Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bizimkiler c4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ayhan maç boyunca kaç kere topla buluştu acaba merak ettim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Llama said: Llama said: FIFA Hakemi olan Çakır, kariyerindeki 9. derbi karşılaşmasında görevlendirilirken, 4. kez Galatasaray-Beşiktaş derbisinde düdük çalacak. Çakır, 5 Süper Lig, 3 de Türkiye Kupası'ndaki derbi maçlarında görev yaptı. http://www.forzabesiktas.com/ devamı resimli sitede... bu maçta eklenir bu listeye verilmeyen bir gol :) sonrasında 3 dk uzamansı gereken maç 4.5dk uzadı.. .neyse nediyoruz. zaaa maçı kazanmışsın deplasmanda hemde. hala daha hakem diye ağlıyosun. ben anlamıyorum bu bjklıları arkadaş. herkese benden bi ZAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ahaha ligtv'de mstafa denizli harika birşey dedi. Nobre'nin verilmeyen golüyle ilgili konuştu. Hafif itme var diye faul verirsin ama sırtından itilen adamın öne doğru düşmesi gerek, arkaya doğru düşmemesi gerek değil mi? dedi, 3 saniyelik bir sessizlik oldu *CEVAB veremedi* oldu resmen asdfsd birde nobre dokunduktan sonra geriye çekiliyor, dokunmanın hemen ardından sabri kendini arkaya doğru atarak ellerini kolları açıyor. Yani dokunmaya faul verildiyse ki ona verildi, çünkü nobre tam kafayı vururken düdük çaldı, yazık yani cidden yazık Nelere faul verilmedi bu ülkede, buna hiç verilmemesi gerekiyordu bence, yine de şüphe duydu ki hakem verdi. Markus Merk'te dedi zaten hakem bir pozisyonda şüphe duyuyorsa hatalı olsa da vermeli diye, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Hakem bile yetemedi ya, gs çok kötü. Sağlam köstük bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://www.forzabesiktas.com/img/gucenme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Guti büyük topçu hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Şu maçtan sonra Cenk'i keserse, Schusterin deli olduğuna inanıcam. cimbom kümeye mi diyor, ne diyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=82881 ahaha nası ağlıyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Doğmamış çocuğun aptallığına ağlıyor dememiş kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Doğuştan gs li olucak çocuk , şimdiden alışsın o da ağlamaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 cok ii adam aglıyor harbiden simdi bi ayrı sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bu adam şu an, Ednancımdan bile daha kötü durumdadır. erucalavera said: http://img840.imageshack.us/img840/49/ghhaghasghadasd.jpg hahahah herif kendinden geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 BiTcH_oFBaT said: yalnız gs'liler hak verdim, ufuk saatli bomba gibi. hiç güven vermiyor ne yaptı ki ufuk? takımın boktanlıgını kalecilere yuklemeye alısmısız. su adama sabretseler bari. yetti artık kaleci transferleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 DarKRideR said: ahaha ligtv'de mstafa denizli harika birşey dedi. Nobre'nin verilmeyen golüyle ilgili konuştu. Hafif itme var diye faul verirsin ama sırtından itilen adamın öne doğru düşmesi gerek, arkaya doğru düşmemesi gerek değil mi? dedi, 3 saniyelik bir sessizlik oldu *CEVAB veremedi* oldu resmen asdfsd birde nobre dokunduktan sonra geriye çekiliyor, dokunmanın hemen ardından sabri kendini arkaya doğru atarak ellerini kolları açıyor. Yani dokunmaya faul verildiyse ki ona verildi, çünkü nobre tam kafayı vururken düdük çaldı, yazık yani cidden yazık Nelere faul verilmedi bu ülkede, buna hiç verilmemesi gerekiyordu bence, yine de şüphe duydu ki hakem verdi. Markus Merk'te dedi zaten hakem bir pozisyonda şüphe duyuyorsa hatalı olsa da vermeli diye, iyi de sabri o posizyonda dusmedi ki? faul sadece yan kameradan gorunuyor. onda da nobre kolunu sabrinin sırtına dayamıs. futbol oynayan bilir kafaya cıkarken adamın sırtına en ufak dokunusunda faul yaparsın. rakibin zıplamasına direk engel yani bu. birisi yapsın arkanızdan anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 gerçi ben orda fual yok diyorum ama yinede geçen haftalarda tabatanın posisyonunda neden penaltı değil dediniz madem ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 tabata'nın posizyonunu bilmiyorum ben yorum yapmadım ona. spikerler salak oldugundan da insanlar faul yok zannetmis olabilir. itti falan dediler ki itme falan yok posizyonda. bir de kameralar tabi. pozisyonun gorunmedigi acıdan 10 kere gosterdiler, gorundugu acıdan 1 kere. ha bu arada nobre hakan sukur'den sonra turkiye'de gordugum en iyi kafa vuran oyuncu sanırım. adamın bi tane de kacırdıgı var kornerden gelen. topa yukselisine iyi bakın tekrar izlerseniz. cek benzeri bir yukselisle, cok daha zor bir pozisyonda fenerdeyken besiktasa atmıstı bi gol. top mermi gibi gitmisti yerden sekerek. kafayla nasıl gider o top o sekilde cozemiyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://img10.imageshack.us/img10/5115/adfgh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 abi. ahahaaaaa zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Llama said: http://img10.imageshack.us/img10/5115/adfgh.jpgahahahahahahahaha çok iyi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ''Sabri, defansın arkasına düşen topu rövaşata ile taca attı.'' xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Neil adammış. gs liler forvetsizlikten yakınmasın, bizde de yoktu. khelben, noldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ali turan tam bir mal. bırak holoskoyu koşsun ya herhangi bi adamı düşürse tamam eyvallah dicem de holosko ya topla beraber auta çıkar ya da alakasız bi orta yapardı orda. holosko bu yani gidip penaltı yaptığı adama bak. hakem de zaten kart vermedi pozisyonda umut gözükmediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar