlara soralım, takımınıza hangisini istersiniz köybaşı mı sabri mi diye, 100 kişiden 95 i ismail der, 5 tanesi de sizin futbol bilginizle eşdeğer olduğundan sabri diyebilir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İsmail Köybaşı ile kıyas yapıyor herkes, Fenerbahçe bizi 10 yıldır yenerken kendimiz bile dalga geçiyorduk durumun vahimliği sebebiyle, adamları 11 senede 10 kez yenmişiz bir kere sesimiz çıkmadı, ASY'de yeneriz herhalde diye çıktık her maça, şu Galatasaray'ı yenip bu kadar coşmak daha vahim bence.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

rewendor kusura bakma ama futboldan bayağı anlamıyormuşsun gerçekten.

hala sabri falan diyor insanlar. neyse üzgünsünüz, moraliniz bozuk takımınızdan soğudunuz yeni stadınız da birşey ifade etmiyor artık sizin için farkındayızda lütfen kendi özeleştirinizi ypaın öncelikle. beşiktaşlı futbolculara sallayacağınıza gidin bütün yerli oyuncularınızın neden yeteneksiz ve kötü olduklarını konuşun kendi aranızda. neden yabancılarınızdan kewell ve neill dışında (baros saymıyorum dün oynadı denemez sakat daha adam) elle tutulur hiç biri olmadığını tartışın.

şu an sokağa çıkalım, çevirip insanlara soralım, takımınıza hangisini istersiniz köybaşı mı sabri mi diye, 100 kişiden 95 i ismail der, 5 tanesi de sizin futbol bilginizle eşdeğer olduğundan sabri diyebilir diye düşünüyorum.

dediklerini zaten çoktan yaptık, dünkü maça özel bi durum değil gs'nin kötü performansı rahat ol.

aynı soruyu milli takım teknik direktörlerie sorduklarında nedense hepsi sabri diyor ama? hatta köybaşını oynatmaktansa sabriyi kendi mevkisi olmadığı halde sol bekte oynatıyor guus hiddink, ondan da mı iyi biliyosun? Sen yanına sokaktan geçen adamı almışsın, ben Guus Hiddink'i alıyorum, hadi bakalım.

Ağzı olan konuşuyo, Sabri'nin de komik hareketleri, saçmalıkları var bol miktarda, ismi çıkmış o yüzden insanların kafasında kötü oyuncu gibi yer etmesi normal. Futboldan anlamayan adam senin gibi 2 youtube videosu izleyip 2 bobiler karikatürü görünce Sabri=fail diye bağlantı kuruyor daha maçını izlemeden. Daha da komiği sonra gelip burada iddialarda bulunuyo başkalarını futboldan anlamamakla suçluyo o youtube futbol analistleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...