Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Onur Bayraktar

yav

Öne çıkan mesajlar

Kendisini önceden tanımazdım ama demin haberlerde yaptığı motor kazasında öldüğünü öğrenince bir fena oldum. Gencecik bir oyuncu ne de olsa.

Asıl tüylerimi ürpertense adamın twitter'da son bir haftada yazdığı birkaç tivit,

http://twitter.com/#!/onrbyraktar

said:
onrbyraktar Onur Bayraktar
'Yarın uyanırız' diye bile söz verme. Gün gelir, kalkamaz halde uyanamaz bedenin.
23 Nov Favorite Retweet Reply

Hadi, uyuyalım artık. Söz, yarın uyanırız yine.

said:
bir trafik kazası sonucu ölmek. pardon kaza oldu.
20 Nov Favorite Retweet Reply

Moralinizi bozduğum için kusura bakmayın ama aşırı hızdan kaçınma konusunu tekrardan kulaklara küpe etmekte fayda var.

Allah rahmet eylesin.
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı hız yapanlar, alkollü araba kullananlar ve altındaki araçla artizlik yapanlar dünyanın en gerizekalı en aptal insanlarıdır. bu lafım forumda böyle insanlar varsa onlar için de geçerli angutsunuz.

not: bu lafımı ilk mesajdaki nasihata ek olarak verdim bu kazayı geçiren insanla alakası yok dediğimin (çünkü bilmiyorum kazanın nasıl gerçekleştiğini)
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

aşırı hız yapanlar, alkollü araba kullananlar ve altındaki araçla artizlik yapanlar dünyanın en gerizekalı en aptal insanlarıdır. bu lafım forumda böyle insanlar varsa onlar için de geçerli angutsunuz.

aynen ben de bunu yazıcaktım. ama angutun ne oldugunu anladıktan sonra angut kelimesini kullanmıyorum artık =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...