Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Beşiktaş 28.11.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

Llama said:

FIFA Hakemi olan Çakır, kariyerindeki 9. derbi karşılaşmasında görevlendirilirken, 4. kez Galatasaray-Beşiktaş derbisinde düdük çalacak. Çakır, 5 Süper Lig, 3 de Türkiye Kupası'ndaki derbi maçlarında görev yaptı.

http://www.forzabesiktas.com/

devamı resimli sitede...

bu maçta eklenir bu listeye
verilmeyen bir gol :)
sonrasında 3 dk uzamansı gereken maç 4.5dk uzadı.. .neyse nediyoruz. zaaa

maçı kazanmışsın deplasmanda hemde. hala daha hakem diye ağlıyosun. ben anlamıyorum bu bjklıları arkadaş.

herkese benden bi ZAAAAAAAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha ligtv'de mstafa denizli harika birşey dedi.

Nobre'nin verilmeyen golüyle ilgili konuştu. Hafif itme var diye faul verirsin ama sırtından itilen adamın öne doğru düşmesi gerek, arkaya doğru düşmemesi gerek değil mi?

dedi, 3 saniyelik bir sessizlik oldu *CEVAB veremedi* oldu resmen asdfsd

birde nobre dokunduktan sonra geriye çekiliyor, dokunmanın hemen ardından sabri kendini arkaya doğru atarak ellerini kolları açıyor. Yani dokunmaya faul verildiyse ki ona verildi, çünkü nobre tam kafayı vururken düdük çaldı, yazık yani cidden yazık

Nelere faul verilmedi bu ülkede, buna hiç verilmemesi gerekiyordu bence, yine de şüphe duydu ki hakem verdi. Markus Merk'te dedi zaten hakem bir pozisyonda şüphe duyuyorsa hatalı olsa da vermeli diye,
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ahaha ligtv'de mstafa denizli harika birşey dedi.

Nobre'nin verilmeyen golüyle ilgili konuştu. Hafif itme var diye faul verirsin ama sırtından itilen adamın öne doğru düşmesi gerek, arkaya doğru düşmemesi gerek değil mi?

dedi, 3 saniyelik bir sessizlik oldu *CEVAB veremedi* oldu resmen asdfsd

birde nobre dokunduktan sonra geriye çekiliyor, dokunmanın hemen ardından sabri kendini arkaya doğru atarak ellerini kolları açıyor. Yani dokunmaya faul verildiyse ki ona verildi, çünkü nobre tam kafayı vururken düdük çaldı, yazık yani cidden yazık

Nelere faul verilmedi bu ülkede, buna hiç verilmemesi gerekiyordu bence, yine de şüphe duydu ki hakem verdi. Markus Merk'te dedi zaten hakem bir pozisyonda şüphe duyuyorsa hatalı olsa da vermeli diye,

iyi de sabri o posizyonda dusmedi ki? faul sadece yan kameradan gorunuyor. onda da nobre kolunu sabrinin sırtına dayamıs. futbol oynayan bilir kafaya cıkarken adamın sırtına en ufak dokunusunda faul yaparsın. rakibin zıplamasına direk engel yani bu. birisi yapsın arkanızdan anlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

tabata'nın posizyonunu bilmiyorum ben yorum yapmadım ona. spikerler salak oldugundan da insanlar faul yok zannetmis olabilir. itti falan dediler ki itme falan yok posizyonda. bir de kameralar tabi. pozisyonun gorunmedigi acıdan 10 kere gosterdiler, gorundugu acıdan 1 kere.

ha bu arada nobre hakan sukur'den sonra turkiye'de gordugum en iyi kafa vuran oyuncu sanırım. adamın bi tane de kacırdıgı var kornerden gelen. topa yukselisine iyi bakın tekrar izlerseniz. cek benzeri bir yukselisle, cok daha zor bir pozisyonda fenerdeyken besiktasa atmıstı bi gol. top mermi gibi gitmisti yerden sekerek. kafayla nasıl gider o top o sekilde cozemiyorum hala.
Sosyal ağlarda paylaş

ali turan tam bir mal.

bırak holoskoyu koşsun ya herhangi bi adamı düşürse tamam eyvallah dicem de holosko ya topla beraber auta çıkar ya da alakasız bi orta yapardı orda. holosko bu yani gidip penaltı yaptığı adama bak. hakem de zaten kart vermedi pozisyonda umut gözükmediği için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...