Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hepi pörtlek mace :)[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 nice yıllara[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 OOOOOOOOO iiki dogdun cold!! nice mutlu vs lere[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 mutlu yıllar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 doom gunun kutlu olsun biraz gec kalsakta =)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eh saolun, herkese teşekkürler :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Not: "Güzel bir kadın" olan Courtney Love, ben değilim. Ona göre PM atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 nice yıllara[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 doumgünün kutlu olsun[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 doğum günün kutlu olsun coldwindciğim. ben olgun bi insanımdır laf atmam öyle :P[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 muahua bilsem dün bi gezdirirdim :P mutlu yıllar mace :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 dayt seninde kutlu olsun coldum[signature][hline]güle güle doktor x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eh arcane doğum günümüzde uğraştığımız işlere bak :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Not: "Güzel bir kadın" olan Courtney Love, ben değilim. Ona göre PM atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Anaa iyki doğdun Can'cım hadi bakalım bundan sorası çok çabuk geçiyo hazırlıklı ol bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mutlu yıllar :) Aslansın kaplansın[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 İyi ki doğdun.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix)Üstüne Şehir Örten Şehirwww.heavymetaltr.com/forumEn uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 mutlu yıllar..[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bekle cold bende 18 oluyorum 28 ınde[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar