yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Kendisini önceden tanımazdım ama demin haberlerde yaptığı motor kazasında öldüğünü öğrenince bir fena oldum. Gencecik bir oyuncu ne de olsa. Asıl tüylerimi ürpertense adamın twitter'da son bir haftada yazdığı birkaç tivit, http://twitter.com/#!/onrbyraktar said: onrbyraktar Onur Bayraktar 'Yarın uyanırız' diye bile söz verme. Gün gelir, kalkamaz halde uyanamaz bedenin. 23 Nov Favorite Retweet Reply onrbyraktar Onur Bayraktar Hadi, uyuyalım artık. Söz, yarın uyanırız yine. said: onrbyraktar Onur Bayraktar bir trafik kazası sonucu ölmek. pardon kaza oldu. 20 Nov Favorite Retweet Reply Moralinizi bozduğum için kusura bakmayın ama aşırı hızdan kaçınma konusunu tekrardan kulaklara küpe etmekte fayda var. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yine motor yine olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Daha doğrusu yine yuksek hız yine ölüm demek lazım. Huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 beşiktaşlı onur sandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 buda beşiktaşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Allah rahmet eylesin gencecikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Tenekeadam said: Allah rahmet eylesin gencecikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 of çok üzüldüm ben, bugün haberlerde gördüm. birkaç oyununa gitmiştim çok severdim bu adamı ya. allah gani gani rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aşırı hız yapanlar, alkollü araba kullananlar ve altındaki araçla artizlik yapanlar dünyanın en gerizekalı en aptal insanlarıdır. bu lafım forumda böyle insanlar varsa onlar için de geçerli angutsunuz. not: bu lafımı ilk mesajdaki nasihata ek olarak verdim bu kazayı geçiren insanla alakası yok dediğimin (çünkü bilmiyorum kazanın nasıl gerçekleştiğini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Yazık genç yaşta gitti.Allah rahmet eylesin ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 aşırı hızdan değil de, ona çarpan taksi ile savrulmasından ve dolayı kaza olduğu tezi doğruysa eğer, bu resmen cinayet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ardeth said: aşırı hız yapanlar, alkollü araba kullananlar ve altındaki araçla artizlik yapanlar dünyanın en gerizekalı en aptal insanlarıdır. bu lafım forumda böyle insanlar varsa onlar için de geçerli angutsunuz. aynen ben de bunu yazıcaktım. ama angutun ne oldugunu anladıktan sonra angut kelimesini kullanmıyorum artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Allah rahmet eylesin şimdi haberlerde izledim de harbiden de bu motor şeytan işi ya yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ardeth said: aşırı hız yapanlar, alkollü araba kullananlar ve altındaki araçla artizlik yapanlar dünyanın en gerizekalı en aptal insanlarıdır. bu lafım forumda böyle insanlar varsa onlar için de geçerli angutsunuz. altına imzamı atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 allah rahmet eylesin twiter'da yazdıklarını okudum daha bir kötü oldum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar